Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4040. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40384039404040414042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • BİR DAHA ÇIK GEL SAMSUNDAN SİYAH SAÇLIM MAVİ GÖZLÜMMMMMMMMMM

    şaka bir yana forvet şart beyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bosnali23h



    BİR DAHA ÇIK GEL SAMSUNDAN SİYAH SAÇLIM MAVİ GÖZLÜMMMMMMMMMM

    şaka bir yana forvet şart beyler

    la tamam gelmez işte dedik ya buda süper değildi öyle 10 şutta 4 5 kaçıyodu abu ise hepsini kaçırıyo fark bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0ops


    quote:

    Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

    bu fabrinin yan toplara karşı zafiyeti hala devam ediyo bu muşmula kaleci antrenörü ne yapıyo idmanlarda neye çalıştırıyo kabak gibi aynı hata aynı hata devamlı

    Aynen maalesef yan toplarda çok etkisiz

    etkisiz derken sadece 1 gol yedik şuana kadar yan toplardan oda baya bi arka direğe atıldı. Etkisiz gibi görünüyor ama hata yapmadı şuana kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: 0ops


    quote:

    Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

    bu fabrinin yan toplara karşı zafiyeti hala devam ediyo bu muşmula kaleci antrenörü ne yapıyo idmanlarda neye çalıştırıyo kabak gibi aynı hata aynı hata devamlı

    Aynen maalesef yan toplarda çok etkisiz

    etkisiz derken sadece 1 gol yedik şuana kadar yan toplardan oda baya bi arka direğe atıldı. Etkisiz gibi görünüyor ama hata yapmadı şuana kadar.

    kievden yedik paşanın attığıda bir yan top sonuçta duran top her neyse bu arda boyko tam tamına bir çöp arkadaş 4.3 milyonluk çöp




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PedroFranco


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

    Devre arası 3 transfer yapacakmışız forvet alıyoruz o zaman

    kaynak neresi bro

    Fikret Ormanın ta kendisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer forvet alınmayacaksa, abuabakar kazması yerine ömer oynasın. Benim gözümde fırsatçı rutin bir golcü. Fırsat geldiği zaman net vuruşlar yapıp gollerini atabiliyor. Babel ie elimizde patlayacak gibi düşünüyorum. Stoper yine sanırım transferin son gününe bırakılır, acelemiz yok elbette alacağız tarzı açıklamalara hazır olun. Sosa neden geri getirilmez ben onu anlamıyorum, gayeleri nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgomez88

    eğer forvet alınmayacaksa, abuabakar kazması yerine ömer oynasın. Benim gözümde fırsatçı rutin bir golcü. Fırsat geldiği zaman net vuruşlar yapıp gollerini atabiliyor. Babel ie elimizde patlayacak gibi düşünüyorum. Stoper yine sanırım transferin son gününe bırakılır, acelemiz yok elbette alacağız tarzı açıklamalara hazır olun. Sosa neden geri getirilmez ben onu anlamıyorum, gayeleri nedir ?

    forvet sadece ayağıma top gelsin vurayım gol olsun değil işte o yüzden Cenk oynamıyor. Aboubakar ve Mario Gomez yıpratıyo rakip defansı mesela Cenk Tosuna pas attığında o top kesin kaybedilecek. Aboubakar mesela 1 kişi çalımlıyor en azından öyle kaybediyo topu buda dağıtıyor rakibi. Mario Gomez ise daha farklı duruşu yetiyor adamın.

    Fener derbisini 90 dakika izlemiş olan biri dediğimi anlar çok net. Cenk Tosuna ne zaman top atıldıysa Anadolu takımı gibiydik resmen her top stoperlere bıraktı.




