Şimdi Ara

245.000 km megane 2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
11.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    kafam çok karışık. 22.500 tl param var. araba bulmak imkansız. kriterlerim o kadar düştü ki donanımlı olsun km'si yüksek olsun diyorum artık. 3 haftadır her dakika araba arıyorum. yardımcı olun lütfen.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takasli-sifir-muayne-285094456/detay/

    bu arabaya gidip bakacağım bugün. adam 23.500 tl'ye bırakacak herhalde.

    ARKADAŞLAR SORUM ŞU

    BÖYLE BİR ARABA BU FİYATA SİZCE ALINIR MI?

    motor %70 dedi. ustama göstereceğim. Mekanik konusunda çok başarılı hatta uçak mühendisi olan bir abimiz var. o bakacak ama 245.000 alınır mı? aldık yarın aç kaldık satılır mı? yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum. herkese şimdiden teşekkürler.







  • Yahu şu konuya yorum atanlar hayatında dci motorla kaç km yaptınız da toprağa bakar diyorsunuz, kendi aracım 220 binde megane 2 saat gibi çalışıyor. Adamlar 200binde motor bitecek kadar beyinsiz mühendislere sahip değil herhalde. Bilmeden etmeden yorum yapmayın, bu araç alınmaz bana kalırsa.
  • dci motor bu kilometrede yüzü toprağa bakar ,alınmaz masrafı çok olur,multijet olsa olabiirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 245 binde megane 2 alınır ancak bu ilandaki alınmaz, bence başka araç bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 1 Nisan 2016; 15:00:22 >
  • %70 motor nedir abi ya... uzak dur tüplü megane al. yüksek km dizel alma. hele ki dci...
  • bu piyasada araba bulmak zor kolay gelsin
  • sağolun arkadaşlar.

    valla lpg li megane 2 de bakıyorum ama lpg hiç bir şekilde dizel kadar ekonomik olamıyor. bir de tabi lpg nin rezilliğini çekmek istemiyorum. ha birşey oldu ha olacak aman gaza basmayayım. sürekli olmasa da ara ara agresif kullanmayı seviyorum. lpg bir çok şeyin önüne geçiyor. bu renk ve donanımda aslında benim rakamlarımda istediğim bir araba. ama km gerçekten çok yüksek ve kafamı çok karıştırıyor. 200 bin olsa yine bu kadar düşünmezdim. alıp en fazla 1 sene kullanıp satarım diyorum ama bilemedim. hala kafam karışık.

    daha kötüsü bütçeme ve kafama uygun araç yok resmen piyasada.
  • Kardeş donanımı az olsun kilometresi düşük olsun,işlerin yerinde gitsin daha sonra illaki arabanı yenilersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce 26.000 e a3 otomatik lpg/benzin almıştık arkadaşa. 2006 model. şimdi bu rakama temiz 307 bile bulamıyoruz. yani arabaların bu kadar pahalı olduğu bir piyasada insanlar ne yapacak merak ediyorum. en iyimizin aldığı maaş 3.000 tl. onunda yarısından çoğu borçlara gidiyor. arkadaş memlekette ev pahalı araba pahalı. millet hala fakir. adam albea satıyor 22000 tl. ya albea bu yaa. taksi. insan kafasını çevirip bakmak bile istemiyor. bu nasıl insafsızlık. 22 bin tl ne demek be kardeşim yazık bu millete yaa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

    Kardeş donanımı az olsun kilometresi düşük olsun,işlerin yerinde gitsin daha sonra illaki arabanı yenilersin.

    valla dostum bu 3. arabam olacak. sana arabalarla ilgili akışımı yazayım

    kredi çekip 2014'ün kasımında megane 3 expression aldım. 35.500 tl

    sonra yazın paraya sıkıştım (medya sektöründeyim ve yaz demek bizde işsizlik demektir en az 2 ay) sattım megane'ı. gittim 24500tl ye 2005 model 307 aldım

    2 hafta önce de 307 mekanik arızası çıkartmaya yüz tuttu. ustam bu araba en az 2000tl masraf çıkartır. satsan daha iyi dedi. 23500tl ye sattım.

    yani anlayacağın herkes gibi model yükseltemedim. hatta model düşürdüm.

