Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.049
Cevap
78
Favori
80.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Psikolojim alt üst oldu ya, faturalı 33tl ye emniyetin tarifesi vardı.1000dk, 1000 sms 4 gb internet. Faturasıza geçirdiler beni dikkatli olun arkadaşlar. Geri faturalıyada almıyorlar. 1 ay faturasızda kalmam gerekiyormuş. Kendi kendimi perişan ettim 3 kuruş indirim alacagım diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu mega tarifesinde taahhüt bitimime 200 gün var, aradığımda %10 indirim sağlayabileceklerini söylediler. Faturasıza geçiş talebi oluşturduğum zaman kendileri geçiş yaparlar mı sormadan? Geçiş yapıp patlamayalım?
  • arkadaşlar şuan turkcell kullanıyorum turktelekoma geçersem bu tarifeden bende faydalanabilir miyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriboyka

    arkadaşlar şuan turkcell kullanıyorum turktelekoma geçersem bu tarifeden bende faydalanabilir miyim

    yanlış yönlendirme yapmayayım ama

    bende 4441500 ü aradım vodafondan gelsem kampanyaya geçebilirmiyim diye sordum ancak yuvarlak konuştular.

    bu tarifenin kapandığını sadece kontorlü hatlara ikna kampanyası altında teklif edildiğini teklifide dış hatlarmı ne ona benzer bir birimin yaptığını kendilerinin yapma yetkisi olmadığı söylediler. eğer kontorlü hatta numaramı taşırsama net bir cevap veremediler.
  • Arkadaşlar bugün annemi kamu miniden kamu mega tarifesine geçirttik ama babam duruma isyan etti.Bugün aradığımız müşteri temsilcisine 12 yıldır avea faturalı müşterisi olduğumuzu ve bu zamana kadar hiç indirim alamadığımızı söyledik adamda indirim veremeyeceklerini söyledi.Sonuç olarak 12 ay tahhütlü 32tl ye kamu megaya geçtik ama bu tarife açıkcası bize hem pahalı geliyor hemde interneti yetmiyor.Nasıl bir yol izlemeliyiz?Adamlara faturasıza geçirin derim tak diye geçirirlerse babam bide onun için başımın etini yer,güme gitmeyelim sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tak diye geçiremiyor çünkü yetkileri yok bunu kendileri söylüyor sadece faturasız a geçmek istediğinize dair talep oluştururlar ve sizin genel merkezden ararlar. He onlar geçiriyor işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni tak diye geçirdiler genel müdürlükten de atamadılar dikkatli olun, benim taahhütüm de yandı bu sebepten, bende sinirimden evdeki ttneti ve avea numaramı turkcelle taşıdım adsl ve cep paketi ikisi 79 tl bu yabancı şerefsizler kazanacağına param Türke gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar beni de geçirdiler bir dünya taahhüt kaçtı bir tarafıma arayıp r ye taksam iptal ederlermi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım geçmiş olsun geçirmiyorlar geriye çok uğraştım.1 ay mecbur faturasızda bulunacaksın yada benim turkcell yada vodafoneye geç. Ben turkcelle geçtim adslyi de turkcelle geçirdim adsl ve cep telefonuna birlikte 79tl vercem. Lanet olsun şu türk telekoma. İsmi türk herşeyi yabancı. Para kazandırmayın şunlara. İyice kıl oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimCakir

    Arkadaşım geçmiş olsun geçirmiyorlar geriye çok uğraştım.1 ay mecbur faturasızda bulunacaksın yada benim turkcell yada vodafoneye geç. Ben turkcelle geçtim adslyi de turkcelle geçirdim adsl ve cep telefonuna birlikte 79tl vercem. Lanet olsun şu türk telekoma. İsmi türk herşeyi yabancı. Para kazandırmayın şunlara. İyice kıl oldum.

    Hocam benim taahhüt ile birlikte epey fazla oluyor varya yalan etti beni türk Telekom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimCakir İ kullanıcısına yanıt
    En son birkaç gün önce görüştüm m. Temsilcisi ile ve 3. Hattimi da yaz fırsatı tarifesine geçirmek istediğimi söyledim ve bana kendilerinin yetkisi olmadığını söyledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sız faturasıza gecıs için talep oluşturduktan sonra 2-3 gun içinde arıyorlar; sız de telefonlarınızı yanınızda sessıze almadan kontrol edin çünkü ulaşamayınca muhtemel faturasıza gecırıyor.

