Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24772478247924802481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Waffenschutz

    Zorya maçına çok az bilet satılmış.

    Kim dedi ?
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Resmi site. 3947 bilet satılmış şu ana kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

    Elinde maçın tamamı bulunan var mı arkadaşlar?Link alabilir miyim?Bir kez daha izlemek istiyorum


    http://www.dailymotion.com/video/x52u05d_fenerbahce-2-0-galatasaray-90-dakika-20-kasim-2016_sport



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 22 Kasım 2016; 16:38:41 >
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Ilk olarak kadroyu oluşturan Vitor. Hücum oynayalım diyip doğru adamları almayan isim kendisi. Ikincisi geçen sene bu oyunu oynayamiyordu Fenerbahçe. Evet top kazanan takım kimliği vardı. Ama top ayağına geçtikten sonra hızlı oynamıyorduk. Izleyiciyi sıkan, Daha çok geriden pasla oyun kuran. Bunu haliyle beceremeyip , uzun top oynayan bir takım vardı . Şimdi doğru kontra yapmaya çalışan bir takim. Bunun etkenlerinden birincisi benim açıdan fizik kapasitesi. Ikincisi ise takım olmak. Geçen sene bir bütün değildik. Bursalilar bir cephe, Portolular bir cephe. RVP tek tabanca. Bütünlük mevcut değildi. RVPye pas dahi vermiyordu Volkan. Şimdi ise hep birlikte , müthiş bir birliktelik hakim. Bu da sahaya olumlu yansıyor. Bunda Aslan payı Dickin. Volkan Demirel açıklama yaptı "Dick oyuncu kazanma da müthiş , Sanki elinde sihirli değnek var " Takımda mutsuz adam yok. Herkes maç sonu birbirine sarılırken gözlerinin içi gülüyor. Teknik taktik açıdan bariz fark yok geçen seneden Evet. Ama en büyük fark takım olgusu. İşte bu sebeple Vitor, Dickin tırnağı olamaz.




  • D. kullanıcısına yanıt
    sagol hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antisocial77

    http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=53111


    arkadaş uçak biletinide aldık inşallah ceza iptal olur
  • Ne adamlar ya gördüler hız kesmeden gidiyoruz hemen bir PFDK operasyonu, hep aynı terane.
  • Lens antrenmanlara başlamış Beşiktaş maçında sahada olur

  • Bilal Başaçıkoğlu zu FB diyenler var.
    BJK'yi taraftarsız da parçalarız merak etmeyin.
  • Allahsız pfdk
  • Beyler takımdan kesik yiyen bir zaman sonra fişek gibi dönüyor.

    Bkz RVP, Josef, AAtıf...

    Stoch, Salih'de aynı şekil dönerler mi
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Teknik taktik olarakda fark var bence hocam. Buyrun Dick Advocaat'ın bir söylemi Vitor Pereria tamamen leş bir teknik direktör benim kanaatimce Advocaat her konuda üstündür Pereriadan.

    F.Bahçe’nin iyi kadroya sahip olduğunu düşünen Advocaat, takımının taktiksel anlamda eksikliklerini giderebileceğini fizik olarak ise maçlar oynandıkça üst düzeye çıkılabileceğini düşünüyor. Advocaat F.Bahçe’de topu ayağında fazla tutan oyuncular olduğunu bu yüzden daha hızlı futbol oynamak için özel çalışmalar yapacağını söyledi.
  • Çok çok kale arkalarından biri kapanır, o da zor.
  • https://twitter.com/jurnalsport/status/800999009389309952

    Volkan tatile gittiiyy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elbette var. Hatta benim içinde fersah fersah önde Dick taktik bilgisi konusunda. Vitor vasıfsız, köylü kurnazi, hiç bir anlamda Fenerbahçe'ye yakışmayan biriydi. Şükür kurtulduk. Artik ismini bile anmamak lazım da yazılıp ciziliyor malum.

