Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.049
Cevap
78
Favori
80.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

    Yok hocam arıyorlar merak etme.

    Çağrı merkezinden aranacaksınız falan gibi bir sms gelmedi. Konuştuğum kadında zaten direk kapanır dedi. Gelen sms de xxxx numaralı kaydınız açılmıştır diyor. Bazı arkadaşlar çağrı merkezi tarafından aranacaksınız diye sms geliyordu sanırım o yüzden biraz rahatsız oldum. Açıkcası taahhütle cihaz almayı düşünüyorum faturalı hattımın kapanması şuan işime gelmez.
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Bize de gelmedi öyle bir mesaj.Gelsin ya da gelmesin sonuçta faturalı müşteriyi niye kaçırmak istesinler ki?Kapanırsa da 2 dk da bir daha açtırırsınız.Biz sadece kapatın demedik.Kontörlüye döndürün dedik.3 gün sonra aradılar neden diye sordular.Bizde burdaki taktiklere göre konuştuk.Tamam 8gb paketi verelim dediler.Kabul ettik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs190505


    quote:

    Orijinalden alıntı: ralp88

    Sıkı pazarlık sonucu indirimlerle birlikte, 1000 dk, 1000 sms, 4 gb internet paketini 16 TL'den aldım. Herkese teşekkürler

    O nasıl bir indirimdir öyle kaç tane yüzdelik ındırımı tanımlandı hattına

    tarifeyi 24 den tanımladılar. 1 hafta sonra tekrar arandım, faturaları zamanında ödediğim içinde ekstra %30 daha verelim istermisiniz dediler sormanız hata dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

    Bize de gelmedi öyle bir mesaj.Gelsin ya da gelmesin sonuçta faturalı müşteriyi niye kaçırmak istesinler ki?Kapanırsa da 2 dk da bir daha açtırırsınız.Biz sadece kapatın demedik.Kontörlüye döndürün dedik.3 gün sonra aradılar neden diye sordular.Bizde burdaki taktiklere göre konuştuk.Tamam 8gb paketi verelim dediler.Kabul ettik.

    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SlimShay

    telsiz ücreti bir kere mi ödeniyor ?

    her ay 1.58 tl'ydi sanırım
  • 30,50 tl 1000dk 1000sms 8gb teklif ettiler. Bende kabul etmedim. Adamlar başta yüzde 20 indirim diyor. Fakat bu tarifeyi 2 ay önce yeni aboneye 29 tl den verdiniz madem benim gibi 10 yıllık aboneye de bu fiyattan yüzde 20 indirim yapsanıza diyorum. Yok zaten yapılmış halinbu imiş zaten. Yani bana önerdiği tarife indirimsiz 45 tl imiş. Taahüt iptal etsem birde 45 tl üzerinden ceza ödeyeceğim. Reddettim tekliflerini. Bimcell e geçiş yapıp 2017 yi bekleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdsavas1

    1500 dk 1500 sms 8 gb int prime tarifesi 21 tl. Aynı yöntem

    Mümkün mü böyle bişey evde internet yok ihtiyacım var yardımcı olun lütfen.ç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakteristik61

    30,50 tl 1000dk 1000sms 8gb teklif ettiler. Bende kabul etmedim. Adamlar başta yüzde 20 indirim diyor. Fakat bu tarifeyi 2 ay önce yeni aboneye 29 tl den verdiniz madem benim gibi 10 yıllık aboneye de bu fiyattan yüzde 20 indirim yapsanıza diyorum. Yok zaten yapılmış halinbu imiş zaten. Yani bana önerdiği tarife indirimsiz 45 tl imiş. Taahüt iptal etsem birde 45 tl üzerinden ceza ödeyeceğim. Reddettim tekliflerini. Bimcell e geçiş yapıp 2017 yi bekleyeceğim.

    aradılar mı peki hocam tekrardan
  • Bayinin söylediğine göre kampanya yeni hat alacaklar için kapalıymış güya. Yeni hat alacaklar için nasıl bir yol izlenmesini önerirsiniz?

    Bugün gün içinde yeni bir hat almam gerekiyor. Açıkcası operatör de çok önemli değil fakat minimum ücret maksimum internet paketli bir tarife önerebilirseniz çok memnun olacağım.
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

    LÜTFEN EDİT 2'Yİ OKUMADAN AŞAĞIDA YAZANLARI UYGULAMAYIN

    Arkadaşlar iki hafta önce falan keşfettim.
    Öncelikle faturalı olan arkadaşlar uygulayabiliyor.
    Benim tahaddütüm yeni bitmişti. Belki bununla da bir ilgisi vardır. Bilemem

    1- Öncelikle tarifemizden müşteri hizmetlerini arıyoruz ve faturasız hatta geçmek istediğimizi söylüyoruz. Mümkün değil derse bir daha arayıp deneyin. Bana oldu, 10 dakika sonra tekrar deneyince geçebildim.

    2-Size bir faturasıza geçme talebi açacaklar temsilciler. Neden diye sorduklarında tarife çok pahalı deyiverin.