    2013 Kasımdan berı kamu megaya 33 tl öduyordum, bu baslık sayesınde yaz fırsatı 8 gb tarıfesıne gectim ( 1000 dk+1000 sms+ 8gb =29 tl +kdv = 30,75 Tl ye) sukur yirttik, darisi diger kamu megalilara.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 2 ay amerikaya gitmiştim fatura gelmesin diye standart tarifeye geçmiştim. Geldikten sonra tarifeler berbattı bende yeni hat aldım. Ocak ayına doğru 4 gb 1000dk 1000 sms, aşımlarda 2gb/7tl olan bi tarifeye geçtim 30-35 civarıydı sanırım. Sonra ne olduysa fatura 15 gelmeye başladı +2gb falan kullanınca 25 geliyor fatura Sizce bu niye böyle sonradan sokarlar mı bana bunu ?
  • Faturasız talebi açtırdım sonra 4441500den arayıp 8 gb 30,50 lira olan tarifeye geçtim ama son 2 gündür 4441500den yeniden arıyorlar, ben de denk getirip açamadım, bir daha ararlar mı acaba, ne diyecekler merak ettim.
  • Arkadaşlar bende geçen hafta 4441500ü aradım geçen hafta direk kontörlü hatta geçiş istemedim de adıma başka bir hat olduğunu onda daha uygun tarife olduğunu ve buna geçmek istediğimi söyledim kontrol etti ve teyit etti ama buna biz karar veremiyoruz şuanda %10luk indirim sağlayabiliriz dedi bende kabul etmedim ozaman kayıt oluşturalım ilgili birimimiz size ulaşsın dedi ok olur ama bu konuda bahsedilen tarifeden bahsettim bunu istiyorum diye not ettirdim. tak 1 gün sonra TürkTelekomdan mesajlar yağmaya başladı işte 12 aylık taahhüt vermişim de %10 indirim vs yazıyor mesajda. Bana sormadan direk geçirmişler taahhüdü. Aradım tekrar bu ne iş diye karşıma dengesiz yeni başlayan bir temsilci çıktı şansıma tüküreyim :S 15 dakka laf anlatamadım vel hasıl kelam durum buyken bu oldu dedim habire biraz bekletcem bakcam vs diyor ama belli acemi olduğu telefonun mikrofonunu kapatıp orda daha deneyimli olanlara soruyorlar :S
    En son dedim 15 dakkadır beni oyalıyorsunuz nedir bu böyle ağzıma geleni söyledim haklı olarak.
    Yaw yeter tamam istemiyorum tarife marife hattı faturasıza çevirin dedim kapattım.
    Taahhütüm bitmiş olduğu için rahatım isterseler aramadan kontörlü hatta çevirsinler çokta tın geçerim vodafone ben kaybetmem onlar kaybeder ya 8gblık tarifeyi verirler 30 liraya yada basar giderim :) 35-40 liraya vodafone kullanırım aynı koşullarda daha iyi sonuçta...
  • Iyi aksamlar dostlarım. Ben 39 tl hat + telefon taahhüdü ödüyordum.Önceki ay hattın taahhüdü bitmis, yenisine geçmezsem 49 tl olacak dediler. 2 ay daha 49 öderim, sonra telefon taahhüdü bitince acısını çıkarırım diye düşündüm. Şimdi 10 yıllık aboneyim, ayrica 3 hattım var. 1000 dk+sms+8gb 30 liranın uzerine biraz daha indirim istesem yüzsüzlük olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustte ki mesajda duzenleme yapamadım. 26 aralığa kadar da telefon taahhudum var. 27 araligi bekliyorum aramak icin ama daha erken arasak sıkıntı olur mu ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iserhattan

    Ustte ki mesajda duzenleme yapamadım. 26 aralığa kadar da telefon taahhudum var. 27 araligi bekliyorum aramak icin ama daha erken arasak sıkıntı olur mu ki?

    26 sında bitiyor ise mevcut taahüt ünüzu bitirin son 10 gün kala başvurunuzu yapın.hem bu son taahüt faturası size yansımayacak 26 sında kesilen fatura tutarı 10 tl yi geçmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defnEla42 D kullanıcısına yanıt
    Hocam senin son durum ne şu an? Ayni tarifedeyim mega da daha once yüzde 10 indirim almıştım. Ne aldin ne alabilirim bende?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaybolanpena

    Kamu mega tarifesinde taahhüt bitimime 200 gün var, aradığımda %10 indirim sağlayabileceklerini söylediler. Faturasıza geçiş talebi oluşturduğum zaman kendileri geçiş yaparlar mı sormadan? Geçiş yapıp patlamayalım?

    Ayni sorunun cevabını arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.