Şimdi Ara

Playstation 3 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • internet ve bilimum iş için bilgisayar,oyun için ps2 üstelik bu düzende fazla para harcamaktanda kurtulmuş oluyoruz,her durumda çok iyi bir oyun deneyimi ve her işime yetecek bir pc ,iyiki konsollar var.
  • pc de durumu belirleyen chipsetlerin cachelerini ve uzantılarını ne kadar iyi kullanabildikleri.. konsolda ise tümelcilik var.. özellikle ps2, tümelci yapısında 48GB/s lik bus içerisinde tek blokta GS VU ve ana işlemciyi birleştirerek özellkile TnL ve shading prodesürlerini VU lar ile yaparak bizdeki ekran kartlarının ve işlemcilerimizin cachelerden okuma ve fpu larımıın işlem gücünü karşılayacak şekilde hareket ettiği ortada..

    Hatta PCSX2 de bu hareketin emulasyonunu tam sağlamak için OpenGl pluginleri geliştiriliyor harıl harıl.. tam oturduğunda ekran kartımızın da önemli roller oynayacağı hatta shaderlere iş düşeceği açık. yani psx emulasyonundaki gibi olmayacak durum.

    Cell de ise çok çekirdek üzerine yoğunlaşacaklar şu an.. cluster yapılanmasının daha hızlı yollar üzerinde gerçekleşen hali olarak ypamayı planlıyorlar bunu.. Özellikle ayrık fpu toplamda 256k l1 ve 4MB L2+L3 cacheler ile de bunun pc de karşılanması amaç ediniliyor.




  • Konu hakkında zaten yeterince tartışılmış,sizi bilmem ama tv'nin karşısına geçip elimde atari padiylede oynayacak yaşta değilim yani,ha yaş grubu uyan varsa bilemem,atari olayı bitti,adam gibide çözünürlük lazım ayrıca,ona uyan tv almakta adama şeyeder.(hdtv fiyatları )

    Benim 70 ekran tvimde(arçelik 60 hz) değil oyun oynamak,2 saat tv seyredince gözlerim ağrıyor,o da kaç metre öteden.Çözünürlük ve herz olayı çok önemli,bunlar olmadan sağlıklı olmaz,(sağlıklı olanınada para lazım)ben günde yarım saat-1 saat atarım diyorsanız,birşey diyemem.Büyük ekranda zevki var konsolların,yoksa 37 ekrandada işin esprisi kalmıyor.640x480 çözünürlükte 70 ekran tv'de harika görüntü var derseniz hayal görüyorsunuz diyorum,benim yaklaşık 45 ekrana tekabül eden monitörümde 640x480 facia olarak görünüyor 150-160 hz olsada.Kaldıki 70 ekran diyoruz

    Pc'nin başında oturmak ayrı,atari başında oturmak apayrı birşey,en azından birisi gördümü ulan herife bak kaç yaşına gelmiş araba yarıştırıyo demiyor pc başında görünce.Bu atari deyince aklıma annemin lafları gelir hep,oğlum kalksana geberecen karşısında,oğlum falanca programı izleyecem kapat filan güzel günlerdi

    Oyunun patchiydi zartıydı zurtuydu filan ayrı birşey pc,hatalar düzeltiliyor hatta kafana göre editleyip manyakça şeyler yapabiliyosun,redalertta attack dog'ı haritanın bir ucundan öteki ucuna atlatabiliyosun mesela Upgrade olayı carttı curttu,işin ahengi burda.Makineyi alıp mülayim tak bakem şunu tv'ye deyince olay bitmiyo,her parçasıyla tek tek ilgilenebiliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 8 Kasım 2004, 0:38:33 >




  • Ps2 nin ilk cikis zamanndakı gibi olmıcak pc ler bence ve grafik olara ps3 ustunluk saglıcagını hıc zannetmıyorum...
  • iyidir bilmiyorum berk iyidir oynamadım
  • Konu hedefinden uzaklaşmış durumda
    PC mi PS3 mü çok saçma
    PS oyun
    PC genel olarak
    Ama herşeye rağmen gerçek eğlence konsolda
    PS3 grafiğine PC nin ulaşması hayal olur
    PS2 ilk çıktıgında Tekken Taq Tournament (2001) grafigi kalitesinde bir PC oyun yazın bana ne olursunuz yazın da evet diyeyim
    PC FPS ağırlıklı ve bu konuda çok iyi ama diğer türlerde kesinlikle konsol derim
    PC de te oynayacagım oyun FPS tarzı oyunlardır
  • Beyler,PS3'ü mevcut TV'lerde,Ps2'den daha güzel grafiklerle oynayamayız gibi geliyor bana.TV'nin en fazla 800*600 desteklemesinden dolayı yani(ben öyle biliyorum).Sanırım PS3'ler için farklı bir televizyon tipi gerekecektir.
  • değilim ama tahminlerime göre ps3 ps2 den çok çok daha fazla satacak.nedeni ise işlemcisinin fps oynatabilecek kadar iyi olma ihtimalidir(yanlışım varsa düzeltin konu hakkında yeterli dayanağım yok).hatta millet oyun için doğrudan ps3 alabilir ,nadiren oyun için bilgisayar alan çıkar gibime geliyor.
    http://www.ps3forums.com/viewtopic.php?t=560
    şu adrestede ilginç bilgiler var (gibi ingilizcem yetmedide).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 8 Kasım 2004, 21:25:26 >
  • ARKADAŞLAR SİZLERİN PLAYSTATİON 2 NİZDEKİ ÇİP İN ADI NEEE?????




  • ps2 simdilik idare ediyor.. tamam pc nin yerini hic bisi tutamaz ama ps2 ninde baska bi cekiciligi var bence daha zevkli... ciksinda sag olursak gorucez bakalim ps3 ude....
  • 2006 mı dedin çoook geç dostum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.