Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41004101410241034104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    36 yaşındaki bir oyuncu için geçecekler o işi. robinyo var brezilyada onun da boyu kısa bize pivot leblebici lazım.
  • Kagitta yazan hocanin belirlerdigi penaltici cenk mis cenk topu aliyo kullanicak oguzhan geliyo cenkten topu aliyor q7 de gidiyo oguzhana niye birakmiyosun diye kiziyo sonrada cenke gidiyo diyo sen niye veriyosun diye oguzhanin yaptigi nedir? Takim kaptani olmasi penaltiyi kullanmasinimi yada verilmis haklari almasinimi sagliyo ? Senol hoca takimin penalticisini yazmis belirlemis 1. Penaltici cenk ise oguzhanin yaptigi senol gunese terbiyesizlik olmuyomu ?
  • şişmanoğlu ve kerimi 4.8m€'ya almışız bu arada.
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Tecrübesiyle ya Atiba ya da Quaresma kaptan olmalı. Oğuzhan'a ağır geldi kaptanlık.

    Bir de ben o pozisyonda Quaresma penaltıyı atmak istiyor sandım meğer Cenk atsın diyormuş. Hayran olmamak elde değil bu adama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Aralık 2016; 22:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senol hoca ne yapip edip oguzhana ayar cekmesi gerekiyor. Yaptigi cok buyuk simariklik.
    Kaptana yakismaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    Hakem, Beck'in pozisyonda ikinci penaltıyı verdi herkes gibi Besiktaşa penaltı çaldı bu da, demesinler diye korkudan vermediyse ben bir şey bilmiyorum :D

    Yaratılan algı operasyonunun sonucu bu buz gibi penaltıyı vermedi değil veremedi hakem bundan sonra örneklerini çok görücez bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jst1907 J kullanıcısına yanıt
    Hocam ozeti izledim abubakarin pozisyonunda adamin topla alakasi yok rakibi bozmaya yonelik ama turkiyede hicbir hakem bu pozisyona penalti vermez verilmezde bencede verilmez zaten hakemde eyyamini yapmis beckin net penaltisini vermemis kendide olmayan penaltinin farkindaki yuzde yuzluk penaltiyi vermemis peki bundan niye bahsetmiyosunuz ? Evet besiktasa yanlis penalti calinmis olabilir ama 1 penaltisinida vermedi diyemiyosunuz niye cunku objektif degilsiniz.
  • Hocam cenk kullanmak icin aliyo topu trt3 te suan vericekler pozisyonu hemen acarsan izlersin oguzhan geliyo cenkten aliyo topu q7 ona kiziyo sonra cenkede sen niye veriyosun diyo senol hocada dedi tek penaltici cenki yazdim diyo cenk ben vurmuycam diyebilir diyo ama cenkten penaltiyi aliyolarsa orda sorun vardir konusucaz diyo problem neymis ogrenicez dedi disiplinsizlik var takimda
  • Eto'o için Kerim ve Ömer'i vermeye değer, bize skora katkı sağlayacak şampiyonluklar yaşatacak oyuncular lazım, yok Kerim yetenekliymiş gelişecekmiş falan bunlar fasafiso.

    Ömer desen zaten oynamıyor, TR kupasında oynayatılan oyuncunun turşusunu mu kuracağız, ilerde oyuncu lazım olunursa alınır, bize şimdi işimize yarayaak oyuncular lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    İlk 16 hafta



    🏆2015/2016

    ⚽️Mario Gomez = 12 gol



    🏆2016/2017

    ⚽️Cenk Tosun + Aboubakar = 13 gol @SPORX

    Maçları 10 kişi oynadığımızın göstergesidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hocadan sonra şahsen isterim Deli İbo'yu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerli arkadaşlar neden bu kadar tribe giriyor anlamış değilim Fenerbahçe de top oynamıyor şampiyonluğu hakeder bi hali yok son maçını gördük 20 tane pozisyon verdi. Şuan doğru düzgün top oynayan yok ligde bi Beşiktaş vardı saolsun o da bu futbolla heyecan zevk filan bırakmadı cenk tosun banko oynuyor takımda düşünün yani Anadolu takımında oynar bu adam aynı şekilde Tosic de bu takımın oyuncusu değil
  • Sinan Engin eto geliyor demiş .

