Şimdi Ara

Yapı Kredi - Kredi Kartı Ödeme Güvencesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapı Kredi - Kredi kartı sahibiydim. 20.04.2016 tarihinde "Satın aldığınız Kredi Kartı Ödeme güvencenizin en önemli özellikleri..." vs. şeklinde mesaj gelmiş fazla dikkatimi çekmemişti, gönderen isim ALLIANZ'dı. Bugün ise xxx numaralı Kredi Kartı Ödeme Güvencesi poliçeniz açılmıştır diye mesaj geldi yine aynı gönderen tarafından. Kredi kartı hesap ekstreme baktığımda ise, 2 TL kesilmiş olduğunu gördüm ne onayım ne de imzam olmadan.

    İnternetten araştırdığımda kendim için gereksiz bir uygulama olduğunu öğrendim ve birçok insanın bu güvencenin haberleri olmadan yapılıp, iptal ettirme konusunda problem olduğunu ve hatta uzun zamandır fark etmeyenlerin de paralarının geri ödenmediğini gördüm.

    Sonuçta insanların onayı vs. olmadan hesaplarına poliçe yapıp her ay hesaplarından habersizce paralar çekip, Koç Holding bünyesinde olan Allianz'a paraları gönderiyorlar. Bu şekilde yüz binlerce insanın belki de paraları bu şekilde hesaplarından kendi onay ve bilgisi olmadan çekiliyor.

    Ben müşteri temsilcisini aradım, bu şekilde bir durum olduğunu iptal ettirmek istediğimi ve paramın geri çekilmesini istediğimi söyledim. Fakat müşteri temsilcisi bana 444 0 953'ü arayıp Allianz müşteri hizmetlerinden iptal ettirmem gerektiğini söyledi. Bu numarayı da aradım müşteri temsilcisine ulaşamadım, tekrardan Yapı Kredi müşteri temsilcisini aradığımda ise 444 4 546 numarasını arayıp bildirmem gerektiğini söylediler, bu telefonun da çözüm hattı numarası olduğunu öğrendim, kimseye ulaşamadım ve sinirlendim haliyle.

    Son aramamda müşteri temsilcisi güvencenin iptali konusunda hiçbir şey yapamayacağını söyledi, ben de kredi kartımın iptalini istedim ve o 2 TL'yi ödemeyeceğimi söyledim. Kredi kartının iptalini gerçekleştirebileceğini söyledi. Kalan borcum hesabımdan kredi kartına aktarılarak onayımla ödendi ve 2 TL'si bırakılarak kartım iptal edildi.

    Ben olayın 2 yada 10 TL'sinde değilim fakat insanların bilgisi ve izni olmadan bu şekilde güvence yapılıp hesaplarından para çekilmesi tek kelime ile HIRSIZLIK'tır. Maaş hesabım Yapı Kredi bankasında olduğu için maalesef onu kapatamıyorum ama bir daha Yapı Kredi'nin hizmetlerini kesinlikle kullanmayacağım. Ve onca insandan bu şekilde izinsiz aldıkları paralar da umarım şikayetler sonucu kendilerinden kat kat çıkar.

    Yapı Kredi kartı kullanan arkadaşlar varsa hesaplarını kontrol etsin sizin hesabınızdan da bilginiz dışında para çekilmiş olabilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.