Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.118
Cevap
104
Favori
158.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

    Hocam cihazı telefonu silermiş gibi rahatlıkla ıslak bez, kolonya ya da ıslak mendille temizleyebilir miyiz ?


    Bunun ekranı farklı bir teknoloji o yüzden soruyorum zarar görür mü ?

  • RED Raymond kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam, benim kullandığım cihaz kobo aura, herhangi bir sıvı-toz koruması yok. Su geçirmez model kullananlar daha iyi bilir. Eğer şikayetiniz parmak izi ise gözlük bezi fazlasıyla iş görüyor bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RED Raymond kullanıcısına yanıt

    hafif nemli toz bırakmayan bir bez kullanmanız yeterlidir, kolonyanın zararı olacağını sanmam ama neticede alkol bazlı olduğundan gerek yok bence. ben genelde gözlük silmek için kullanılan yumuşak bezle siliyorum.

  • Sağolun arkadaşlar. (biraz geç oldu kusura bakmayın)

    @ysahin2000

  • Kobo aura one kullanıcısıyım, veri kablosunu kaybettim. Nerden bulabilirim yenisini, evdeki kablolar şarj ediyor fakat cihaza bağlanmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seckinaday S kullanıcısına yanıt

    Kaliteli herhangi bir kablo işinizi görüyor olmalı, fark yok normal bir telefon mikro usb kablosu ile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web sitelerine girebiliyor muyuz kobodan ? Manga sitesi için soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RED Raymond kullanıcısına yanıt
    Dahili tarayıcısı var, kablosuz ağdan bağlanabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 20 Eylül 2021; 13:15:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckinaday S kullanıcısına yanıt
    Amazon üzernden bulabilirsiniz ..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kobo mağzada fiyatlar kitapçıda satılan fiyattan 3 - 5 tl daha pahalı oluyor. Daha ucuz olması gerekmiyormuydu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veterdem kullanıcısına yanıt

    genelde daha ucuz zaten  

  • veterdem kullanıcısına yanıt

    e-kitap fiyatlarının (beklendiği kadar) ucuz olmamasının 2 sebebi var. birincisi 2-3 sene önce basılı kitap kdv si "sıfırlanırken" aynı anda e-kitap ve e-dergilerin kdv si %18'e çıkarıldı (eski oran %8di galiba). İkinci etken de ülkemizde e-kitap sektörü halen yok gibi birşey. Bir ara D&R Kobo'nun yetkilisi olunca hafiften başladı ama pek ilerlemedi. amazon da o işe girmeyince doğru düzgün e-kitap satan mecra oluşmadı. çoğu yayınevi bu işi duymamış gibi davranıyor (örnek iş kültür, eposta gönderdim neden yok diye cevap "yoktur" oldu). basılı kitapların da etiket fiyatları çok yüksek ama rekabet sayesinde amazon, kitapyurdu, HB, d&r vs çok ciddi kampanya yapıyor ve fiyatlar (varsa) e-kitap halinin altına geliyor.

    Rekabet olmadığından e-kitap fiyatları pek inmiyor. netice ne oluyor, iş kültür yayınlarının korsan epubları ortada geziyor, sadece hukuki yolla buldukları siteleri kapattırıyorlar o kadar. diyeceksinizki kim e-kitaba para verir korsanı beleşken? evet kısmen doğru bunu 20 sene önce dijital müzik (mp3) için de diyorduk ama artık herkes spotify'a üye olmakta sakınca görmüyor. yani legal, makul fiyatlı ve düzgünü olsa coşmaz belki ama ilerler bu sektör. korsandan hem vicdanen rahatsız olan hem de saçma sapan hataların olduğu taramalardan yorulan bir kesim vardır diye düşünüyorum (inşallah).

    ümidim biraz amazondaydı, o da ne cihaz satıyor ne de ekitap maalesef.

    iyi okumalar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 7 Ekim 2021; 16:55:32 >
  • amazon'un paperwhite'ı yenilemesinin ardından Kobo da 2 cihazını yeniliyor. biri libra'nın yenisi libra 2, diğeri ise (sanırım formanın yerine geçecek) Kobo Sage. yenilik olarak temelde bluetooth kulaklıkla audiobook dinleyebilme, usb-c bağlantı ve sage'de opsiyonel satılan stylus kalemle not alabilme görünüyor. 3'ü de bizim ülke için çok aranan özellikler değil gibi, bana pek anlamlı gelmedi, forma güzel cihazdı ama fiziksel tuşların kalitesi ve tuşların olduğu bölgenin tuhaf dokusunu sevmemiştim (tuşlar güven vermiyor, kindle oasis de benzer dizayna sahip ama tuşlar düzgün. kauçuk gibi malzeme üzerinde tuş kenarlarında parmak izi/yağı kalıyor). yenilerde de pek değişmemiş gibi. keşke en/boy olarak "aura one" gibi, fiziksel tuşsuz ama 8 inç cihaz yapsalardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 7 Ekim 2021; 17:20:0 >
  • Merhaba. Çantamda iken ekran kırılmış sanırım.

    D&R'dan alınma.

    Ne yapabilirim bu konuda ?

    D&r teknik destek vermiyor sanırım.

    Thh'ye mi versem ?


    Satmak istiyorum.

  • KelMesut666 K kullanıcısına yanıt

    d&r konusunda bilgim yok ama tamir için caner olgun ve murat aydın tamir edebilir belki ama ister d&r ister bu arkadaşlar tamir etsin muhtemelen çok ucuza gelmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Hocam 850 lira fiyat biçtiler çantada iken kırılmış.

  • Arkadaşlar durduğu yerde sizin de şarjınız bitiyor mu kobo Clara HD? 2 hafta falan kullanmadım şarj 90'larda idi. Bugun elime aldığımda şarj bitmişti. Normal mi bu durum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di Zetemeno kullanıcısına yanıt

    normal değil, ekran kapalı iken (uyku modunda) günde %1 belki %2 şarj azalabilir ama 2 haftada bitmemesi lazım. eğer uyku özellikli kılıf kullanıyorsanız bir ihtimal mıknatıs bozulmuş veya mıknatıs kaydığından ekranı kapatamamış (uyku moduna geçirememiş olabilir. size önerim cihazı şarj edip kılıf vs konularına dikkat ederek şarj azalmasına tekrar bakmanız (wifi özelliğini kapalı tutunuz). bir diğer önerim cihazı fabrika ayarlarına getirip (içindekiler silinecektir, içindeki kitaplar lazımsa pc ye kopyalayın) tekrar kurulum yapmanız.

  • KelMesut666 K kullanıcısına yanıt

    önceden yarı cihaz parası gibi oluyordu ama kur yükselince maalesef bu tür tamiratlar anlamını yitirdi. ülkemizde dış dünya ile (en azından indirim dönemlerinde) benzer fiyatlara satılan nadir elektronik eşyalardan biri e-kitap okuyucular. modeli neydi cihazınızın bilmiyorum ama kobo forma veya libra dışındaki cihazların temiz ikinci elini tamir parasının az üzerine koyup alabilirsiniz. tekrar geçmiş olsun...


    not: sizin cihaz kılıf içinde miydi bilmiyorum ama hangi marka olursa olsun e-kitap okuyucuyu kılıfsız kullanmak çok riskli. telefonlara nazaran daha hassas bir ekranları var, az bir darbe veya baskıda kırılabiliyor. bazen kılıf bile çantada yeterli olmuyor (çanta içinde en büyük risk kılıfla ekran arasına bozuk para veya anahtar girmesi)... iyi okumalar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 11 Ekim 2021; 15:13:42 >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.