    Hadi inşallah
  • Antalya baskani aciklama yapti dostlar, bence kanat alinmali Babel iyi forvet olur.
  •  [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

     [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu




  • Antalya, Eto'o için 1m + Kerim'i istiyormuş.Tamam acil forvet ihtiyacımız var ama Eto'o dan 2. devre verim alırız hadi en fazla gelecek sezon olsun zaten gelecek sezon sonu büyük ihtimal emekli olur.Eto'o için 1m + Kerim'i bonservisiyle vermek saçma olur.Kerim 23 yaşında şu an bile 5m euro piyasası olan potansiyelli bi oyuncu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuarejzmaaa -- 24 Aralık 2016; 23:31:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    Antalya baskani aciklama yapti dostlar, bence kanat alinmali Babel iyi forvet olur.

    Cenki yedek birakacaksa olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans, son pas ve son vuruş yapan oyuncu eksik bariz. Geçen sene, Sosa-Gomez-Töre bunların yanında Olcay-Q7-Kerim katkı veriyordu. Gomez gol atıyordu. Oğuzhan baya ince işler yapıyordu. Defans çok iyi olmasa da kaleci yönünden sıkıntı vardı.

    Bu sene kaleci sorununu ve bek sorunlarını çözdük. Defans hala problemli. Çok basit hatalar verip kolay pozisyon yiyoruz. Ceza sahası etrafına top getiriyoruz top genelde bizde ama pozisyon bulmakta ve son vuruşu yapmakta sorun yaşıyoruz.

    Sorun yaşamamızdaki nedenlerin çözümüne gelirsek,

    Sosa-Töre-Gomez takımdan ayrıldı. Yerine gelenlerden Talisca sakatlandı. Töre yerine oyuncu alınmadı. Gomez yerine Aboubakar geldi. Talisca oyun yapısı çok farklı ama Sosa'nın verdiği katkıyı (asist) skor olarak verebilen tipte. Şuan takımda en temiz golcüsü diyebiliriz. Bu yüzden Talisca'ya pozisyon açan ve onu anlayan bir forvet gerek.

    Aboubakar süratli ve güçlü. Ama ne top tutabiliyor ne de son vuruşları temiz. Napoli ve Adana maçında attığı gollerde kötü vuruşlar yapmıştı. Ama diğer yandan bu maçta ve Antalya maçında ekstrem goller attı. Kısacası tek forvet oynayacak oyuncu değil. Defansı yıpratır ve yanındakilere alan acar. Çift forvet oyuncusu.

    Babel'in alınması ise bir ihtiyaçtı. Skora katkı veren temiz vuruş yapan biri. Bize de öyle oyuncu lazım. Şenol hoca biraz işlerse daha da faydalı olabilir.

    Defans oyuncusu mutlaka şart. Tosic yedek stoper olur. Rhodolfo hantallaşmış. İşimize yaramaz bu halde. Bu yüzden kesinlikle stoper şart.

    Ekstra olarak kesinlikle forvet şart. Mesela Eto olursa tam takıma uyar. Alan açar, takımı yönlendirir ve Babel Talisca gibi adamları pozisyona sokar. Bu yüzden eldeki oyuncu profillerine bakarsak Eto gibi birisi şart.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYerr444

    Sinan Engin eto geliyor demiş .

    Hadi inşallah

    s.e diyorsa tam tersi olur
  • Quaresma
    Talisca
    Babel

    3lüsünü aynı anda oynayacak diye hayal eden varsa en baştan vazgeçsin o hayalinden şimdiden.

    Quaresma kendi evinde oynuyorsun yorulacak bir maç değil tek kaleye çizgide duracaksın onda bile adım atamayacak kadar yoruldu. Yani Quaresmaya güvenip birde 1 sene daha niye uzatıyoruz? bu sene oynasın tamam işte nereye gidiyorsa helalleşelim oda baksın yoluna Çine mi gider nereye giderse gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 41004101410241034104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.