Şimdi Ara

Değişik bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumartesi günü Asus N550JK-CN168H marka bir dizüstü bilgisayar aldım. Kendisi teşhir ürünüydü ama fiziksel olarak herhangi bir sorunu yoktu. Aldığım gün Windows 10 yükledim ve gerekli testleri yaptım, sorunsuz gözüküyordu. Asıl sorun, herhangi bir oyuna girdiğim zaman başlıyor. Oyuna girdiğim zaman ekran ışığı 1-2 saniyelik aralıklarla değişiyordu. İnternette araştırdığıma göre bu sorunu çok çeken varmış ve çözümleri uygulasam da sonuç vermedi. Sonunda farkettim ki oyuna girdiğimde bilgisayar, otomatik olarak pil ile fişe takılı mod arasında gidip geliyor, bu da ışığı değiştiriyordu. Sadece herhangi bir oyun açtığımda olduğu için sorun acaba yazılımsal mı diyip yanında gelen "Power4Gear" programını silsem de sonuç aynıydı. En son harici bir ekrana bağlayıp denediğimde ise ekranda bir sorun yoktu. Bundan yola çıkarak kendi ekranına güç vermeye çalıştığında böyle bir şey olduğunu düşünüyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir? Sorun kendi adaptöründe ya da ekranında mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 27 Haziran 2016; 11:47:10 >







  • anladığım kadarıyla ekranda veya adaptörde sorun var. adaptör değiştir olmazsa pili değiştir olmazsa adaptör giriş yerini değiştir son çare ise ekranı değiştirmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire Tri-Klops

    anladığım kadarıyla ekranda veya adaptörde sorun var. adaptör değiştir olmazsa pili değiştir olmazsa adaptör giriş yerini değiştir son çare ise ekranı değiştirmek.

    İkinci ekrana taktığımda da sorun geçmiyormuş, internetten araştırdığım kadarıyla bu sorunla çok karşılaşan var. Adaptörün ucu ile ilgili bir sorun olduğu söyleniyor genel olarak, teknik servis yolu gözüktü.
  • Sorun, biraz oynadıktan sonra ya da biraz elledikten sonra geçiyor ama tam olarak ne sebep oluyor, bilemiyorum.

    Şu an farkettim ki bana verdikleri adaptör ile internette baktığım adaptörler, hem şekil olarak hem de amper olarak farklı değerlere sahip. Ayrıca, gereğinden fazla ısınıyor gibi adaptör. Sorun bu olabilir mi?

    Bana verdikleri adaptör:http://www.3caccessoriesdirect.com/65w-asus-adp-65dw-b-adp-65dw-c-19v-3-42a-original-ac-adapter-charger-91700.html

    İnternetteki adaptörler:http://www.3caccessoriesdirect.com/120w-asus-n550jk-cn109h-19v-6-32a-original-ac-adapter-charger-91244.html?filter_name=n550




  • 2 adaptör arasında 2 kat fark var bırı 120 wat dıgerı 65wat yanı sızdekı güç kaynagı cıhazı besleyemıyor.zaten o yüzden ısınıyor.cıhazın arkasında kac volt. amper ve watt ıstedıgı yazar ona göre adaptörünü degiştirin bu sekılde kullanmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 30 Haziran 2016; 9:24:48 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Sorun yanlış adaptörmüş dediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.