Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.038
Cevap
76
Favori
603.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10791080108110821083
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soar

    Ağzınıza sağlık beyler. Çok doğru ve güzel tespitler. Takımı yerle bir eden, top oynatmayan bir adamı savunmak ve hatta yeniden takımın başına istemek neyin kafası anlamış değilim.

    Adamın teknik adamlığına, performansına değil tipine bakıp istiyolar heralde. Ben de anlamış değilim.
  • Sarı kollu forma sarı şortla kombinlenirse ateş eder ateş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING



    Beyaz çok güzel olmuş. Şu parçalının ortasını parçalamasalar daha güzel olurmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sivri Biber

    Bu adam;

    Takımın efsane ön libersounu kapris yaparak gönderip İngiltere 2. liginden tek özelliği Türk olmak olan bir futbolcuyu takıma kazandırdı.

    Umut bulut'un yürüyene kadar bu takımda oynaması gerektiğini iddia etti.

    Vizyonsuzluğu ve dil bilmemesi neticesinde kurduğu vasat kadronun ŞL için yeterli olacağını iddia etti.

    Dzemali'yi parasını bizim ödeyeceğimiz tuhaf bir anlaşmayla göndertip yerine Dzemali'den çok bir fazlası olmayan evladı Bilal'i aldırdı.

    Mario gomez'in Burak ile aynı tip oyuncu olduğunu iddia etti ve Mario Gomez'in bonservisi konusunda alenen yalan söyledi.

    Konoplyanka'yı uygun fiyata alınabilecek olmalarına rağmen reddetti, Bruma'yı takımdan koparmaya teşebbüs etti.

    Takımdan ayrıldıktan sonra abuk sabuk açıklamalar yapmaktan geri kalmadı, ligin son haftalarına doğru dalga geçer gibi Galatasaray'ın sezon başı planladıkları hale gelmeye başladığını söyledi.

    Galatasaray'ın parası goygoyu yapmasına rağmen evlatlarını onore etmek için zamlamaktan geri durmamıştır. UEFA'dan ceza yemeyelim diye mi yaptı bunu ? Sabri'ye zamlı sözleşme yapmayınca Sabri başka takıma mı gidecekti ?

    Sağ bek transferi istemeyip alınan genç stoperi ilk ŞL maçında orada oynatmaya kalktı, onore edip zamlattığı beki bu pozisyona koymaya cesaret edemedi.

    Ön libero eksikliğini tüm yaz geçiştirip Hakan Nalta'yı ön libero oynatmak gibi fantastik hamlelerle gün kurtarmaya çalıştı.

    Koca bir yaz kampını kondisyon yüklemesi yapmadan geçirdi, helva gibi bir takım bıraktı.

    Hangi takıma giderse gitsin hala Galatasaray'ı eleştirmeye devam ediyor, işine bile saygısı yok. Bu adam hoca falan değil tamamen çok iyi şekilde planlanmış bir kadroyu yarım sezon havaya sokup şampiyon yaptı.
    Riekerink bile 2 kupa aldırdı, Hamzaoğlu 3 kupa aldırınca süper hoca olmuyor. Hamzaoğlu = evlatçı kafada rezil bir tdcik.

    Zaten bu adam 2-3 sene içinde piyasadan silinip gider, 2.ligden takım bulursa sevinsin. Boşuna hayal kurmayan yarım kalmış işi falan yok. Paf takım bile ona 2 gömlek fazla.

    Dediğim gibi Hamzaoğlu = evlatçı kafada rezil bir tdcik.

    1- Efsane ön libero kendi gitti bunu sana tek tek açıkladım ama anlamamazlıktan geldim yine anlatayım. Efsane ile sözleşme imzaladık yazın hoca kalmasını istedi efsane ne yaptı son gün takımı yarı yolda bırakıp İnter'e gitti. Kendisini gönderdiği hocaya da sosyal medya hesabından "3 kupa almış, kulüp tarihine geçmiş bir hoca nasıl gönderilir hiç aklım almıyor. Güzel insan, iyi kalpli insan yolun açık olsun" diye mesaj yayınladı. Umarım anladın artık?????

