Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
372.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xhalley2x


    quote:

    Orijinalden alıntı: squillacci

    quote:

    Orijinalden alıntı: Demoniz3D

    beyler elimde maclardan gelen matuidi kombini var 3 ünü birleştirince 5 çöp adamla beraber matuidi geliyor, bu çöplerin muzayedesine girmeye deger mi matuidi?

    4* italya ligi ajanına benatia'yı alıyorum kullanan deneyen var mi defansi nasildir?

    matuidiyi 3lü orta sahada solda oynatırsan çok verim alırsın hocam formu da 8 , (D olmadıkça kolay kolay kırmızı-turuncu gelmez okları) ortada tek başına biraz kısa kalır.öneririm ben ayrıca o kombodaki diğer oyuncular da çöp değil kartları iyi, düşük lvl takımlarda oynarlar 73 lük P. GUIÑAZÚ benim Sim takımın savaşçı ruhlu kaptanı formu 7

    Hocam selamlar.bu kombinasyonlar nasıl oluyor 5 çöp 1 matuidi diyor adam.yok torres e gidicem yok hazarda gidicem felan diyorlar. Hasardan olduğunu nasıl anlıyorlar yada ne yaparak hazırda pogba gibi adamları cikarabiliyorlar.özel temsilCide indirim var o ise gireyimmi yada ben bu tür oyuncuları nasıl elde edebilirim bana geniş bir açılım yaparmısin nolur

    Pesdb.net sitesinde tüm oyuncuları ve oyuncuların sayfalarının altında kombinasyonları bulabilirsin .
    Ayrıca aynı sitede sol altta elindeki Scout lara göre filtreleyeleceğin arama bölümü var.mesela 5*gö scoutu geldiğinde alabileceğin oyuncuları görüyorsun , seçtiğin oyuncunun mesela Matuidi 'nin sayfasına girince alttaki kombinasyonlarda en üstte %17 en iyi ihtimal yani toplam 6 oyuncu görüyorsun , diğer oyuncular düşük değerdeyse onları elindeki ya da müzayededen aldığın scoutlarla elde ettikten sonra bu kombinasyonun 5* gö+ savunma becerisi+ sol ayak şeklinde getireceği tek seçenek Matuidi kalmış oluyor, o şekilde onu da alıyorsun .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squillacci -- 10 Kasım 2016; 22:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam sen çok sinirleniyosun bu tip gereksizlere :D Allahtan ben anti depresan kullanıyorum da sinirlenmiyorum, direkt şikayet edip kapatıyorum :D
  • arkadaş ss27 adlı hesabın şifresini unuttum degiştrmyr sapıttı o degilde bugün 6 win 1 lose 1 lose da nasıl arkadaş tek kale adam 2 pozisyon agır momentum yedim arkadaş böle iş mi olur müzayeden walker ı aldım sanırım bek için girmem daha bi ekstra gelirse jordi alba iyi olur gelmezsede sıkıntı degil
  • kanttt kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Öyle vallahi yakında bende kullanicam bu ib.eler yüzünden keyif için girip kriz geçirip kapatıyoruz makineyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanttt

    bende matuidi ve kroos var. İkisi de süper. matuidi yi oflineda dene . ben çok memnunum.

    Birşey sorabilir miyim psn ne senin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim uasadigim sorunlarin aynisini yasiyorsun. Paslaama direk kalkmis rakip paslasiyor sen pas atiyorsun adamin kaplumbaga, rakip bolt.. lag falanda yok cidden su online i duzelse efsane olur ama bu malaklarda o kafa yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    ayhanyener7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç yaptık mı seninle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5* GF geldi mac sonu müller nasıldır oynayan var mi aralarinda en iyi o gorunuyor her ne kadar griezmann fan'ı olsamda.
  • Ya beyler, pas yapılmıyor oyunda. Oyuncu ile bir etrafa bakıp pas atamıyorsun. Anında topu alıyor rakip.
    Ezbere pas yapmaya kalkıştığımda benim pas attığım oyuncular kaplumbağaya dönüşüyor. Bu yüzden hızlı pas yapamıyorum ve rakip çok kolay kapatıyor alanları.

