Şimdi Ara

Abra A5 V6.1.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet dostlar, olay başlıkta görüldüğü gibi, Monster'ın Abra serisinden son indirime giren GDDR5 GTX 950'li ürününden bahsediyorum. Bu ürünü kullanan, eden varsa yorumlarını bekliyorum. Kafama yattı alsam mı almasam kararsızlığındayım. Bir de kafamda GTX 960'lı ürünleri var, ama 5. nesil olanlar stokta yok, 6. nesil olanlar var ama 3500 lira civarı, 5. nesil olanlardan olsa bunun yerine 5. nesil GTX 960'lı Abra'lardan seçerdim.

    Öncelikle ilk sorum GTX 950 ekran kartı istenilen performansı veriyor mu? Sonrasındaysa ısınma durumu nasıldır, insanın sinirini bozacak cinsten mi yoksa gayet normal düzeyde mi? IPS panellerle ilgili sitede bir çok şikayet var ve teknik servis konusunda yetersizlikler baş göstermiş durumda sanırım. Genel olarak monster kalitesi hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum şahsen.



  • hocam öncelikle 5.nesil 960mli model satın aldım monsterdan ıps ekranı mevcut abra a7v6.2.3 pazartesi gelir büyük ihtimalle burada ips ile ilgili görüşlerimi tekrardan sana aktarıcam 950m performansına değinecek olursam youtubeden gtx 950m yaz her türlü benchmark'ı oradan bulursun
  • Benchmarklara baktım dostum bayağı GDDR5'li olan 950'yle 960 arası %15-20 arası performans farkı oynuyor. 700 tl farka değer mi değmez diye düşündüm, ama 5. nesil olanlardan olsa fark 400e iniyor, zaten indirimsiz hali 3000di bunun öyle kotabilirdim bir şekilde. Kasa ve ips ekrandan çok şikayet var sanırım. Kasalar MSI'dan Clevo'ya geçmiş sanırım ve ips ekranda beyaz renk problemi varmış genelde. Laptobunuz geldiğinde inşallah herhangi bir sorun yaşamazsınız ve böyle devam eder. Kasa ve IPS ekran kalitesi konusunda yorumlarınızı bekliyor olucam, ona göre bu hafta içi sipariş geçebilirim :)
  • Ben olsam monster almazdım. Mide bulandırıcı arızalar var. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler aynı o hesap. Git asus ya da msi al uygun indirim denk getirip. 6 ayda 8kez servise gönderen tanıdıklarım var.
    Servisi falan çok iyi diyen arkadaşlar var. Bu kadar sorun çıktıktan sonra servis mükemmel olsa kaç yazar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de korkum bu işte hocam, servisinin iyi olduğunu ben de biliyorum eski nesil monster sahibi bir arkadaşım var, şükür onda çok sorun çıkmadı, çıkanlar da kendinden kaynaklıydı, ama alıp da sürekli başım ağrısın da istemiyorum şahsen. Yeni kasa ve ips ekranlardan çok şikayet var nedense. MSI'lara bakıyorum 2800 tl'lik monsterın dengi laptop 3350 lira, 550 lira da benim bütçeyi sarsıyor, diğerleri de keza pahalı ne yazık ki ben de biraz şaşırmış durumdayım.
  • P1vsCPU kullanıcısına yanıt
    Çok acil değilse para biriktir bence üstüne ekle dediğim markalardan birini al.
    Monster almak kumar gibi emin ol.
    Bu tarz bilgisayar alacak herkesin ilk durağı genelde monster olur fiyatlardan dolayı ama çoğu vazgeçer sonra. Kesinlikle aceleci olma ben tam 2 ay indirimleri takip ettim forumda çoğu bilgisayar hakkında bilgi topladım ondan sonra aldım:
    i7 6700hq ,8gb ddr4 ram, 4gb gtx960m,
    1tb+128 ssd, orjinal win10, full hd ıps panel Asus u 2 ay önce 3400 e aldım.
    Fırsatları kaçırma yeter.
    Ya da amazondan alışveriş yap forumda konusu vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydır bakınıyorum, para biriktiriyorum ben de hocam, ama hali hazırda pek birikmedi, ailemden de destek alacağım anca 3000 civarı oluyor para, dediğiniz bilgisayarı çok ucuza iyi fiyata almışsınız, o tarz bir indirim bekliyorum 1 aydır da ama çoğu laptobun monster dahil fiyatı sıkışıp kalmış durumda, fiyatlar biraz daha aşağıya çekilse seçenek de artacak ama şu an oyun laptopları arasında en ucuzu monster tek başına.
  • Biz bu akşam üstü bu modeli sipariş ettik. Geldiğinde yazarım konuya durumu.
  • Eyvallah hocam incelemenizi bekliyor olucam.
  • Hocam içini Ferah tut abra a7 v6.2.3 aldım bugün elime ulaşacak her tür testi yapacam bende bunca yazıları gördüm ama fiyat performans emin olun monsterdan daha iyisini imkansız bulamazsınız diğer firmalar ne kadar indirim yaparsa yapsın 17.3 aldım en çok önem verdiğim şey budur sıkıntı olsun zaten şans vermiyecem direk İade ederim artık Seni buradan bilgilendirme yapacam şimdilik iyi forumlar
  • Eyvallah hocam çok teşekkür ederim, incelemenizi bekliyorum :)
  • Hocam şu anda metrobüsteyim Kadıköy fokus bilgisayara gidiyorum bende bu modeli alacağım galiba gidip kendi gözümle inceleme yapacağım fikirlerimi buraya aktarırım akşamütü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu modeli düşünorum siz nerelerden aldınız ne kadara
  • model elime ulaştı suanlık bi kırık çıkık ölü pixel yok oyun denemelerinede başlıyacam akşam
  • başlayın hocam yorumlarınızı bekliyorum, hayırlı uğurlu olsun bu arada :D
  • Hayırlı olsun. Bende bu bilgisayar ve MSI GL62 6QD-079XTR arasında kararsızım. Görüşlerinizi bekliyorum.

    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-079xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349887

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abra a5 v6 1.3 15.6 pc sipariş verdim. İ inşallah sorunsuz olur. Autocad ve solid kullanımı için aldım. Umarım pişman olmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinematör -- 11 Nisan 2016; 19:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-1-3.html#.VwvX5PmLQdV

    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-079xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349887

    adobe uygulamaları kullanmak ve oyun oynamak için bir bilgisayar alacağım. Allah nasip ederse en azından 5 sene kullanmayı planlıyorum. bu iki ürün arasında kaldım. tavsiyelere ihtiyacım var.




  • oyunlardada herhangi bir sıkıntı yok suanda 10 numara ama sıcaklık 85-90 arasına kadar yükseliyo bu normal değerlermi
  • Normal sayılır bu sıcaklıklar hocam, bildiğim kadarıyla 95 üstü kritik sıcaklıklar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.