Şimdi Ara

Telefon Pazarının Yeni Oyuncusu TP-LINK Neffos C5, Türkiye’de…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TP-LINK’in akıllı telefonu Neffos’un ilk modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Neffos C5, çift SIM kartlı, Android işletim sistemli ve kolay kullanım özelliklerine sahip.

    Akıllı telefon pazarının yeni oyuncusu TP-LINK’in merakla beklenen ilk modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Neffos C5 model akıllı telefon, kolay kullanım özellikleri, çift SIM kart desteği ve uygun fiyatı ile telefon pazarına yeni bir soluk getirecek.

     Telefon Pazarının Yeni Oyuncusu  TP-LINK Neffos C5, Türkiye’de…


    “Eğlenceye hazır mısın?” sloganıyla satışa sunulan Neffos C5, kullanıcılara farklı bir telefon deneyimi sunmak üzere tasarlandı. Dört çekirdekli, 64 bit işlemciye sahip olan telefon, 4G LTE teknolojisini destekliyor. Birden fazla uygulama arasında kusursuz geçiş yapmayı; dosyaları, fotoğrafları rahatlıkla depolamayı sağlayangüçlü belleği (2GB RAM-16GB ROM kapasiteli); ayrıca SD kart desteği (32GB’a kadar)olan Neffos C5, 5 inç’lik HD IPS ekrana sahip. Daha parlak, daha keskin, daha belirgin renkler sunan telefon ile mükemmel görüntü deneyimi yaşanıyor.

    Çift SIM kart ve çift bekleme özellikli Neffos C5, iş ve kişisel telefon numaralarını ayrı tutma, aynı anda farklı mobil paketlere abone olma gibi konularda kullanıcılara özgürlük sağlıyor.

    Android 5.1 işletim sistemine sahip olan Neffos C5, kullanımı kolaylaştıran ve kişiselleştiren ara yüzü ile farklı bir mobil deneyim sunuyor. Akıllı Ekran Görüntüsü özelliği sayesinde birden fazla ekran görüntüsü yakalamak ve geniş, uzun bir ekran görüntüsü kaydetmek mümkün oluyor. Ayrıca çekilen fotoğraflara şekiller (kalp, çiçek, daire vb serbest şekil) çizme özelliği ile istenen fotoğraflar çok daha kişisel ve sevimli hale getirilebiliyor.

    Karanlıkta bile çekim yapabilen güçlü kameralar
    8M piksel arka, 5M piksel ön kamerası olan Neffos C5, geniş açılı lensi sayesinde özçekimlerde (selfie) çok daha fazla kişiyi kadraja alabiliyor. Arka tarafta yer alan çift LED flaşı sayesinde güneş battıktan sonra da yüksek kalitede fotoğraflar çekilebiliyor. Akıllı Mod özelliği sayesinde 8 farklı görüntü tipi için (İnsan, Manzara, Gece, vb) renk, parlaklık ve zıtlık ayarları otomatik olarak yapılabiliyor.

    Ayrıca 30 farklı filtre ile sanatsal fotoğraflar çekmek de mümkün. Jest ve gülümseme yakalama, güzelleştirme, zafer (V) hareketi gibi modları sayesinde fotoğraf çekmeyi daha eğlenceli hale getiren Neffos C5, pil koruyucu, temizleyici, uygulama yöneticisi, veri kullanım denetçisi gibi telefonun sorunsuz çalışmasını sağlayan pek çok sistem özelliği ile birlikte geliyor.

    Tüm bu özelliklerine karşın uygun fiyatıyla telefon pazarında yerini alan Neffos C5, öncelikle Hepsiburada, Hızlıal, İstanbul Bilişim ve Webdenal gibi online mağazalarda KDV dahil 699 TL fiyata satışa sunuldu.

    Neffos C5 hakkında ayrıntılı bilgi için:
    https://www.neffos.com/tr/product/details/C5







  • Güzel telefona benziyo. Anneme bi telefon alıcam bunu düşünebilirim
  • Öncelikle uygun fiyatından dolayı size teşşekkür ederiz..Piyasa telefon kaynıyor ama bu telefon hepsini silip atabilir.Öncelikle süper bir telefona benziyor.İnşallah ağ konusundaki kaliteniz telefonunuzdaki kadar yüksek olur.Ancak bu telefonu sanal gerçeklik vr için kullanamayacağız.Hayallerimi yıktı bu olay.Jiroskop ve ir sensörleri telefonda yok.Ama en azından rakip olabilirsiniz piyasaya...
  • 699TL olan bir telefonda daha yüksek kamera çözünürlüğü ve/veya 32GB hafıza olabilirdi. Ama firmanın ilk telefonu olması ve zaten bilinen ve sevilen bir marka olması bu durumu satış konusunda telafi edebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canbotek

