Şimdi Ara

Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Arkadaşlar bulunduğum bölgenin arazisinde (Dağlık bir alan fakat orman durumu yok. Kayalık, toprak, taşlık bir yapıya sahip) kullanmayı planladığım bir tane dag bisikleti almak istiyorum. Limit 1000 TL (+/- 100 TL) ile sınırlı. Kafam acayip karıştığı için karar vermek çok zor.

    Bir kaç model buldum ama ne kadar kullanışlı ve saglamdır bilmiyorum. Biraz yaptığım araştırmada hidrolik fren, kadronun saglam meteryalinden olması ve hafif olması öncelik taşıyormuş. Bu yüzden bir kaç model buldum ama bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarında fikirleri önemli. Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

    -Salcano NG 650 26" HD Dağ Bisikleti
    -Salcano Astro 26 HD
    -Kron XC 150 29
    -Kron XC 150 24
    -Ghost Se 1100 26 Jant


    Bugün elime ulaştı ve servis il merkezinde (40 km)olduğu için kendim montajını gerçekleştirdim.

    İlk izlenimlerim;

    -Sürüş rahat fakat koltuk benim gibi kg lu biri için konforsuz.
    -Lastikler esnek ve konforlu
    -Frenlerin hassasiyeti çok iyi.
    -Ön dişli geçişinlerinde en alttaki dişliye geçerken bir kaç defa zincirin atmasına neden oldu. Nedenine bakacam.
    -Frenler ayarsız olarak geldiği için disklere sürtme yapıyordu ve kendim milimetrik ayar vererek sıfır sürtünme ile çözdüm.
    -Kutu içerisinden herhangi bir alet edavat çıkmadı. Belki bana yollayan firma içinden çıkarmış olabilir. Sizde bu durum nedir?
    -Sarı-Siyah uyumu cidden harika duruyor.

    Dag bayır gezdikten sonra ne kadar parasının hakkını veriyor ölçerim.

     Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.  Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.  Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.  Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.  Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.  Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 14 Haziran 2016; 13:57:04 >







  • Hocam bu aralar bende araştırıyorum alma arefesindeyim bugün yarın alıcam ama bende karar veremiyorum...
    Salcano ng 650 modelinde takıldım kaldım bende İstanbulda trafikte,bisiklet yolu park vs. Gibi yerlerde kullanıcam arada bi Adalar'a giderim büyük ihtimal ve 30-40 km'lik turlarada çıkabilirim.
    Herkes yol bisikleti al diyor carraro 225-227 öneriyor ama kararsız kaldım baya bi,dağ bisikleti yokuş çıkarken yorar filan diyolar nedeni ise ön amarsitör ve maşanın biraz daha önde ve açık olmasındanmış,ama kitlenebilir olması bu açığı kapatmıyormu tam emin değilim...
    Forumda yine bir başka kullanıcı ng 650 için kadronun göbekte çatlama oldu vites ayarı tutmadı çok iğrenç pişman oldum gibi söylemi var ama o onun şansızlığı galiba,güzel montaj yapamamışlar herhalde onun dışında araştırdığım kadarı ile pek şikayet eden yok.
    İki farklı hidrolik fren markasına sahip olan modeli var biri shimano m355 diğeri tekra'mı neydi (marka tam aklımda kalmadı katalogdan hatırladığım kadarı ile söylüyorum)tam emin değilim tekra olan 985 shimano plan 1085 liraydı...
    Ben 900-950 civarı bi paraya alabileceğimi düşünüyorum bu hafta sonu bakıcam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 10 Haziran 2016; 14:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Benim kullanacagim bölgenin fiziksel sartlari bildiginiz daglik bölge. Kayalik, tas, toprak seklinde. Forumda ve baska bir bisiklet formunda salcano 'nun modelleri ve sizin belirttiginiz Carraro 225 öneriliyor. Ancak dedigim gibi bisiklet konusuna yabanciyim. Kullanmasini biliyorum ama hangisi marka olarak hangisi iyi, hangi markada hangi malzeme-parça kullanisli anlamiyorum.

    Seçenekler aslinda çok fazla ama bütçeyi asmamak kaydiyla belirttigim kosullarda isimi görecek bir tane olmasi yeterli. Birde bulundugum bölge biraz mahrumiyet bölgesi oldugu için bakabilecegim bir yer yok. Netten siparis vererek almayi planliyorum. Bu hafta sonu incelediginiz modelleri paylasirsaniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 10 Haziran 2016; 15:51:05 >
  • Ben salcano bayisinden alıcam direk,o yüzden başka modellere bakma şansım yok gibi ama etrafta diğer mağazalarda varsa sizin için bakarım.
    Fotoğraf çeker paylaşırım.
    Katalog evde kaldı akşam katalogtanda isterseniz bi kaç model fotoğrafını çekip atayım hem özellikleri hem fiyatı yazıyor karşılaştırma yapmış olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Size zahmet olmayacaksa cok harika olur. Simdiden tesekkur ederim.