  • Babel bedelsiz gelecek zaten. Paranin buyuk kismini stopere gomelim diyecem manoel deniyor. Maliyeti ne kadar acaba. Bence bizim aradigimiz tarzda bir stopere benziyor. Tosic'in saatli bomba olmayan hali ve safkan stoper ozellikli. Bu yasina kadar brezilyadan cikmamis olmasi da bir sey ifade etmez. Avrupada orta sira takimlarina niye gitsin adam ? Zamaninda sampiyonluk yasamis takimiyla. Mesela shaktarda banko oynayan adam celta vigoya gider mi ? Forvete de Guidetti gelse hayir demem. Aboubakara iyi bir alternatif olur ozellikle kupadayken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o3


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

    Arkadaslar Ryan Babel transferinde gerçekçi olalım. Devre arasında kimse iyi oyuncusunu göndermez, gönderen de zaten ederinin 2-3 katını ister.

    FFP gölgesi üzerimizdeyken ve terör olaylarının yurtdışındaki imajını da düşününce Babel transferi (gerçekleşirse) net iyi transferdir.



    Daha da iyisini bulamayız su anda.

    Babel aynı zamanda ligi de iyi tanıyor bunun avantajı da var.

    Hep aynı yalandan avuntular.

    6 ay sonra bedavaya elinden gidecek oyuncuyu şimdi daha uygun fiyata satan takım olmaz mı?
    Marcelo'yu aldığımız gibi takımdan ayrılmak isteyen oyuncu yok mudur?
    Sosa'yı 2-3m euro gibi bir paraya almadık mı?

    Erdal Torunoğullarına verirsen görevi bulur oyuncuyu getirir.

    ****

    Babel'e imza parası, menajer parası vereceksin birde senelik 1.7m euro konuşuluyor bu parayı vereceksin. 2.5 sene için maliyeti olacak sana 5m euro.
    Babel tutmayacak sonra yazın gene paramız az olduğundan gene yarım yamalak bir transfer yapılacak ona da 2 bonservis 1.5m maaş verilir, 3 senelik maliyeti olur 6.5m euro.

    Böyle çer çöp almamız lazım.

    Aras'ı aldık kontratını ödüyoruz, Babel'i alacaz aynı. İlk 18'e giremeyecek adama niye 1.5-1.7m euro ödeyelim?

    ***
    Babel'in tutma ihtimali yaklaşık %10 dur.
    İspanya'da Emre Çolak kadar oynuyor işte. Emre Çolak gelse bizde ilk 18e giremez. Gs taraftarı kurtulduk diyerek yolladı.
    İspanya'ya Serdar Özkan'ı yollasak zamanında o bile iş yapabilirdi. O ligte 4 yıldızlık oynayan Türkiye'de 1 yıldızlık oynuyor.
    ***
    Babel 6 senedir falan düzgün top oynamıyor. İsmiyle kurtarıyor.

    Babel'den köy-kasaba olmayınca L'pool bunu bir güzel 7m euroya kitlemiş Hoffenheim'a. 1 sene sonra Almanlar lanet edip bedavaya yollamış Ajax'a. Ajax'ta 1 sene oynamış, Kasımpaşa'ya gene bonservissiz gitmiş. Paşa'da iyi kontratı buldu diye 2 sene sıradan bir top oynamış. Sonra daha iyi kontrat için Katar'a gitmiş. Katar'da batırmış. İyi kontrat bulmak için Deportivo'ya gitmiş. Vitrin amaçlı top oynuyor.

    Babel şu yarım sezonu oynuyor çünkü şu an bir keriz takım arıyor. Keriz takımın teki bana imza parası-menajer parası-3 sene kontrat verir diye bekliyor. İnş biz bu keriz olmayız.

    ****

    Dany-Sezer-Eneramo falan gibilerini de savunanlar vardı. Paramız yoksa gerekirse transfer yapmayalım. Aboubakar transferini beğenmemiştim ama gene bir küçük umut vardı. Babel'de o da yok.
    Olcay'ı sevmiyorum, Kerim'i yeterli bulmuyorum. Ama Babel'î de istemiyorum.
    Anca Olcay kadar gol atacak, Kerim gibi bir sürü maçta yok olacak bir oyuncu Babel.

    Kanat alacaksak direk 11'e koyacak isim lazım bize. Kanatta Olcay-Kerim-Aras 3ü de yedek olur zaten. Alacaksak 11 oyuncusu alalım.