    Kontra atak hiç yapamıyorum. Rakip defans bildiğin usain bolta dönüşüyor.

    Ben alışamadım bu oyuna.

    Not: oyunu en zor ayarda oynarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesuty85

    Yok hocam Fifa alsan Fut'ta yine ayni sey olacak. Ben bu yil henuz futbol oyunu almadim cunku hem MyClub hemde Fut tamamen ticari kaygilarla hazirlanmis modlar. Eskiden MLO oynarken ne momentum ne lag vardi. Hileciler icine edene kadar bikac yil gayet zevkli oynamistim. Hile olayini bile yillardir duzeltemediler...
    Diger online modlardan cok zevk almiyorum, is gucten arkadaslarla offline da pek oynayamiyoruz. O yuzden bu yil iyi bir indirime girene yada ucretsiz verilene kadar almamaya karar verdim. En azindan daha az sinir olurum.

    HOCAM HİÇ BULAŞMA. MYCLUPİĞRENÇ! GENÇLER BAKMA SEN BURDA AJANDI TOPÇEVİRMEYDİ, MÜZAYEDEYDİ KENDİLERİNİ AVUTUYOLAR..

    ONLİNE KLASMANLAR FENA DEĞİL AMA ORDA DA BARÇA YI RAKİP GÖRMEKTEN ARTIK MİDEM BULANDI. 3LÜ FORVET YAPIP MESSİ VE NEYMARLA PIRPIR YAPIP DURUYOLAR..

    MOMENTUMUN KRALI VAR OYUNDA! SAÇ BAŞ YOLDURUR O DERECE. ONLİNE KLASMANDA DAHA AZ HİSSEDİYORSUNUZ AMA VAR.

    MLO SÜPERDİ.TAM BILEK İŞİYDİ.

    BU OYUN ARKADAŞLARLA ONLİNE YADA AYNI ORTAMDA ARKADAŞ GRUBUYLA OFFLINE TURNUVA FLN YAPILIR. WİNNİNG EFSANESİNDE OLDUĞU GİBİ PS2'DE.. OYUN DİNAMİKLERİ FLN ÇOK GÜZEL ASLINDA.AMA MYCLUP DAKİ KONAMININ YAVŞAKCA PLANLARI TUŞ GECİKMESİ, LAG VE HALA ÇÖZEMEDİĞİM ŞU RAKİBİN HER OYUNCUSUNUN USAIN BOLT MİSALİ HAYVANCA PRESİ OYUN ZEVKİNİN İÇİNE MIÇIYOR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 11 Kasım 2016; 2:08:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafkas kurtları


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa215


    quote:

    Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

    HAFTADA BİR PERŞEMBE GÜNLERİ GİRİP Bİ BAKAYIM DEDİM MYCLUP'A .

    BİLDİĞİN ÇOCUK OYUNU HATTA BEBE OYUNU!

    İCAT EDENİN AQ BU MODU!!!

    Azina saglik iyice sacmaladi oyun oyle boyle degil fifaya gectim kafam rahat bitti bu iskence .. laginin momentumunun hilecisinin rakip aramasinin gpsinin gozlemcisinin taa aq

    FİFA DAN HAZ ALAMIYORUM ALSAM GEÇECEM HOCAM. INS. ŞU MODU GECEN YILKI FREE YAPARLAR OLACAGIDA O ZATEN. BOYLECE BI KAZIK DAHA SOKAR BİZE KONAMI.

    BU KONUDA TAKILANLARIN YÜZDE 99 U MYCLUP OYNUYO. 150 180 TL ARASI ALMISLARDIR OYUNU. BEN 170 TL YE ALMISTIM. HER SENE DE ALIRIM. OYUN BU SENE BAYA HOŞUMA GİTMİŞTİ.HELE DEMOSUNA BAYILMISTIM.

