Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41084109411041114112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aboubakardan sonra gene hiç içimin sinmedigi bi transfer daha Babel adı transfer olsun diye yapılmış bi isim sanki nasılsa bonservisi elinde diye ama kesinlikle aradığımız ihtiyaç duyduğumuz o aranan kan diyebileceğimiz nitelikte biri değil maalesef, neyse hayırlı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden Abouda yanılmadım umarım bunda yanılırım ve takıma fazlasıyla katkısı olur.
  • Babel e 1.4 m imza parası

    2.5 m yıllık ücret verileceği söyleniyor.
  • 1.4 imza parası

    yıllık ücretin içindeyse sıkıntı yok

    hem imza parası 1.4 hemde yıllık 2.5 çok fazla.
  • Babel Kasımpaşa'da imza parası hariç 2.2 m euro alıyormuş yıllık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eto ve Babel ilaç olur. Veli de dönüyormuş umarım eski Veli gibi döner de şu G.İnler çöpünden kurtuluruz.
  • Tou Meijin T kullanıcısına yanıt
    Sercan Dikme is the most liar reporter, hocam
  • Babel ve menejeri baktı başka bu ayarda transfer yapacak maddi durumumuz yok fiyatı şişirdi. Yapacak bir şey yok, bu sene şampiyonluğa katkı yapar kupayı kaldırırsa okuturuz birkaç milyona acısı çıkar. Yine de kap gelmeden konuşmak doğru olmaz.



    Samuel Eto'o her halukarda takıma kazandırılmalı bu devre arasında. Kerim ve Ömer takasta kullanılacak deniliyor, verin gitsin ikisi de.



    Shaktar da Boyko ile ilgileniyor diye haber var. Rakitsky için takasta kullanıp devre arasında bu adamı alırsak defansta problemimiz kalmaz. Ffp'nin etrafından dolaşarak bir çözüm getirilirse çok güzel olur bu adam tam aradığımız stoper. Çabuk, süpürücü, hamleli, ayağı iyi, tosic'in kaliteli versiyonu.



    Bu üç transfer gerçeleşirse Beşiktaşımız halay çeke çeke şampiyon olur o kadar diyim, ligi domine eder.



    Babel transferinde taraftarın burun kıvırmasına gerek yok, zaten sol açığımız yok. Tek kanatla oynadığımız futboldan daha kötü olma olasılığı yok.



    Hatta şöyle diyim; bu transferler gerçekleşirse kadro rotasyonunda ve derinliğinde çok büyük kazanım elde ederiz. Evvela Cenk sonradan oyuna katılınca daha etkili, Cenk'i kesmiş oluruz bu güzel. Oyun sıkışırsa Eto'o'yu 10 numara veya false nine oynatabiliriz bu da şükela. Eto'o beni neden aldın hoca yapacak bir adam değil kondisyonu yaşından ötürü Cenk'i bitirecek kadar yüksek değil, olumlu. Babel gibi içeri ters ayakla girebilen, şutu ve driplingi olan bir kanat oyuncumuz olacak, olumlu. Adriano sakatlanırsa veya ceza alırsa tandemi bozmak zorunda kalmayacağız, Tosic yedek olarak bence kaliteli bir savunmacı ve çok yönlü. Caner'in yokluğunu daha az hissederiz. Bu kadro Uefa'da bile iddialı konumda olur. 3 nokta transfer bizi bekliyor şu an.




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam en son mayıs ayında Beşiktaş maçı izledin galiba. Olcay bırak 10 numarayı artık ilk 11 oyuncusu bile değil, böyle giderse de muhtemelen sene sonu gönderirler.
  • Eto+talisca=gomez+sosa olur



    Talisca sosa gibi bir 10 numara değil ama sosadan daha fazla gole yatkın.

    Eto da bence gomez kadar gole yatkın değil ama yeri geldimi oyunu kurabiliyor orta sahaya kadar gelip yardım edebiliyor.



    Eto gelirse dertler biter
  • Yine Güney Amerika'dan defans bakıyorlarmış. Hayaller Rakitsky...
  • Gelinen durumda fiyat hakkında eleştiri yapmaya lüksümüz yok. Şampiyon olmak istiyorsak şu an harcama yapmamız lazım, bir daha şansımız olmayacak.
  • Dogru duzgun transfer yapilmazsa kombine mi yakicam mac filan da izlemicem her ay yaptigim kartalyuvasi alisverisini yapmicam yeter la ne oyun sistemimiz var ne de gol atacak adamimiz.Sezon basindan beri hic zevkle mac izlemiyorum gecen sene saatler oncesinde kazana giderdim heyecanlanirdim.Simdi sacma sapan mahalle takimi gibi oynayam herifleri izliyoruz..



    Forvet kesinlikle alinmali ama oncesinde bize 10 numara sart ha bide stoper.Talisca zaten joker oyuncu olur gerektigi zaman kanatta gerektigi zaman Forvette yada Forvet arkasinda oynar.



    Babel olayina kesinlikle sicak bakmiyorum alacagi maas cok yuksek olucak.Bu da takim icinde sikintilara yol acicak Aboubakar copu zaten bos yere para aliyor bide basimiza Babel cikmasin.Babelle ugrasacaklarina Torenin geri donmesiyle ugrassalar daha hayirli olacak..



