Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2495. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24932494249524962497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    Yalnız son zamanlarda Souza, vajina görmüş bakir gibi saldırıyor. Takımın başında teknik direktör olunca adam kendine geldi.

    o nasıl benzetme

    son cümleye katılmıyorum, geçen sezon çok yorgundu, kendini fazla gösteremedi, şimdi çok daha enerjik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoch yine kendinden bekleneni yaptı
    Ama sow un gösterdiği kötü performans ve volkan şen in yetersizliği gerçekten göze batıyordu.
  • [Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Şampiyon olabilecek bir kadro.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    Yalnız son zamanlarda Souza, vajina görmüş bakir gibi saldırıyor. Takımın başında teknik direktör olunca adam kendine geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike ve volkan devre arası satılmali bence iyi bir gelir elde edebiliriz.Van der wielde aynı şekilde adam top oynamaya değil sevgilisiyle tatile gelmiş bildiğin.Obradovice nasıl basket takımını emanet ettiysek advocatada futbol takımını emanet etmeliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hawkerx

    Arkadaşlar siz uefa kupasını alabileceğimizi düşünüyormusunuz ?

    Hocamızın daha önce kazanmışlığı var. Defansımız taş gibi .
    Eğer sosa da gelirse ve souza ozan sosa gibi agresif bir orta alan yaratırsak ve sol kanata da skorer bir sol açık da alırsak veya stoch orda tutarsa tekrar. ve persie reis zımbaya devam ederse.

    Final olabilir bence ....

    Fenerin oynamaya çalıştığı sistem yarı final oynadığımız sezondaki sistemden çok daha başarılı olabilecek bir sistem.

    1 ay önce deseydin gülüp geçerdim ancak şu son 2-3 maçtır bir umutlanma oldu, hoca takımdan kestiği oyuncuları bir süre sonra takıma fişek olarak geri döndürüyor.RVP, Josef, Aatıf şimdi de Stoch...

    Sistemi biraz daha oturtursa hoca, olabilir.




  • Geçen sezon tüm takım bitikti. RvP, Ozan, Souza bunlardan sadece birkaçı. Advocaat başlarda bocaladı ama deneme yanılma yöntemiyle takım oyununu harika oturttu. Geçen sezon takımın karakteri belli değildi çünkü kenarda bir 'karakter' yoktu.
  • Topal ile sözleşme yenilenmesi son yılların en büyük hatası Gökhan'ın yanında onu da postalayacaktık. Maçın adamı ise Souza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Ulan aynı pozisyonu sow kaçırıyor bir tane adam yazmıyor, Alper kaçırıyor yazıyor. Bom boş kaleye topu yuvarlayamadı. alperin yaptığı 60 metre depar adamın topu durdurmaya hali kalmaz,sow olduğu yerden topa vuramadı. Bu kadar taraf tutmayın. Alper'in ortası, 2 maçtır kullandığı bütün duran toplar tehlike yarattı. Belli ki çalışıyor, allah aşkına sow napıyor diye kisme sormuyor. Emenike'den kötü oynadı bu maç, Emenike'nin beyinsizliği göze çarpıyor yoksa, Sow'un pas hatalar ısaçma sapan kontrolleri falan Alper olsa gömersiniz Sowu.

    dediğim pozisyon 63. dakika.

    Sowun kaçırdığı %100 lük tek pozisyon yetişemediği yuvarlanarak dışarı çıkan top oldu diye hatırlıyorum.alperin pozisyonuyla bir değil kesinlikle.Aynı golü emenike united maçında kaçırmıştı top biraz hızlı geldiği için atamadı ikiside.Alperin pozisyonu tamamen beyinsizlik istiyor bildiğin kalecinin üstüne nişanladı şu forumdan rastgele 10 adam koy alperin yerine 9 u o golü atar biride aşırtır auta vururdu kaleciye takmazdı kimse.kızdım ama olur böyle arada.alper bu gün iyidi performansına diycek bir şeyim yok ama o pozisyonun savunulcak tarafıda yoktu hem kendi golüne hem stochun asistine yazık oldu.




  • Yorgundu derken? Geçinemediğinden ek olarak maçtan sonra taş mı taşıyordu?
  • Stoch çok güzel bir gol attı ancak bu adamın asıl sorununu yine canlı canlı gördük.. Oyunun içinde kalamıyor. Her zaman böyleydi. İlk geldiğinde de şuanda böyle. Yani 6 yıldır kendini bu yönde geliştiremedi.