    2- Umut açıklamasına gelirsek bu adamın elinde 2 forvet vardı onları da kötüleyip kafalarına vurup küstürse miydi? Bir hoca oyuncusunu ne kadar kötü olursa olsun savunur.

    3- Dzemalli :D Bu adamın biz de iyi oynadığı tek maç bile yok. Bu adamı Bilal ile karşılaştırıyorsun ya ben aslında bu yazıları boşa yazıyorum. Dzemalli dediğin adam 2m euro alıp gram top oynamayan çocuğu oldu diye deplasmanlara gelmeyen bir adamdı. Bilal Kısa ise babası öldüğü günden sonra maça çıkan bir adam. Yazık size Bilal'in aldığı maaşı katkısını söylemiyorum bile.

    4- Konoplyanka :D Lıverpool 2014 de bu adamın kapısında yattı da alamadı Cüneyt T*anman alacaktı he :D

    5- Mario Gomez.https://twitter.com/tribundergi/status/672388829702176768 al gir bak şuraya oku 15 defa oku ama. bu adam gomez'i istedi ama bu yönetim alamadı bjk gitti komik bir fiyata aldı.

    6- Oyunculara ödenecek parayı ne zaman teknik adamlar belirler oldu?

    7- Kondisyon :D bu adam bu sene Bursa'yı çalıştırdı o Bursa bu sezon ligin en çok koşan 3. takımı :D

    Eminim buraya kadar okumadın bile ama neyse boş argümanlarınızla sallamaya devam baya comicsiniz :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Kalinic'in temsilcisi: "Kalinic ve stoper Douglas’la birlikte bu transferi gerçekleştirmek için Tanman’la anlaştık ama Hamza hoca istemedi."

    Bu adam taraftardan aldığı beddua sayesinde daha belini doğrultamayan.Bursa'dayken Bursa'dan nefret ederdim , şimdi de Osmanlı'dan nefret ediyorum.Umarım en beterleri olur ve amatörden yukarı takım çalıştıramaz

    2018 mayısı bekleyin

    2018'e kadar 2.ligden bi takım çalıştırır ordan da Galatasaray'a sallamaya devam eder.

    Er ya da geç Hamza hocam tekrar gelecek yarım kalan hikayemiz var daha


    Hala daha adama Kalinic falan diye sallıyorlar ya. O adam sen UEFA'dan ceza yeme diye parayı saçmadı. Podolski,Burak gibi golcülerin var arkasında Sneıjder ne Kalinic'i? Konoplyanka falan zaten yalan dolan Lıverpool 2014 yazında kapısında yatmıştı bu adamın da alamamıştı biz mi alacaktık. Sanki 2 senedir gol sorunumuz falan var gol atamıyoruz da Kalinic olsa uçucaktık.




    Mevzu Kalinic yada Konoplyanka değil mevzu Hamzaoğlu'nun rezalet bir hoca olması.

    Bir daha Galatasaray'a falan gelmez boşuna heveslenmeyin. Gittiği her takımı batırmaya devam ediyor, bizden uzak olsun sağda solda dengeli dengeli takılsın.

    Hangi takımı batırmış Bursa'yı mı diyorsun? O Bursa kadrosunu devre arasında Hamza hoca'dan başka ilk 5'e sokacak başka teknik adam yok.

    Şenol Güneş, Josue,Ozan,Şener,Fernandao,Belluschi,Civelli,Serdar Aziz,Bakambu,Volkan Şen'li kadro ile Bursa da 16 hafta da 26 puan topladı.

    Hamza hoca Merter,İsmail,Kubilay,Del Valle,Faty gibi adamlarla 16. hafta da 27 puan topladı. Kondisyon yüklemeyi bilmiyor dediğiniz adam Bursa'yı ligin en çok koşan 3. takımı yaptı.