    AMA BU MODA KATLANILMAZ HOCAM. HAFTADA BİR ARTIK BU MODA GİRİYORUM 3 MAÇTA YİNE DİZLERİMİ DÖVMEYE BASLADIM. NE GEREĞİ VARKI. HASTALIK AQ NAPICAN.

    ASLINDA DOĞRU DIYOSUN FIFAYA BI ŞANS VERMEK LAZIM. O KAN EMİCİ EA FİRMASINA DA PARA KAPTIRMAK İSTEMİYORUM AMA DAHA NE KADAR SİNİR OLABİLİRİM Kİ!!

    10 YAŞINDAKİ KIZIMIN KALBİNİ KIRDIM AZ ÖNCE. HATUNLA PAPAZ OLDUK. AQ UN KONAMISI YÜZÜNDEN AİLE HAYATIM BİLE ETKİLENDİ.. NE GEREĞİ VAR ABİ. SOKARIM MYCLUP INIZA!!

    Yazini okurken pes 15 geldi aklima. 3000 mac yapmistim ozamanlar. Isim gucum myclubtu øyle bi alismistimki kumar bagimlisi gibi. Hem parama hem zamanima, hemde evdeki kirdigim kalblere. Peki degdimmi? Alti ustu bir oyun. Kendime søz verdim pes17 cikarken. Myclub yok.
    Ve øylede oldu. Giriyorum online klasmana yapiyorum bi kac mac, ve bitti.
    Eskiden iste gp hesabi yapardim, gelecek maci almam lazim ronaldonun kontrati bitiyor, 3mac daha almam lazim division atlicam. Duyanda der adam eve gøturecek ekmek icin ugrasiyor. Kasmayin kendinizi bi oyunun esiri olmayin. Girin online klasmana ronaldoysa ronaldo messiyse messi. Ne ugrasiyorsunuz myclubmusuz,topuymus,gpsiymis. Adam myclubte okadar tecrube edinmiski,milli takimin basina koysan dunya sampiyonu eder bizi serefsizim 😀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 11 Kasım 2016; 3:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanttt

    Maç yaptık mı seninle?

    Evet gündüz karşılaştım senle tanıdık geldi onda sordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ben 3 maç yaptım gündüz. Biri Murat diye biri vardı sen değildin sanırım. Biri Arap'tı ben öndeyken bağlantıyı kopardı. Senin psn veya takım adı neydi. Onu hatırlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

    Dün online turnuvada ilk maçı yapacağım rakip türk takımın ismini de ( Hile Yapanın anasını ....) yapmış dakika 3 bitane salladım santra yapamadan bağlantıyı kopardı , nasıl bir kişiliktir yaa kendi anasına küfür ediyor kansız.

    Neyse yapacak birşey yok.

    Dün yaklaşık 10 top açtım Hazard ve Cazorla çıktı birde Mahrez geldi. 3 top defans 3 top forvet 4 top ta orta sahadan açtım , ne varsa orta saha da var :) Hazard son topta geldi ve bütün toplar siyah oldu bir anda son günlerde baya kişiye oluyor
  • ps4 proda oyun baya akıcı wifiden baglanıyorum simdilik lag filan gormedim.
  • kanttt kullanıcısına yanıt
    Murat neydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat 0101 öyle bir şeydi😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kardeşim bahsettiğin kişi ile bende maç yaptım.Ancak ben pc de.Bana karşı hile yaptığını hatırlamadım.Hatta ilk gördüğümde nikini helal olsun çocuğa demiştim bıkmış hileden.Belki adamın gerçekten internti gitmiştir.Bu arada son 2-3 gündür hileci çıkmıyor bana.Çok merak ediyorum Ps4 de de hile yapılabiliyormu.Harbiden bu hileciler keyfin içine ediyor.Normal insanla maç yaparken de keyifli olmuyor her an hile yapacakmış da o kadar uğraştığın güme gidecek diye.
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.