    Ayni segmentte olanlari birbirinden ayiran unsur sanirim markalari. Cunku, istedigim ozellikler hemen hemen hepsinde ayni ama biri 1300 TL digeri 1150 TL civarlarında bir rakamlar. Baya cetrefilli bu bisiklet konusu.
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünü aldım ben n11 den. Fiyat ve hediye ile uygun geldigini düsünüyorum. 18" sari ve siyah olani. Umarım yanllis bir karar vermedim.

    http://urun.n11.com/dag-bisikleti/salcano-astro-hd-26-jant-bisiklet-kilometre-saati-hediyeli-P116436095

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.

     Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.

     Salcano Astro 26 HD 18' Kadro Sarı-Siyah Renk Alındı.

    Bende katalogdan resim atıyodum tam hocam.
    Ben niye bu bisikleti katalogda göremedim özellikler gayet iyi yarın gidip deniyeyim hemen onu kadro boyuda tam benlik hidrolik fren herşeyi güzel,vites geçişlerini ve amortisörü filan denerim yarın hemen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam gayet güzel fiyata almışsınız Güle Güle kullanım Hayırlı Pedallar.
    Katalogta fiyatından ötürü es geçmişim 1399 görünüyor katalogta fiyat,tam benlikmiş valla astro 26 hd bacak arası boyu benim 76cm 16-17" buda tam benlik.senin attığın link güzel oldu yarın adama gösteririm o fiyattan nakit verirse alırım bende bakalım nolcak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Ben başta fiyatta bir sorun olduğunu dusundum ve satıcıya sordum "elinizde sifir urun şeklinde mevcut mu" diye. evet yanıtını alinca kaçırmak istemedim. Birde finans banka 50 tl para puan var.

    Fiyati başka yerlerde dediğiniz gibi 1300 tl civarlarında. Zaten bir sorun olursa geldiği gibi iade ederim. Bu konuda sorun olacağını tahmin etmiyorum.

    Bence sizde yarın bu fiyatı gisterin ve umarim sizede fiyat konusunda yardımcı olurlar.

    Firmaya rica ettim yarın kargo yapacaklar. P. Tesi elimde olur. Gerçi siz benden önce almış olursunuz. Size zahmet net bir inceleme yapabilirseniz içinize sinerse bende geldiğinde bakarım. Bir fark vs olursa dediğim gibi iade durumu soz konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahminim modeli düşük olabilir...Fiyatta anlaşırsak adamla yarın alıcam ama anlaşamazsak Bizim burda Aksaray Saraçhanede Bisikletin kalbinin attığı yere bakıcam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 10 Haziran 2016; 23:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Seçenek bol olunca bu olsun şu olsun şu ozellki vs derken almadan çıkmayın sakın.

    En azından karşılaştırma yapabileceğiniz detaylar olur. Fikir olması açısından buradan paylasirsaniz başka alıcılar içinde yol gösterici olur.

    Ben bu satıcıyı şimdi gordum. Yalnız renk beni tatmin etmedi. Sarı siyah daha iyi geldi açıkçası ama bu saticinin fiyatı iyi.

    http://m.n11.com/salcano-astro-lady-26-v-fren-dag-bisikleti-P89033976



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 11 Haziran 2016; 0:20:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın hocam.Gerçekten güzel duruyor bisiklet aynısını bu hafta sultanahmet meydanında gezerken birinde gördüm buraya yazmayı unuttum iyi seçim yaptınız yakından inceledim gerçekten güzel bisiklet kullanan akadaşta çok memnun olduğunu söyledi...
    Benim kartta sorun çıktı bi aksilik olmaz isr bu hafta sonu kesin kavuşuyorum bisiklete :) ng650 26 hd 900 liraya kadar indirdim anlaştık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Darısı size diyelim. İyi fiyat vermişler size, benim aldığım fiyat ile karşılaştırınca. Sizde alınca burada paylaşırsınız.
  • 10 ay önce aldığım ng650 ile kankayız v frenli modeli var istanbuldan yalovaya gittim dönüşte tabii idoya bindim dayanamadım ama gram üzmedi beni

    dayanamama sebebim sırt çantam ağırdı şimdi hedefi büyüttüm muğlaya gidecem yıllık iznimde ama v fren ile uzun yol riskli olduğu için salcano astro 29 hd aldım. yarın gelecek bakalım

    ng650 profesyonel başlangıç anlamında harika bir bisiklet.. salcano zaten yılların markası ve en önemli avantajı benim gözümde yerli malı olması ve ülkemizin tek profesyonel bisiklet takımı Torku'nun destekçisi olması..

    Yoksa astroya verdiğim paraya az daha koyar sedona kron falan da alırdım ama daha kalitelisi + yerli malı ve uygunu varken hiç gerek duymadım ve gözüm kapalı aldım hepsiburada.com aracılığıyla salko bisiklet a.ş den... direk fabrikadan gelcek bakalım




  • Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız binersiniz.

    Dün salcano ile dağa bayır dolaştım ve surusu gayet zevkli. Ön amortisörleri sert veya yumuşak olarak ayarlanması gayet başarılıydı. Uzun bir yol tecrübesi olmadı ama bulunduğum yerin fiziki şartları tam bu bisiklete gore. Frenler in hidrolik ve anında tepki vermesi güven veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.