Şimdi Ara

Lehim Seti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar piyasada 100tl ye bulunan en iyi lehim seti almak istiyorum.lutfen bana bir lehim seti tavsiye edin.hangi lehim setini alsam ya ucu yanar ya ucu kopar.bana 100tl ye en iyi lehim setini tavsiye edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Smd malzemeler ile çalışıyorum malum ince işçilik gerekiyor geçen sene sunline 936b aldım hala kullanıyorum tavsiye ederim. Ucu henüz kararmadı ama kararsa da problem değil piyasa da ucuza satılıyor yedekleri. Bu arada ilk aldığım gün daha önceleri kaynak yapıyormuşum dedirtti bana.
  • Kardes bu bildigimiz kaynak makinesi .neysede gercekten iyi birsey mi yani bunu alsam ufak lehimleri bile yapabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek olarak foto ekledim. Burada kullandığım ledler 5730 biraz büyüktür fakat aynı performansı smd 2835 te aldım. Ben tavsiye ederim tabi daha iyileri de var ama fiyat yükseliyor haliyle
     Lehim Seti Tavsiyesi
  • Heeee anladim kardesim.tamamdir.ben bunu alayim o zaman.olur da kullanamazsam gotururum elektrikciye ogretir bana o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoSsOfDMaX kullanıcısına yanıt
    Selam. bende ayarlı kalem havya almak istiyorum,, ayarlı olması ,ucun kararmasınıda büyük ölçüde engelliyor,,, fakat fazla lehim işi ile uraşmadığımdan,, piyadaki ceyber standart ayarlı havyanın mavi renkte olanını ortalama 70 tl ye satıyorlar.. Ben devamlı kullanmadığım için 70tl vermek istemiyorum..


    Şu 6 dolarlık ürün aynı işi yapmazmı,, ayarıda var,, veya sizin öneriniz >>http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-ayarlanabilir-havya.html?spm=2114.010208.0.166.jmz0Gw&site=tur&SortType=total_tranpro_desc&SearchText=ayarlanabilir+havya&groupsort=1&isFavorite=y&initiative_id=AS_20160728072927&shipCountry=TR&needQuery=n&isFreeShip=y
    sehpa kullanma alışkanlığımda yok...
    diğer 30tl ye aldığım proskit 40w ayarsız havyeme dimmer devresi yaptım,,,, ilk başlarda çok rahat lehim yapıyordum,, fakat ara sıra ucunda silikon erittiğim için, ucunda kararma ve lehim yeri lehim yaparken karartma olmakta..
    Yeni havyemi sadece lehimde,, dimmerli havyemi ise ince silikon işlerinde kullanacağım




  • hocam ben bu mavi kalem havya setlerinden almıştım çok dandik çıkmıştı ne havyası ne fişi ne cımbızı çok kötüydü ki 1 2 ayda ucu eridi gitti yandan. sadece sehpası kaldı elimde işe yarayan.

    1 yılddan fazla 40w lik bir yine mavi topraklaması olan kalem havya kullanıyorum yüzlerce devre lehimledim hiç sorun yaşamadım ucunu sürekli temiz tutuyorum.

    bence bu dediğim topraklaması olan havya daha iyi olur. ila silikon eritecekseniz onun içinde tahta saplı 3.5tl cilede olanlardan alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artik gerek kalmadi zaten bi arkadasa yaptirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcu27 Y kullanıcısına yanıt
    Tahta sapliyi bedava verseler Fişe takmam..
    Ucuz fakat proskit marka havyeye dimmer bağladım,, 30-40 tl ye ısı ayarlı havyem oldu.. silikon için arada kullandım, ucunu temizledigim halde, karardı ve lehimi yapmaz oldu.. silikon için dimmerli olması, silikonun fazla yanıp koku yapmasını engelliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.