    Öncelikle uygun fiyatından dolayı size teşşekkür ederiz..Piyasa telefon kaynıyor ama bu telefon hepsini silip atabilir.Öncelikle süper bir telefona benziyor.İnşallah ağ konusundaki kaliteniz telefonunuzdaki kadar yüksek olur.Ancak bu telefonu sanal gerçeklik vr için kullanamayacağız.Hayallerimi yıktı bu olay.Jiroskop ve ir sensörleri telefonda yok.Ama en azından rakip olabilirsiniz piyasaya...

    teknoseyirde incelemesine izle , sonra almayacağını göreceksin .

    bu telefonun diğer telefonlardan bir farkı olmadığı gibi , aksine dezavantajı var .

    telefon piyasasına girelim diye yapılan bir cihaz .




  • Bataryası biraz daha yüksek tutulabilirdi 2600 mah gibi.
  • gayet hoş bir telefon gibi ama firmanın ilk telefonu ya nasıl bi sorun çıkartırmı onu bilmiyoruz. tasarım özellikler fiyat vs hepsi yerli yerinde:D
  • reklamı az
  • Tasarım lg magna ve g4c'ye çok benziyor. Özellikle ön kısmı. TP-LINK en iyisi modem yapmaya devam etsin.
  • Önemli olan hangi firmaya ürettirdikleri.
    Orjinali ne marka ne model onu bulursak alınır mı alınmaz mı düşünülür.
  • Dolar bu seviyedeyken 699 tl çok iyi rakam. Demekki en kral telefonun hakkı 1000 tl.
  • Arkadaşlar merhaba , Öğrenciyim kendime telefon alacağım bu model de güzelmiş bende Ultron x-1 4.5G modelini inceliyordum
    2GB RAM/ 16GB Hafıza/ 4 Çekirdek İşlemci / 13MP Kamera/ 2800 mAh pil var 699 TL de fiyatı var kafam karıştı şuan baktığım cihazın ekranı çok sağlam diyorlar hatta incelediğim donanım haber videosunda ceviz kırmış adamlarhttps://www.youtube.com/watch?v=x0hNk8_1sA0 önerirmisiniz ?
  • önden tıpatıp LG
  • lg bezeten birtek benmiyim bunu ancak annem dedem gibi akarabalara hedite alınır
  • Neffos C5 ve Neffos C5 Max'ı almak isteyenler için artısı ve eksilerini yazayım. Hediye olarak 1 tane C5 Max, 2 tane C5 modelinden aldım ve son aldığım hariç 2 aydır sorunsuz kullanılıyor.

    Şu an C5 modelinin resmi bayi fiyatı 530, C5 Max modelinin resmi bayi fiyatı 630 TL. İnternet'den özellikle sevgililer günü kampanyaları ile daha ucuza alınabiliyor.

    Artıları;

    + C5 modeli HD (720P) ekranlar C5 max modeli Full HD (1080P) ekranla geliyor.
    + C5 5", C5 Max 5.5" boyutunda.
    + Ekran süreleri iki telefonunda 7-8 saat saat aralığında. (Test uygulamaları ile)
    + Ekran ışıkları oldukça yeterli.
    + Telefonlardaki ekranları Samsung, Huawei gibi üreticilerin çalıştıkları Tienmo'dan almışlar bu sebeple ekranlar kaliteli.
    + Telefonun renkleri olması gerektiği gibi güzel.
    + Telefonu Apple, Nokia gibi markaların ürünlerini üreten Foxconn fabrikalarında üretilmişler bu sebeple üretim standartı yüksek.
    + Cihazlar Android 5.1 ile geliyor ve Android'in saf sürümüne yakınlar.
    + İki telefonda da donma kasma yok ve ekranlarına göre oyun performansları iyi.
    + İki telefonda da kaliteli GPS sensörleri kullanmışlar bu sebeple GPS performansları iyi.
    + Telefonlarda kullanılan kameralar Sony'den alınmış. Kameraların gündüz çekimleri iyi gece çekimleri orta kalite.
    + C5 modeli hızlı şarj desteklemiyor ve ortalama %20'den %100'e 2 saat civarında şarj oluyor.
    + C5 Max modeli hızlı şarj destekliyor ve %20'den %100'e 1.5 saat civarında şarj oluyor.
    + Telefonların kasaları şık ve ele güzel oturuyor.
    + Garantilerinin Genpa olması ve arkasında TP-Link'in durması büyük bir avantaj.
    + Cihazlarda 2 GB ram 16 GB Rom bulunuyor.

