Şimdi Ara

Parrot Bebop Drone (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hobicilikte bilgi cimriliği diye bir tabir düşünce amaç veya bunu yapan gerçek hobiciye imkansız rastlayamazsınız.
    benim hala ısrarlar araştırma yapmanızı öneriyor olmam sahip olduğumuz tüm bilgilerin bize ait olan bizim bulunduğumuz tüm platformlarda açık ve net zaten paylaşılmış olduğundan dolayıdır.

    X abi bilir lafı vardır evet, bilgi cimriğinden değil yıllar yılı hobicilikte biriktirdiği tecrübeden ötürüdür. X abi denilen kişi bildiği Y sorununu çözmede yardımcı olmak için kalkar başka şehire gider tanışır kaynaşır bir güzel gün geçirir akşam evine döner ki yapan eden bildiğim bu tür etkinlikler düzenleyen X abilerimiz var zaten.

    bana karşı aldığınız cepheden dolayı şeffaflığımı anlamanız zorlaşıyor.

    drone diye tabir edilen cihazların toplama bilgisayardan farkı yoktur. anlıyorsanız elektrik elektronikten yazılımdan elinizden geliyorsa hertürlü markanın ürününü parçasını toplayıp beraber çalıştırırsınız. o kadar beceriniz yoksa dediğim gibi toplama bilgisayar mantığı istediğiniz kafanıza yatan amacınıza hizmet eden donanımları kullanarak istediğiniz multikopteri toplayabilirsiniz.

    150kmh den 150km kumanda menziline veya 150km fpv sistemine her türlü amacınıza hizmet edecek ürünü bulabilirsiniz. tabi araştırmak öğrenmek soruşturmak peşine düşmek kaydıyla. hobiciler armut piş ağzıma düş felsefesinden nefret eder. bu sebepten zaten markaların hazır oyuncaklarından ve fahiş fiyatlarından nefret ederiz. çalışan azmeden emek veren insan hobiden zevk alır.


    sizin sorunuza cevaben bahsi geçen drone dan uzak durup custom setup yapmanızdır. neyi nasıl yaptığınızı açık ve net daha iyi bilirsiniz. amacınıza göre istediğiniz ürünleri kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 7 Temmuz 2016; 2:02:24 >
  • Dileyen olursa; 1200 tl olan ürünü satın alıp 1000 tl ye satabilirim, hiç kullanmadan. Bana sadece skycontroller lazım. Bu yüzden bu teklifim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.