    Yoksa paramız gerekirse kimseyi almayalım.
    Futbol 11 oyuncuyla oynanıyor. Olcay-Babel-Kerim-Aras 4lüsünü birden sol açığa koymak mümkün değil. 4 tanesini kadroya alınca 1 tane iyi oyuncu etmiyor.

    Cenk Tosun-Aboubakar 2 tanesi aynı anda sahada olsa bir Gomez etkisi yaratamıyor.

    Stoper içinde aynısını söylüyorum. Rhodolfo-Tosiç-Atınç yedek için yeterli. 11 oynayacak stoper varsa alalım. Yoksa yeni Dany'lere ihtiyaç yok.

    Kardeşim iyi güzel yazmışsın da daha iyileri varsa söyle de bilelim. Quaresma tarzında veya daha iyisini devre arasında ucuza alabileceğimiz bir oyuncu söyle de bilelim yani.

    Babel hem bedava, hem formunda şu sıralar, hem ligimizi iyi tanıyor.

    Bu takıma daha stoper ve forvet alınacak. Hangi birine ne kadar kaynak harcayacaksın? Hangisinde en fazla parayı kullanacaksın vs vs....




  • Ne zaman Erdal Tosunoğulları'ndan sonra Umut Güner getirildi transferden sorumlu yöneticiliğe, transfer dönemi hep azap gibi geçti ya da son güne bırakıldı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Aralık 2016; 19:35:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgomez88

    Ne zaman Erdal Tosunoğulları'ndan sonra Umut Güner getirildi transferden sorumlu yöneticiliğe, transfer dönemi hep azap gibi geçti ya da son güne bırakıldı...

    Nickinde Gomez fakat haberin yok sanırım Gomez'de son gün katıldı takıma, Sosa da.
  • Su forvet isteyenleri anlayabiliyorum da hala abou yerine omer oynasin cenk oynasin diyenleri gordukce forumdan soguyorum. Aboubakarin sonradan ciktigi maclari acin izleyin. Yada sonradan girdigi. Onun oyunda oldugu-olmadigi zamanlari karsilastirin. Oyun o varken nerede oynaniyor o yokken nerede oynaniyor. Her mac 5 tane %100'luk gol pozisyonuna giriyormusuz gibi son vuruslari daha iyi(!) diye omer oynasinmis. Omer'in ayagini eline verir anadolu takimlarinin kasap defanslari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle


    quote:

    Orijinalden alıntı: mgomez88

    Ne zaman Erdal Tosunoğulları'ndan sonra Umut Güner getirildi transferden sorumlu yöneticiliğe, transfer dönemi hep azap gibi geçti ya da son güne bırakıldı...

    Nickinde Gomez fakat haberin yok sanırım Gomez'de son gün katıldı takıma, Sosa da.

    Gomez son gün geldi evet ama ondan önce 2 aydır geliyor, geldi,gelecek, yolda tarzı haberler verip son 1 ay büyük bir heyecana dönüşmüştü taraftar arasında. Gelmeseydi muhtemelen n'doye gelicekti, çünkü alternatifi oydu. Aynı şekilde döneminde Diego Ribas gündemdeydi haftalarca olmadı, sosa geldi. Abubakar transferine kadar koskoca transfer sezonunda radara giren oyuncuların hiç biri ile ilgilenilmedi. Şampiyon olmuş, çıtayı yükseltmiş ve şampiyonlar liginde oynayacak takıma abuabakarı almak neyin kafasıdır ?? Nasri transferi bile fiyasko oldu kusura bakmayın, bütün spor gazetlerinde beşiktaştan gece bombaları tarzında haberi yap, sonra sen git abuabakarı al, adamda sevillaya gitsin. Kusura bakmayın Umut Güner bu işi yapamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Aralık 2016; 19:49:59 >




  • MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    İstiyorlar ki 10m çıkarıp verelim, FFP bizi görmesin, bay geçsin, oyuncular her hafta bir terör olayı olan ülkeye kucak açarak gelsin, takımlarını kolayca bıraksın, takımları bu oyunculardan devre arasında hemencecik vazgeçsin. Bloklayıp geçmek en temiz çözüm zira bu adamlar düşmanlık yapıyor sadece. Böyle bir kafa yapısı olamaz. Sadece sallamayı bilirler.
  • Aboubakar patlayicilik, ivmelenme gibi fiziksel konularda gordugum en iyi forvetlerden. Bundan dolayi zaten ust duzey kuluplerin ilgisi vardi hep ona. Ama cok net bir golcuye donusemedi bir turlu. Ama bizde suana kadar gosterdigi golculuk performansi kadar da kotu bir golcu degil. Ben biraz da uyum surecine bagliyorum bunu. Gomez fundemental konusunda cok ust duzey oldugu icin cabuk uyum sagladi. Aboubakar takim ile uyumsuz bir goruntu sergiliyor. Takimin suanda ortasahadaki beyni oguzhanla fazla oynamadi. Onun nerelere birakacagini kestiremiyor bazen. Oguzhan zaten formsuz. Simdiye dek bir tane net pasini hatirliyorum aboubakara. O da gol oldu. Adami hemen silmeyin cunku bonservisini aldik buyuk ihtimal. Elestirilen maliyeti icinde bonservisinin bir kismi da var kiralama bedeli adi altinda. Aboubakar bizde hic bir zaman 26 gol atamayacak ligde. 15 tane atacak 7-8 asist yada kasimpasa macinda yaptigina benzer golle sonuclanan asist asisti verecek, stoperlere nefes aldirmayacak, kanatlarina ve ortasahana oynama alana verecek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Aboubakar patlayicilik, ivmelenme gibi fiziksel konularda gordugum en iyi forvetlerden. Bundan dolayi zaten ust duzey kuluplerin ilgisi vardi hep ona. Ama cok net bir golcuye donusemedi bir turlu. Ama bizde suana kadar gosterdigi golculuk performansi kadar da kotu bir golcu degil. Ben biraz da uyum surecine bagliyorum bunu. Gomez fundemental konusunda cok ust duzey oldugu icin cabuk uyum sagladi. Aboubakar takim ile uyumsuz bir goruntu sergiliyor. Takimin suanda ortasahadaki beyni oguzhanla fazla oynamadi. Onun nerelere birakacagini kestiremiyor bazen. Oguzhan zaten formsuz. Simdiye dek bir tane net pasini hatirliyorum aboubakara. O da gol oldu. Adami hemen silmeyin cunku bonservisini aldik buyuk ihtimal. Elestirilen maliyeti icinde bonservisinin bir kismi da var kiralama bedeli adi altinda. Aboubakar bizde hic bir zaman 26 gol atamayacak ligde. 15 tane atacak 7-8 asist yada kasimpasa macinda yaptigina benzer golle sonuclanan asist asisti verecek, stoperlere nefes aldirmayacak, kanatlarina ve ortasahana oynama alana verecek.

    Yok yahu bonservisi falan almadık, 10 milyon euro karsılıgında opsiyonu var sözleşmesi hazırdır diyor.
    ligin ilk yarısı bitmış, kaç maç oynanmış hala bu sistemee ayak uyduramayıp, uyumsuz ise daha kendine gelmez. Verilen sürenin çok üstü çünkü. İlla bir forvetin takıma ayak uydurması için 1 sezonu feda etmek mi gerekiyor ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Aralık 2016; 20:3:27 >




  • Altına imza atarım eline sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu saatten sonra ülkeye yabancı felan gelmez arkadaş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle


    quote:

    Orijinalden alıntı: mgomez88

    Ne zaman Erdal Tosunoğulları'ndan sonra Umut Güner getirildi transferden sorumlu yöneticiliğe, transfer dönemi hep azap gibi geçti ya da son güne bırakıldı...

    Nickinde Gomez fakat haberin yok sanırım Gomez'de son gün katıldı takıma, Sosa da.

    gomez son gün katılmadı. ta temmuzda gelmişti.
  • 
Sayfa: önceki 40384039404040414042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.