Şimdi Ara

Otomatik Fatura Talimatınıza 50 TL. ye Varan Bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-30 Haziran 2016 2016 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura talimatı için 10TL kazanılacaktır.
    Kampanya kapsamında bir müşterinin vereceği tüm otomatik fatura ödeme talimatlarından kazanabileceği bonus tutarı 50 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya, yeni tanımlayacağınız faturalar için geçerlidir.
    Otomatik fatura talimatı kampanyası müşteri bazındadır.
    Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Flexi, American Express Card ve Miles&Smiles kredi kartlarınızla verilecek otomatik fatura ödeme talimatları dahildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar, 15 Temmuz 2016'te kullanılabilir ve açık statüdeki Bonus/Money Bonus/Flexi kartınıza yüklenecektir.
    1'den fazla karttan otomatik fatura talimatı verilmesi durumunda en çok ve en son talimatın verildiği karta ödül yüklemesi yapılacaktır.
    Kampanya süresi içerisinde iptal edilip tekrar kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında yüklenen bonusların geri alınmaması için; 30.07.2016'ye kadar kampanya süresinde tanımlanan fatura talimatı adedi kadar faturanın kredi kartınıza tanımlı olması ve 30.07.2017'ye kadar en az 1 kere fatura tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde yüklenen bonuslar 11.08.2017 tarihinde geri alınacaktır.
    Elektrik, su, doğalgaz, telefon, cep telefonu, internet, ADSL, Kablo TV, Dijital TV, vb. tüm faturalarınız için Garanti Bankası Şubeleri, Garanti Internet Şubesi, Paramatikler, 444 0 333 Alo Garanti kanallarıyla otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
    Garanti Bankası kredi kartlarınız ile Turkcell, Avea, Vodafone, TT-net, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell, Vodafone Net kurumları dışındaki kurumlardan gerçekleşecek elektrik, su, doğalgaz, telefon operatörü vb otomatik fatura ödeme talimatları için ücret yerine ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren fatura tutarı üzerinden aylık %1,87 faiz (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacaktır.
    Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.



    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/otomatikfatura-talimatiniza-50tlye-varanbonus



  • Hem talimat vereceğim hemde faiz ödeyeceğim öylme mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbank ta ayni yapiyor ama 100 Tl chip veriyor 6 faturaya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartı ödemesinden faiz, ödeme başına para alan hiçbir kampanyaya katılmıyorum. Siz de katılmayın, akıllansınlar.
  • Gecen ay aradilar 3 fatura verene nisan ayinda 50 tl bonus vardi haberim olmadi 30 tl ile katildim avea hatlar ile vodafon net interneti verdim herhangi fatura ucreti alinmiyormus onlardan ki eskiden alinmiyordu sonradan almaya basladiklarinda aninda iptal etmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bankası zaten fatura başına hizmet bedeli gibi bşy kesiyo.. Milleti köközlemek üzerine çıkartılmış bi kampanya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu otomatik ödeme için uyguladıkları fatura tarihinden itibaren % bilmem kaç faiz in hesaplama formulü nedir ? 6 adet 100 liralık fatura talimatı verip 100 lira chip para alırken kaç lira faiz ödemiş olacağız ?

    https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3614/mayista-fatura-talimatlariniza-100tl-chip-para
  • ücret faiz vs bonusun ne anlamı var, axess den veririm 3 taneye 50tl, şimdi var mı bilmiyorum ama axess bu illa ki yapar.
    bonus ofö konusunda en rezil banka, saçma sapan faiz ücretler..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Gönderdiğiniz anahtar kelime ile tanımlı bir kampanya yok. Lütfen kontrol edip tekrar deneyin" şeklinde yanıt geliyor. Var mı katılan?
  • Sadece garanti değil hocam, Axess kartım var, hepsinden %2.4 oranında faiz alıyor. Aradım, ya bu ücreti almayın ya da kartımı iptal edeceğim dedim. Ücreti almama şansımız yok dediler. Kapatın dedim. 100 TL Chip para ile kandırdılar

    Garanti Bonus kart aldım 2 gün önce, ona talimat vermeye kalktığımda da %1 civarında bir faiz alınıyor.

    Bankayı aradım, BDDK yıl başı itibariyle ödeme talimatlarından alınacak bedellerin bu şekilde olması zorunluluğu getirmiş. Yaz aylarında 300 kış aylarında 500 TL civarı fatura ödüyorum. Aylık 10 lira eder. İnsaf yahu... Ama yapacak bişey yok, tek tek ödemeyle uğraştığım zaman kesin aksıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenokte

    ücret faiz vs bonusun ne anlamı var, axess den veririm 3 taneye 50tl, şimdi var mı bilmiyorum ama axess bu illa ki yapar.
    bonus ofö konusunda en rezil banka, saçma sapan faiz ücretler..

    https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3614/mayista-fatura-talimatlariniza-100tl-chip-para
  • Soyguna gelll ... cepte teb ve yapıkredi akar garanti bakar 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucret alinmayanlar bonus ile ucret alinanlari esimin maas kartindan otomatik odeme talimati verdik 1 kurus fazla odemiyoruz ayda 10 tl cok fazla maas kartiniz ile odeseniz yilda 120 tl cepte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 2 Haziran 2016; 10:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan dolan bu otomatik ödeme olayları. 50 tl veriyorlar ama her faturada komisyon kesiyorlar. yok öyle yagma
  • madbrave kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece bunun için iş bankasından kartım var. Otomatikte faturaların hepsi. Bonus ya da puan gelmesede extra bi faiz, hizmet bedeli vs. ödemiyorum :) Tabi ki sadece fatura değil, başka harcamalarımda oluyo ama sırf bu yüzden çıkarttığım doğrudur :D

    Bankaların hemen hemen hepsi sıkışınca, neden böyle diye sorunca "bddk" diyip geçiştiriyolar.. Yok öyle bişey ya :) Ne isterlerse onu yapıyolar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 2 Haziran 2016; 11:10:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isseyy kullanıcısına yanıt
    Komisyon eskiden kesiyorlardı, öyle olsa hesabını bilirsin.. Şimdi fatura karttan ödendiği an faiz işletmeye başlıyorlar. Akbank ve Garanti'de durum maalesef bu şekilde. Eğer faturalarınız yüksekse birkaç aya kalmaz gelen puanları faizle sizden geri alıyorlar. Ben faturalarımı cepteteb'e kaydırdım, şimdilik komisyon veya faiz yok. Varsın puanda olmasın.
  • 100 tl puandı daha once hem 50 tl ye dusurmusler hemde faız alacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 temmuza kadar enayi verir ki?
  • yaz sezonu boyunca evden uzak oldugun icin yanımdaki faturalarla talimat vermek istedim FATURA yazıp 3340 a mesaj gonderince tanımlayamayan mesaj diyor bir iş yapacaklar onuda ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar numaram bonusa kayıtlı olan ama hatadan halledemedim bonusu kapattırıp baska karta geçeceğim yetti artık 95 tl kart ucretinden sonra bardağın taşıran son damla oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 2 Haziran 2016; 13:18:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.