Şimdi Ara

orjinal parça sitesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bizim araçlar için orjinal parça satan bildiğiniz güvenilir site varmı ? yag filtresidir bujıisidir falan



  • Hemen hemen çoğu muadil satar orijinal diye. Örneğin çoğu parçacı Honda için valeo orijinal parçadır der. Halbuki valeo bir çok markaya yedek parça üreten Bi firmadır.(kalitelidir ama) serviste daiken excedy orijinal diye takılır. Ama oda Honda ya Honda kutusu içinde Toyota ya Toyota kutusu içinde özel servislere ve piyasaya da kendi excedy kutusu içinde satılır. Orijinal parça biraz görecelidir yanı. Bana ustamın söylediği sıfır arabaları söktüğümüzde içinden ffc de valeo da excedy de çıkan var dedi. Sen kesene uygun olanı almaya bak. Uyduruk parça fiyat olarak kendisini bariz fark ettirir zaten kusura bakma biraz uzun oldu. Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim yazdigin icin uyumlu parca olan bir site varmi acaba saglam 2.el oto yedek parca sitesi bizim burada internette 20lira olan ayni urunu yedek parcacilar 40liraya satiyor ornek polen filtresi aliyorum kendim degistireyim diye bakiyorum olmuyor yanlis vermis birde bu kasalar icin bu diyor imkansiz diyor yani sattiklari parcadan haberleri yok orjinal olmasa bile duzgun bu isi yapan bir site ariyorum .ornek arabanin ustunden cikan yag filtresi 5delikli adam 4delikli veriyor orjibal diye katil bunlar:) iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız fd6 kasa ise verdiğim link e Bi göz atın. Birde sormayı unuttum aracınızın modeli ve hangi yedek parçayı arıyorsunuz. Sadece yağ değişimi ise Google A civic yağ değişim seti diye yazdığınızda karşınıza çıkar. Ben hepsiburada dan yan sanayi almıştım filtreleri onlar bile 10 bin km rahat götürdü. Çorum civarında iseniz size Honda konusunda memnun kalacağınız özel servis ( orijinal yedek parça mevcut) önerebilirim. İyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parcatreni adında site var ordan alabilirsiniz. Parçanın markasınıda söylüyor. Kargo ücretsiz dedi 15tl ücret verdim. Onuda yarın soracam.sadece honda yedek parçacı bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. elde "japon usta" çok iyi
  • Formdaki mesajları okuyarak parçatreni internet adresinden honda civicime parça siperişi verdim. Parçalar geldi. bazılarını İade etmek istediğimde sıkıntı yapıyorlar. Sonraki siparişte telafi ederiz diyor. fatura göndermede yok. Kargo ücretsiz diyip sizden ödemeli gönderiyor. Sonuç tavsiye etmiyorum.

    Çözüm n11 gibi sitelerden almak daha garantili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parcareyonum var bide parca treninde cok sikayet oldu. Ama bu sitelerin hepsi yan sanayi satiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur2005 -- 10 Ağustos 2018; 17:44:32 >
  • walla onu bunu bilmem sadece başıma gelen şöyle bir durumu açıklayacağım mercedes aracıma bosch marka basınç sensörü aldım megaparca.com adlı siteden ürün tarafıma güzel bir şekilde ulaştı ancak ürün 2 ay sonra arızalandı bu doğrultuda bosch yetkili servisine aracımı götürdüm ve satın aldığım bu sensörün sahte bosch ürün olduğunu söylediler tekrardan 350 lira para verdim yenisini aldım.
  • yilmazyilmaz9 Y kullanıcısına yanıt
    Bende fb 7 aracıma bosh silecek aldım. 120 lira verip. Silmesi yan sanayii gibi çıktı. İhtimal oda sizinki gibi sahteydi. İyi olsun ucuz olmasın dedik. Dahada kazık yedik. Toplumun çivisi çıkmış. Herkes hırsız. Dürüst adam yaşayamıyor. Yaşatmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://orjinalotoparca.com var çıkma parça sitesi ankara yıldız sanayi sitesinde oto parça satan firmalar bulunmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.