    Eksileri;

    - Telefonlara ait aksesuar bulunmuyor, kırılmaz cam ve kılıfını bulamıyorsunuz. (8 gün boyunca İstanbul talan edilmiştir ama yok)
    - Telefonlar Android 5.1 ile geliyor ve Android 6 güncellemesinin durumu belirsiz. Üreticisi ise 7'nin gelmeyeceğini söylüyor.
    - Telefonların bir topluluğu bulunmuyor bu sebeple özelleştirilmiş rom bulmak şimdilik imkansız.
    - Telefonların kutusunun içinden kırılmaz cam değil ama cam filmi çıkıyor. Bu film oldukça kalitesiz.
    - Telefonların orijinal aksesuarları diğer ülkelerde satılmasına rağmen ülkemizde yok bu büyük bir eksiklik.
    - C5 modeli için yedek batarya kendi servisinde dahi yok. Bir tane yedek alıp kenara koyayım diyemiyorsunuz.
    - Telefonların sistem uygulaması cleanmaster'ın sistem uygulaması ve profesyonel uygulamalara göre yetersiz kalıyor.
    - İki telefonunda şarj kablosu sert, başka bir şarj kablosu kullanmanızı tavsiye ederim.
    - Telefonlara son güncelleme geleli 6 aydan uzun bir süre geçmiş. Sık güncelleme sevenlerin hoşuna gitmeyecektir.
    - Üreticinin yazılım desteği zayıf.
    - Uygulama menüsü çekmeceli türde değil tüm programlar arka arkaya sayfalara doluşuyor.

    Telefonlar alınır mı?

    Telefonlar fiyat performans açısından güzel. N11.com sevgililer günü kampanyası sayesinde şu an C5 Max modeli 595 liraya, C5 modeli ise 490 liraya alınabiliyor. Fiyat performans olarak değerlendirildiğinde alınabilir.

    Telefonlar kesinlikle çöp değil bu fiyat segmentinde genelde forumda çöp diye tabir edilen telefonlar satılıyor ama bu TP-link Neffos modelleri özenle ve kaliteli üretilmiş. C5 modelinin yurt dışı fiyatı 130 dolar, C5 Max modelinin yurt dışı satış fiyatı 160 dolar. Normalde hiçbir telefonu yurt dışı fiyatına alamıyoruz ama TP-Link'i neredeyse yurt dışı fiyatlarına alabiliyoruz. Bu tüketici için güzel bir avantaj.

    İşimi göreyim, biraz oyun oynayayım, Whatsapp, Facebook Messenger kullanayım, web sitelerine gireyim ve kamerası orta kalite olsun bana yeter diyenler için en iyi alternatiflerden bir tanesi bu cihazlar. Arızalanırsa da arkasında Genpa ve TP-link var bu sebeple servis açısından çok sıkıntı çıkartmaz.

    İki telefonda 1000 lira üzerindeki olan kaliteli telefonlarla yarışamaz ama 700-800-900 civarındaki birçok cihazlarla rahatlıkla yarışırlar. Telefonların içerisindeki donanım ve yazılım uyumu önemli TP-Link bu cihazlarda buna dikkat etmiş ve cihazlar akıcı çalışıyor. Saf Android sürümüne yakın bir deneyim sevenlerinde hoşuna gidecektir. 500-600 lira parası olup düzgün garantili ve akıcı cihaz almak isteyenlere tavsiye ederim. Fotoğraf ve özellikle Özçekim (Selfie) meraklısı olanlara ise tavsiye etmiyorum.




  • Ürün özellik ve tasarım başarılı gözüküyor fakat piyasada yer edinebilecek mi görmek lazım. Samsung ve İphone dan pazar payı almak biraz zor gibi ama iyi kampanyalar ve tanıtım yapılrsa neden olmasın.
  • telefonlar fiyatina gore oldukca iyi f/p cihazlari, ancak diger seriler gibi C serisine de android 6 gelecekmi ? C5 ve Max icin bir güncelleme planı var mi acaba ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c5 max da güzel fiyatıda baya düşmüş 500-600 lira arası. Fiyat-performans kıyaslarsak bence yeterlidir. http://teknolojituru.com/2016/10/24/tp-link-neffos-c5-max-inceleme/
  • 590 liraya bulunabiliyor max modeli, şuan o özelliklerle 600 lira altinda resmi olarak satılan güvenilir başka bir telefon yok... f/p çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz atmaya değer görülüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.