Şimdi Ara

P4V8X-X ANAKART KULLANAN VARMI NASIL OLACAK 5.1?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu anakartın soundmax 5.1 onboard ses kartını bir türlü 5.1 kullanamadım durduk yere yeni bir ses kartıda takmakda kesinlikle istemiyorum. sorun ne yaparsam yapayım kartın ses testinde bile ön speakerlardan ses gelmemesi 5.1 kullanan varsa bu kartı bilgi verebilirmi? BENDE WİNDOWS 200 KURULU bu kartı kullanan arkadaşlar hang işletim sisteminde ve sounmax yazılımında hangi ayarlarla kullandıklarını bildirirlerse sorunum hallolur teşekkürler.



  • benim de anakartım asus ve soundmax onboard ses kartı var. fakat ona 5.1 bağlamayı denemedim. şimdi başka bi ses kartım var ve 5.1 kullanıyorum. bende digital out hariç 3 çıkış var ama senin ,kine nasıl bağlanır bilmiyorum. eğer doğru bağladığından eminsen anakart cdsinden driver'ı bi daha yükle derim.
  • kardeş benim 1 numara dediğim anakart bu elimdeki 20 anakarttan.. çünkü painkiller oyununu en iyi oynatan bu anakart... gelelim sana.. ben 5+1 den ses aldım ama ses kartı takarak. 5 kanallı onboard sesi var ama sen yinede kıy 10,15 dolara bi ses kartı tak. hem istediğin sesi alırsın hemde yüksek sese yada kısık seste kaliteye ulaşırsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.