    Özeti izleyen adam der ki "Oyuna girdi mükemmel gol attı, bir tane 'al da at' asisti yaptı, hakkı yeniyor!" ama asıl olay öyle değil. Akan oyunda yok oldu yine.

    Volkan Şen'i zerre beğenmiyorum. Bugün de kontraya çıkarken Sow'un savunma arkasına koşusunu görmedi çünkü kafasını kaldırıp bakmadı bile. Top ayağına geldiğinde salak salak top sürüyor. Başka hiçbir planı yok. Ama hep oyunun içinde, hep yırtınıyor, sürekli koşuyor. Yani Stoch yerine tercih edilmesi çok doğal. Ama bence as oyuncular dönünce (Lens, Ozan) Alper sola Volkan'ın yerine geçmeli. 2-3 maçtır şahane oynuyor, formayı sonuna kadar hakediyor. Son dakika kaçırdı gol ama canı sağolsun. Böyle mücadele etsin canımızı yesin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thorondor1907

    Yorgundu derken? Geçinemediğinden ek olarak maçtan sonra taş mı taşıyordu?

    Geçen sezon Brezilya liginde 25 maç oynayıp buraya geldi dostum, sonra farklı bir ülkeye geldi, bambaşka bir takıma ve burada da bir sürü maç oynadı, Souza gibi en büyük özelliği mücadelesi, hırsı, topa baskısı olan bir oyuncu için bu inanılmaz bir yük
  • Arkadaşlar bjk maçında seyircisiz mi oynıcakmışız????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdoman

    Arkadaşlar bjk maçında seyircisiz mi oynıcakmışız????

    Hayır, sadece küfür eden yerleri kapattılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dick futbolun özünü o kadar net biliyor ki. Oyuncuları tanıdı, herkes nerede oynar anladı. Uzun zamandır bu kadar kısa sürede takımı özümleyen bir hoca gelmemiştir lige. Çok net gole gidiyoruz. Dan-Dun yok takımda. Evet oyunumuz eksik. Ama kesinlikle seneye bu Advocaat,Been,Pot üçlüsü seneye bu takımın başında olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Dick hoca futbolu ve futbolcuyu cok iyi biliyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper de bizim Sow da bizim. Hepsinin zaman zaman çok farklı faydaları oluyor bu takıma kendine has yetenekleri ile. Nasıl ki Stoch şut yeteneğini kullandı tam da takımına göre.

    Madem elinizde Ronalda veya Messi yok, futbolcuların kendine has bazı yetenekleri ile maçına göre kullanacaksınız onları.

    Ben Stoch'un hep takımda kalmasından yanaydım. Çünkü belirgin özelliği var. Sow da oyle... Alper de. Hiç beklenmedik anda beklenmedik şeyler yapabilecek futbolcular bunlar. Hep olumlu olması zaten imkansız. Zaten bir kaç özelliği bir arada bekliyorsanız bu adamların değeri 2, 3 katı olabilirdi.

    Voltran gibi düşünün ama bu voltranin zaten en önemli yeri eksik 10 numarası yani başı... O da tamam olduğunda artık bu voltranı yönetmek Advocaat'a kalacak. Bunu da yapabilecek kapasite ve tecrübede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 24 Kasım 2016; 21:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    Alper'in pozisyonu çok sağlam kondisyon istiyor işte. 60. dakika seken topa ayak uzatacak halin yoksa neden Fenerbahçe'de 11 sin ? onu geçtim 17. dakika da dışarı vurduğu kafa, onu ortasaha yapsa anlarım.

    Alper'de 60 metre koşuyor kornerden çıkıp hatta belki daha fazla koşuyor hatta düşününce alper dışarda durmuyor direğe yapışıyor nerden baksan 108 metrelik sahanın 75-80 metre deparla geliyor. Topu durduramaması normal bence. Savunulacak tek yanı bu ama dediğin eğer vuruşu daha riskli bir biiçmde deneyip yerden ya da ters köşeye atmaksa bu denenebilir dışarı gitse daha çok küfür ederlerdi.

    Sow'un pozisyonunda top sekiyor ama o topa dokunuyorsan kaleye gönderirsin o kadar yavaş dokunuyorsan en azından. Vurdu dışarı gitti Emenikenin 2 yıl önce kalenin ağzından dışarı vurması gibi olsa kabul derim ama pozisyonda topa vurmak mümkün.
  • alpere haksizlik yapmayin.cok ozverili, cok efendi, ayrica delici ozelligi olan ender futbolculardan.sallayacak baska adam bulun.alperi yedirmeyiz
  • 
Sayfa: önceki 24932494249524962497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.