    Çalıştığı hiçbir takımı aldığından kötü bırakmamış hepsini yukarı çıkarmış ve bunu yaparken para kazandırmış ligin sonuncusu Eyüp'i Eylül Ekim gibi almış final oynatmış, sondan 2. Akhisar'ı almış ertesi sene puan farkıyla süper Lig yapmış. Karabük'ün yedek 10 numarası Bilal'i milli takıma, 250 bine aldığı Niasse'yi 5.5 milyon euroya 1. Ligde aldığı Uğur'u Güray'ı TS'a falan taşımış. 15. Bursa'yi küfür edilene kadar 5. yapmış.Son 2 senede SL'de en çok kar eden takımlar onunkiler. Ee? Konuşması kötü tamam hocalığı nasıl kötü? 2 kere 2 = 4

    Dalga geçtiğiniz Bilal,Umut,Sabri,Yasin ile Benfica'yı ezdi geçti. Galatasaray'ın Galatasaray gibi oynadığı son maçtı o maç. Benfica hocası maç sonu GS bizi ezdi diye açıklma yaptı. 30 metre de top oynadık. Dışarıda Yasin'in son dk boş kaleye atamamasını herkes gördü. Astana'yı deplasmanda yine en çok biz zorladık saçma sapan kendi kalemize attığımız gollerle galibiyet alamadık. Atletico,Benfica zar zor 1 puan alabildi oradan. O Benfica'yı BJK içer de taraftar desteğiyle falan zar zor 3-0 dan 3-3'e getirdi. Siz ise şampiyonlar liginde bu adamın oyuncularını ıslıklıyordunuz. Size rağmen yaptı bunları.




  • Adamın transfer listesi her kulüpte belli zaten.Adamın doğru dürüst bildiği oyuncu yokki.Niasse,Bruno,Umut,jem,Bilal,sigthorsonn,Merter dışında bildiği futbolcu yok adamın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Hamzayı mı savunuyor sunuz ya. Scout ekibinin önerip istemediği isimler ile Gs nin belli miktarda borcu kapanır.



    Bırakınız. Bize dünyayı takip eden hoca lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 7 Nisan 2017; 12:9:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.





  • Bakıyorum vizyonsporlar hala Hamzaoğlu'nu eleştiriyor yok Bilal'i almış yok Cem'i almış...

    Hamzaoğlu gideli GS 3 transfer dönemi geçirdi, eee nerde vizyonsporlar yıldız ortasahamız? Tolga ile Josue mi?
  • En azından umut yürüyene kadar oynamıyor ya da içimizdeki alternatiflere bakmıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    Ben bizzat işi yapanların röportajlını atıyorum. Tribün programından gelipte asporda atıp tutanları atmıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    Ben bizzat işi yapanların röportajlını atıyorum. Tribün programından gelipte asporda atıp tutanları atmıyorum

    Uğur Karakullukçu oralara hakkıyle gelmiş bir adam da neyse mevzu bu değil. Lıverpool'u peşinden koşturup da gitmeyen bu adamın bize geleceğine ciddili inandınız demek. BJK yönetimi kaç ay uğraştı da adam 2 kez görüşmedi bile. Bu yönetim alırdı ama kesin. Aradan 3 transfer dönemi geçti hadi alsaydınız ya dolu oyuncu vardı neden alınmadı? Hamzaoğlu veto etmiştir kesin yine. Konoplyanka da nerede söylemiş o cümleleri at da görelim varsa tabi.