    Biriside yazmis Kerimi verelim Etoo gelsin ah akilli arkadasim Bizde max 1 2 sene top oynacak adam icin 23 yasinda ki oyuncu verilir mi ? Kerim surekli oynasa form tutar ayni sey Omer icinde gecerli suan bitiriciligi hepsinden iyi ama her zaman ki Senol hoca cocuklara sans vermiyor




  • Fikret başkan gerçekten eto ve babeli aldıysa bu gerçekten bizim kulüp için acı bir durum. Tam kulüp krizden yeni yeni çıkarken iki tane çöp transfer.babele 2,5 + imza parası nı duyunca midem bulanıyo. fikret orman son iki transfer döneminde etkisiz, başarısız.net.
  •  [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Ryan Babel için montaj yaptım dursun şurda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iphigeneia

    Yine Güney Amerika'dan defans bakıyorlarmış. Hayaller Rakitsky...

    Gercekler ffp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu babele verilen parayı görünce içim sızlıyo adam depotivoda 500k felan kazanıyodur yine beşiktaş zararlı çıkacak gibime geliyor işin bir acı tarafı ise madem bu paraları vermeye bütcen vardıda niye sosaya zam yapmadın be adam şuan sosa takımda olsaydı aboubakar hakkında bambaşka şeyler konuşuyor olurduk gomeze zam yaptı ama gitmek istedi ona yapacak birşey yok wolfsburgdan aldığı para burada aldığı paraya yakın zaten bence wolfsburg ne bu sezon ilk 4 e kalıp clye girer ne de ilk 7 ye kalıp avrupa ligine girer ama küme de düşmez aşağı sıralarda bitirir kanımca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Bonservisi elinde olup da imza parası almayan futbolcu var mı?

    kasımpaşa'da vasat top oynayıp, katara kadar düşen oyuncular deportivo'ya giderken imza parası almıyordur.
    deportivo'da da ortalama bir top oynadı bu adam.

    emre çolak bile iyi oynayabiliyor orada.

    bu bahsedilen 2m euro maaş, 1.4m euro imza paraları ANORMAL FAZLA!
    Aboubakar transferi kadar kötü olur bu.
    Maddi açıdan inanılmaz kötü bu rakamlar.

    Babel kariyerinin şu aşamasında ne değeri var ki imza parası alsın hem de yüksek maaş alsın?
    6 ay önce bedavaya gitti işte Deportivo'ya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demisnikolaidis

    şu babele verilen parayı görünce içim sızlıyo adam depotivoda 500k felan kazanıyodur yine beşiktaş zararlı çıkacak gibime geliyor işin bir acı tarafı ise madem bu paraları vermeye bütcen vardıda niye sosaya zam yapmadın be adam şuan sosa takımda olsaydı aboubakar hakkında bambaşka şeyler konuşuyor olurduk gomeze zam yaptı ama gitmek istedi ona yapacak birşey yok wolfsburgdan aldığı para burada aldığı paraya yakın zaten bence wolfsburg ne bu sezon ilk 4 e kalıp clye girer ne de ilk 7 ye kalıp avrupa ligine girer ama küme de düşmez aşağı sıralarda bitirir kanımca

    sosa'ya zam yapmadılar, atiba 3 kuruşa oynuyor. iyi oyunculara maaş, sözleşme için para bulunmuyor. kofti transfere aboubakar'a senelik 5m euro maliyete giriyorlar.
    babel'e verilen bu paranın en az 1m euro'sunu menajer cukkalıyordur.
    tanıdık, eş dosta para yediriyorlar gene..

    babel'e dünya üzerinde 2.5m euro maaş verecek, hemde 2.5 sene kontrat imzalayacak aptallıkta bir kulüp yoktur.
    inş yalan haberdir.

    babel'e 1m euro garanti maaşlı 2.5 sene kontratı vereni zor bulurlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeevac


    quote:

    Orijinalden alıntı: Iphigeneia

    Yine Güney Amerika'dan defans bakıyorlarmış. Hayaller Rakitsky...

    Gercekler ffp

    Hayır gerçekler gereksiz risk. Sırf aldık ama tutmadı demek için transfer yapmış olurlar eğer yine ucuz yollu bir adam alırlarsa. Her sene aynı hata yapılıyor. Tutma şansı çok az olan ucuz yollu transfer. Dediğin gibi "ffp"deki takım böyle bir risk almamalı artık. Üst düzey biri alabiliyorsan alırsın, alamıyorsan kiralık alıp sene sonu opsiyon denersin en kötü. O da olmazsa boş geçersin. Boş geçmek ayıp değil ki tutmayacağını bile bile göle maya çalmaya çalışıyorsun.

    Bu dediklerim Ahmet Nur Çebi'nin sözleri üzerine bu arada. Olur da rota değiştirirlerse bilemem.




  • Devre arası transferler zor transferler oluyor genelde. Babel zaten 1.7den aşağıya oynamazdı. imza parası vs derken 2 küsürlere denk gelmesi çok anormal değil. Anormal olan Abou'ya 6 küsür milyon bayılmış olmamız. Anormal olan kaliteli bir stoper transfer etmemiş olmamız sene başında.
    Yani haybeye gidiyoz işte ne denk gelirse kafası.

    Ayrıca Eto 35 yaşında olabilir ama şuan ligin bence en iyi golcüsü bu adam. Bunu Beşiktaş'la görüşüyor diye demiyorum. Gs de Fb de alırsa banko oynatır pişman olmaz :) Bazı oyuncuların fiziki düşüşleri 28-29da başlıyorken bazı oyuncular ki en iyi örnek ibra'dır o düşüşleri 33-34den sonra yaşamaya başlıyorlar ki bu da 37-38e kadar bi şekilde götürüyor onları. Eto da bu şekilde bence. Rahat 2 sene daha oynar güle oynaya.

    Eto şuan Gomez & Mandzukic ve hatta futbolu bırakmış Klose'den sonra yapılabilecek en iyi transfer bence :)




  • 
Sayfa: önceki 41084109411041114112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.