Şimdi Ara

MSI GL72 6QD Hakkında Bi Kaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben bugün MSI GL72 6QD serisinden sipariş verdim. Pc nin özelliklerine baktığımda benim işimi karşılayacak türden ki zaten oynadığım oyunlar ve kullandığım programlar belli. İşte CSGO, DOTA 2 felan. Neyse internette bi kaç yazı okudum ve bazıları pcyi överken bazılarıda epey eleştirmiş Problemli bi model diye. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan, güzel model almışsın. Hocam elektronik şans işidir. Genelde sorumda şikayet edenler, arızalı ürünlere denk gelenler. Onu da teknik servis çözüyor zaten. Bunun dışında sendeki modelde çift fanlı soğutma var. Tek eksik klavyede ark aydınlatma olmaması. O da çok büyük dert değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Karga

    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan, güzel model almışsın. Hocam elektronik şans işidir. Genelde sorumda şikayet edenler, arızalı ürünlere denk gelenler. Onu da teknik servis çözüyor zaten. Bunun dışında sendeki modelde çift fanlı soğutma var. Tek eksik klavyede ark aydınlatma olmaması. O da çok büyük dert değil.

    Klavye tuşları aydınlatmalı mı hocam ?
  • https://www.msi.com/Laptop/GL72-6Qd.html#hero-overview

    GL serisinde aydınlatma yok sanırsam. Aydınlatma istiyorsanız GP serisinde tek renk, GE serisinde ise renkli aydınlatma başlıyor.

    Not: Renkli aydınlatma için GE serisinden Apache Pro modellerine bakmalısınız. GE Apache Core modelleri de tek renk aydınlatmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.