    Hedefi Barça,Real olan adamı 25 yaşında TR'ye getireceğine hele de bu yönetimin getireceğine inanan da saftır. Boş evrakla transfer yapmaya çalışan adamların Konoplyanka'yı getireceğine inanmak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 7 Nisan 2017; 15:45:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    Ben bizzat işi yapanların röportajlını atıyorum. Tribün programından gelipte asporda atıp tutanları atmıyorum

    Uğur Karakullukçu oralara hakkıyle gelmiş bir adam da neyse mevzu bu değil. Lıverpool'u peşinden koşturup da gitmeyen bu adamın bize geleceğine ciddili inandınız demek. BJK yönetimi kaç ay uğraştı da adam 2 kez görüşmedi bile. Bu yönetim alırdı ama kesin. Aradan 3 transfer dönemi geçti hadi alsaydınız ya dolu oyuncu vardı neden alınmadı? Hamzaoğlu veto etmiştir kesin yine. Konoplyanka da nerede söylemiş o cümleleri at da görelim varsa tabi.

    Hedefi Barça,Real olan adamı 25 yaşında TR'ye getireceğine hele de bu yönetimin getireceğine inanan da saftır. Boş evrakla transfer yapmaya çalışan adamların Konoplyanka'yı getireceğine inanmak..

    Spor yazarına mı inanayım yoksa işin içinde olan kişilere mi



    Hamzacığın osmanlıyıda pok edecek bekle ve gör. Son lig maçında kümede kalma mücadelesi veren gaziantep deplasmanda paket yaptı .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    Ben bizzat işi yapanların röportajlını atıyorum. Tribün programından gelipte asporda atıp tutanları atmıyorum

    Uğur Karakullukçu oralara hakkıyle gelmiş bir adam da neyse mevzu bu değil. Lıverpool'u peşinden koşturup da gitmeyen bu adamın bize geleceğine ciddili inandınız demek. BJK yönetimi kaç ay uğraştı da adam 2 kez görüşmedi bile. Bu yönetim alırdı ama kesin. Aradan 3 transfer dönemi geçti hadi alsaydınız ya dolu oyuncu vardı neden alınmadı? Hamzaoğlu veto etmiştir kesin yine. Konoplyanka da nerede söylemiş o cümleleri at da görelim varsa tabi.

    Hedefi Barça,Real olan adamı 25 yaşında TR'ye getireceğine hele de bu yönetimin getireceğine inanan da saftır. Boş evrakla transfer yapmaya çalışan adamların Konoplyanka'yı getireceğine inanmak..

    Spor yazarına mı inanayım yoksa işin içinde olan kişilere mi



    Hamzacığın osmanlıyıda pok edecek bekle ve gör. Son lig maçında kümede kalma mücadelesi veren gaziantep deplasmanda paket yaptı .

    O röportajı atar mısın?


    Sen Bursa için de küme düşer diyordun devreyi 5. bitirdi. Batalla,Harun diyordun hoca gitti ikisi de nal topluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    Ben bizzat işi yapanların röportajlını atıyorum. Tribün programından gelipte asporda atıp tutanları atmıyorum

    Uğur Karakullukçu oralara hakkıyle gelmiş bir adam da neyse mevzu bu değil. Lıverpool'u peşinden koşturup da gitmeyen bu adamın bize geleceğine ciddili inandınız demek. BJK yönetimi kaç ay uğraştı da adam 2 kez görüşmedi bile. Bu yönetim alırdı ama kesin. Aradan 3 transfer dönemi geçti hadi alsaydınız ya dolu oyuncu vardı neden alınmadı? Hamzaoğlu veto etmiştir kesin yine. Konoplyanka da nerede söylemiş o cümleleri at da görelim varsa tabi.

    Hedefi Barça,Real olan adamı 25 yaşında TR'ye getireceğine hele de bu yönetimin getireceğine inanan da saftır. Boş evrakla transfer yapmaya çalışan adamların Konoplyanka'yı getireceğine inanmak..

    Spor yazarına mı inanayım yoksa işin içinde olan kişilere mi



    Hamzacığın osmanlıyıda pok edecek bekle ve gör. Son lig maçında kümede kalma mücadelesi veren gaziantep deplasmanda paket yaptı .

    O röportajı atar mısın?


    Sen Bursa için de küme düşer diyordun devreyi 5. bitirdi. Batalla,Harun diyordun hoca gitti ikisi de nal topluyor.