    3- Daha sonra talebiniz alınmıştır size dönücez diyecekler. Daha sonra sizi bir avea numarasından arayacaklar. O numarayı bilirsiniz şuan aklıma gelmiyor hep aynı rakamlar var içinde hani.

    4- Orada size birkaç indirimli tarife önerecek. Bunları kabul edeceksiniz beğendiğinizi işte. Yalnız orada önerdiği tarifeleri sadece orada söylüyor ve kabul ederseniz satın alabiliyorsunuz. Tekrardan internetten tarifeye geçme gibi bir şansınız olmuyor

    Sömürmelerine izin vermeyin! İyi forumlar.

    Edit: Ekran alıntısı




    Edit 2:

    Bu tarife şuan için daha karlı gözüküyor. Bu yöntemi uygulamadan önce alttaki konuya bir göz atmanızı tavsiye ederim. Fakat;

    quote:


    Faturasızdan faturalıya ve yeni hat alımı veya numara taşıma yoluyla gelen faydalanabiliyor okuduğum kadarıyla.



    quote:

    Orijinalden alıntı: ARTHUR.

    Uzun uğraşlarım sonucunda 8 gb internet 1000 sms 1000 dk herşey dahil 30 tlyye aldım .

    Size tavisyem şu arayın musteri hizmetlerini faturalı hattımı konturluye cevirmek istiyorum deyin neden derse , arkadaşlarım 8 gb olan tarifeyi 29 liraya kullanıyor diyin bir kaç tarife önerecek eğer pahalıysa kabul etmeyin . köntörlüye çevirme isteiğnizden vazgeçmeyin . Kayıt oluşturuyorlar sonra genel merezden aranıyorsunuz . ve bu tarifeyi şu fiyata kullanıyor arkadaşlarım diyin zaten direnmedi hiç direk o tarifeye geçirelim dedi tamam dedim bende .

    İlk müşteri hizmetlerini aradığınızdaki arkadaşların çok fazla yetkisi yok kayıt açtıklarında genel merkezden aranıyorsunuz onlardaki yetki daha çok anladığım kadarı ile . İlkte bu tarifeye bene en ucuz 43 tl dedi çağrı merkezi . Kapattım bir daha aradım 33 tl dedi çağrı merkezi . Genel merkezden aranınca iş değişiyor 24 t ye kullanıyor arkadaşlarım desem hemen geçireceklerde pişman oldum ama fazla çakallık iyi değil diyerek bu tarifeyide kabul eyledim :D



    Link burada

    Konuyu açıp haberdar edip bizleri bilgilendiren arkadaşa teşekkür ederim...

    1000dk+1000sms+4GB için hep 42 TL ödüyordum türktelekoma,

    senin taktik ile şu an sözleşmemizin bitmesine 1 ay kala yeni sözleşme yaptık türktelekom ile

    1000dk+1000sms+8GB için 30 lira vereceğiz bir yıl
  • Bana da 1000 dk 1000 sms 8 GB internet 29 lira diye önerdiler. Bir hata ile hemen kabul ettim. Keşke biraz daha pazarlık yapsaydım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara tasimada da gecerli mi acaba bu kampanya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen hafta müşteri hizmetlerinden aradılar TT'un taahhütünüzün bitmesine 1 ay var aynı fiyattan devam ettirelim mi dediler 500 dk 3 gb 23 tl bende hayır dedim online işlemlerden baktığımda taahhütün bitmesine 7 ay var olarak gösteriyo şimdi arasam bu olay için taahhüt bozma bedeli felan isterler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emırkozcuoglu

    Bana da 1000 dk 1000 sms 8 GB internet 29 lira diye önerdiler. Bir hata ile hemen kabul ettim. Keşke biraz daha pazarlık yapsaydım.

    Bende bu tarifedeyim 3 ay oldu fakat 3 aydır internet kendi kendine 3 4 gb bitiyor.. 2 saatte19 mb tan 200 300 tane kullanmış gözüküyorum 4 g kapattım 3 g kullanıyorum yine aynı mus.temsilcileri her seferinde kullanmissiniz diyor..
    Kaziklamanin dibine vurmuslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joster35

    Arkadaşlar geçen hafta müşteri hizmetlerinden aradılar TT'un taahhütünüzün bitmesine 1 ay var aynı fiyattan devam ettirelim mi dediler 500 dk 3 gb 23 tl bende hayır dedim online işlemlerden baktığımda taahhütün bitmesine 7 ay var olarak gösteriyo şimdi arasam bu olay için taahhüt bozma bedeli felan isterler mi

    amaclarıda bozdurmak zaten isterler tabii
    istemeyen yalan söyler
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Bende de dün internet yoktu akşama kadar. Müşteri hizmetlerini aradım düzelttiler öyle. Dediğin gibi sıkıntılı interneti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimcell'e geçin rahat edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jayistic

    bimcell'e geçin rahat edin.

    kampanyası nedir
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    7 gb + konuşma mesaj 33 TL
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.