    böyle olunca insan donanımlı bir araba binmiş olmak istiyor. 2006 modelin donanımlısından ne olur? yine de düz arabadan iyidir. bir sunroof göremedi bu fakir :))




  • alınacak bir araç değil gibi. bir kere ön tamponda far yıkama yok, o tampon bu aracın orijinal tamponu olamaz çünkü far yükseklik ayarı otomatik görünüyor, yani orijinal xenon opsiyonlu. farların, ağırlık sensörlerinin vs durumunu bilemem ama araçta gerçek xenon varsa muayeneden geçemezsiniz, çakması da geçmez gerçi ama halojen takılı ise xenon olmasının bir anlamı yok. sadece bu yüzden bile almazdım.

    ayrıca bu paralara opsiyonsuz da olsa dynamique megane bulunur daha iyi durumda ama arayışı kesmemek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut T.

    alınacak bir araç değil gibi. bir kere ön tamponda far yıkama yok, o tampon bu aracın orijinal tamponu olamaz çünkü far yükseklik ayarı otomatik görünüyor, yani orijinal xenon opsiyonlu. farların, ağırlık sensörlerinin vs durumunu bilemem ama araçta gerçek xenon varsa muayeneden geçemezsiniz, çakması da geçmez gerçi ama halojen takılı ise xenon olmasının bir anlamı yok. sadece bu yüzden bile almazdım.

    ayrıca bu paralara opsiyonsuz da olsa dynamique megane bulunur daha iyi durumda ama arayışı kesmemek lazım.

    dostum yalnız bu araçta tahminim xenon yok. mercekli far. yani tahminim bu. araç 2004 model. bunlar mercek görünce hemen xenon var falan demeye başlıyorlar donanım diye. yükseklik ayarı da belli ki otomatik değil. çevirme tuşu var sol tarafta. yani manuel gibi. cruise control de var diyor ama nerde göremedim. arabanın içi zaten dışı kadar temiz görünmüyor. kafam çok karıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinsahin -- 1 Nisan 2016; 16:17:41 >




  • 2004 modelde mercek far yok. 2006 ve sonrasında makyaj ile tüm megane 2 lere mercek far geldi. Ben 40 bin km deki 2006 hb megane 2 mi satamıyorum bu fiyata. Neyse. Bizim millete müstehak diyecem konu sahibine ayıp olacak ama gerçek bu…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ilandaki araç orjinal xenon opsiyonlu paket ancak far yıkamalar gitmiş. Büyük ihtimal o.far yükseklik ayarlayıcısı da sökülmüştür. Muayeneden geçemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya donanımlı modusta alabilirsin;
    Renault Modus 1.5 dCi Dynamique

    Mesela:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-atayol-dan-2006-renault-modus-1.5-dizel-sunrooflu-251421700/detay veya boş modelide varhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-galeri-okan-dan-emsalsiz-2007-modus-285062077/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staidmcgun -- 1 Nisan 2016; 16:37:34 >




  • maverick8141 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok haklısın eyv. da araç yok. yani bakmadığım araç düşünmediğim marka kalmadı. Dün az daha gidip suzuki splah alacaktım. Dedim ben ne yapıyorum
  • staidmcgun kullanıcısına yanıt
    hocam modus çok aile aracı. Benim için çok yüksek çok geniş. Biraz daha spor görünümlü eli yüzü düzgün bir model arıyorum. ama araç güzel. Tabi bir de İstanbul'da bulma faktörü var. Bunlar eklenince düzgün araba bulmak imkansızlaşıyor.
  • motor %70 ne durumda demek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    motor %70 ne durumda demek

    yani kendince ''250 bin km de ancak %30'unu yiyebildik motorun, %70'i hala yenebilecek durumda'' demek istiyor.




    galiba
  • Abi nasıl araç yok. İlla benim gibi sıkışan öldü parasına veren biri olacak her gün. Biraz sabret en azından öldürmesen dahi galerinin alacağı fiyatından bin lira yükseğe alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverick8141 kullanıcısına yanıt
    valla vaktin varsa bak baba. bana yardımcı ol. 3 arkadaşım ve ben 4 KOLDAN SALDIRIYORUZ 2 HAFTADIR TIK YOK :)))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.