    Ben arkadaşa cevap verirken "hadi teknik bilgisini bir tarafa bırakalım" tarzında cevap vermiştim hocam. Dick ilk geldiğinde demişti Kasım ayında Fenerbahçe'yi görün diye. Adam o kadar sistemli takım 5 te 5 yaptı. Azizde memnunmus. Şahsen bir yıl daha uzatilmali. 2018 de Ali Koç ve ekibi daha iyi planla geleceklerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Hocam elbette var. Hatta benim içinde fersah fersah önde Dick taktik bilgisi konusunda. Vitor vasıfsız, köylü kurnazi, hiç bir anlamda Fenerbahçe'ye yakışmayan biriydi. Şükür kurtulduk. Artik ismini bile anmamak lazım da yazılıp ciziliyor malum.

    Ben arkadaşa cevap verirken "hadi teknik bilgisini bir tarafa bırakalım" tarzında cevap vermiştim hocam. Dick ilk geldiğinde demişti Kasım ayında Fenerbahçe'yi görün diye. Adam o kadar sistemli takım 5 te 5 yaptı. Azizde memnunmus. Şahsen bir yıl daha uzatilmali. 2018 de Ali Koç ve ekibi daha iyi planla geleceklerdir

    +1 advocaatın yanında o çapsız vitorun esamesi okunmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbiden sonra birçok program izledim. Hepsi Galatasaray'ın çok kötü oynadığı söyledi. Bizim hakkımızı veren kimse görmedim. Oyun planımızı kusursuz uyguladık. Bu planı kusursuz uygularken de 2 önemli oyuncumuz yoktu. Olmayan oyunculardan biri takımın hücum lideri. Bruma'ya yapılan kademeli savunma, Sneijder'in kendi yarı sahasına kadar püskürtülmesi... Bunları söyleyen 1 kişi bile yoktu. Neyse çokta önemli değil ama hakkımızın çok az verildiğini söyleyeyim.

    Galatasaray maçı hakkında birkaç şey söyleyeyim. Final paslarını hiç doğru yapamadık. Final paslarını doğru yapamadığımız içinde girdiğimiz pozisyon sayısı haliyle düştü. Çok rahat 4-5 e gidecek maçtı ama final paslarında hep yanlış tercih yaptık. Alper'i maçta beğensem de Lens olsaydı bu maçın hikayesi çok daha farklı olurdu. Verilen boşlukları Alper çokta iyi kullanamadı. Volkan Şen'i baya tutarım ama bu maçta baya vasat kaldı. Birçok pozisyonda birebir kalmasına rağmen rakiplerini net şekilde geçemedi. Bildiğimiz Volkan Şen olsaydı daha farklı kazanmamız kuvvetle muhtemeldi. Sow'u çok beğendim. Fazla bahsedilmiyor ama muazzam oynadı. Geldiğinden beri en iyi maçı olabilir.

    Şu anda kendimize eş ve bizden güçlü takımlara karşı tutan bir oyun planımız var. Bizim sıkıntımız bizden zayıf takımlara karşı ne yapacağımız. Rize maçı Beşiktaş maçından daha zor geçecektir. Rize topu bize verip, savunmada bekleyecek. Kapalı savunmalara karşı baya sıkıntı yaşıyoruz. 0-0 da baya zorlanıyoruz ama Demirkol'un dediği gibi 1-0 ı çok iyi oynuyoruz. Rize maçında erken gol bulmamız lazım. Aatif son haftalarda bir nebze çare oldu. En azından devre arasına kadar bu şekilde devam eder umarım.




  • Bjk maçında napacaz diyenler olmuş. Taraftar tam kadro olsun şu ekip sahada olsun yeter be



    Sal Doğuya Terörü Bitirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Bana Skrtelden ve Kjaerden 3 tane daha verin Viyana'yi kusatirim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24772478247924802481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.