Şimdi Ara

Bandırma Mir rent a car

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bandırma Mir rent a car


    Mir Rent A Car, Bandırma rent a car , bandırma mir rent a car olarak ekonomik sınıftan, lüks sınıfa kadar bircok otomobil ceşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek icin calışmaktayiz. Araclarimiz sayfasindan kiralayabileceğiniz otomobillerin modellerini inceleyebilir, fiyat listesi kismindan arac fiyatlarina bakabilir,kiralama sartlari sayfasindan ise otomobil, ticari ve filo kiralama ile ilgili ayrintili bilgilere ulasabilirsiniz.

    Mir Rent A Car, bandırma mir rent a car , Bandırma oto kiralama her yil yenilenen arac filosuyla olusan araclarimiz, bireysel kiralama ve yurt dişından gelen gurbetcilerimizin profesyonel ekibimizle en uygun fiyatla hizmetinize sunar.

    Bandırma araba kiralama referanslarimizin ve araç sayimizin her gecen gun artmasi firmamizin rent a car sektöründeki kalitesini yansitmaktadir.Gerek sirketlerin, gerekse bireylerin arac ihtiyaclarini karsilayan firmamiz, her sinif arac ihtiyacinizi karsilamaktadýr. Araclarimiz 0 - 2 yas civarinda olup kiraladiğıniz yere teslim veya bulundugunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.
    Bandırma oto kiralama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bandirmarentacar -- 13 Haziran 2016; 22:52:13 >







  • merhaba, 6 agustos cumartesi sabah teslim alis 8 agustos pazartesi aksam teslim edis arac tekliflerinizi alabilir miyim? iskeleye getirip oradan teslim aliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.