    Bide sana konuşmaları mı bulayım.Adam ntvsporda söyledi. git araştır. Çok zor birşey sanki.



    Hamza hocan gittiği tüm takımların içine edip gidiyor ne 5.liğinden bahsediyosun sen ? Osmanlı patates ettiler 3 puan sayesinde sondan 3.lüğe yükseldi gaziantep

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    Ben bizzat işi yapanların röportajlını atıyorum. Tribün programından gelipte asporda atıp tutanları atmıyorum

    Uğur Karakullukçu oralara hakkıyle gelmiş bir adam da neyse mevzu bu değil. Lıverpool'u peşinden koşturup da gitmeyen bu adamın bize geleceğine ciddili inandınız demek. BJK yönetimi kaç ay uğraştı da adam 2 kez görüşmedi bile. Bu yönetim alırdı ama kesin. Aradan 3 transfer dönemi geçti hadi alsaydınız ya dolu oyuncu vardı neden alınmadı? Hamzaoğlu veto etmiştir kesin yine. Konoplyanka da nerede söylemiş o cümleleri at da görelim varsa tabi.

    Hedefi Barça,Real olan adamı 25 yaşında TR'ye getireceğine hele de bu yönetimin getireceğine inanan da saftır. Boş evrakla transfer yapmaya çalışan adamların Konoplyanka'yı getireceğine inanmak..

    Spor yazarına mı inanayım yoksa işin içinde olan kişilere mi



    Hamzacığın osmanlıyıda pok edecek bekle ve gör. Son lig maçında kümede kalma mücadelesi veren gaziantep deplasmanda paket yaptı .

    O röportajı atar mısın?


    Sen Bursa için de küme düşer diyordun devreyi 5. bitirdi. Batalla,Harun diyordun hoca gitti ikisi de nal topluyor.

    Bide sana konuşmaları mı bulayım.Adam ntvsporda söyledi. git araştır. Çok zor birşey sanki.



    Hamza hocan gittiği tüm takımların içine edip gidiyor ne 5.liğinden bahsediyosun sen ? Osmanlı patates ettiler 3 puan sayesinde sondan 3.lüğe yükseldi gaziantep

    Yok çünkü uyduruyorsun. Osmanlı'yı da seneye konuşuruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik


    quote:

    Orijinalden alıntı: David Trezeguet

    Konop' un Liverpool kapısında yatmış alamamış mı?



    Adam röportajında 2 dönem önce gsye gelecektim anlaştık ısonra vazgeçtiler dedi.İstemeyende Hamza hamzaoğlu


    Tanman çıktı,menajer çıktı soyledi.Adamlar yalan söyleyip yönetimi koruyacak hali yok.Bir çok oyuncuyu istemedi hamzacığın.Gitti 2. ligteki çopu kilitledi.



    Ben bizzat işi yapanların röportajlını atıyorum. Tribün programından gelipte asporda atıp tutanları atmıyorum

    Uğur Karakullukçu oralara hakkıyle gelmiş bir adam da neyse mevzu bu değil. Lıverpool'u peşinden koşturup da gitmeyen bu adamın bize geleceğine ciddili inandınız demek. BJK yönetimi kaç ay uğraştı da adam 2 kez görüşmedi bile. Bu yönetim alırdı ama kesin. Aradan 3 transfer dönemi geçti hadi alsaydınız ya dolu oyuncu vardı neden alınmadı? Hamzaoğlu veto etmiştir kesin yine. Konoplyanka da nerede söylemiş o cümleleri at da görelim varsa tabi.

    Hedefi Barça,Real olan adamı 25 yaşında TR'ye getireceğine hele de bu yönetimin getireceğine inanan da saftır. Boş evrakla transfer yapmaya çalışan adamların Konoplyanka'yı getireceğine inanmak..

    Spor yazarına mı inanayım yoksa işin içinde olan kişilere mi



    Hamzacığın osmanlıyıda pok edecek bekle ve gör. Son lig maçında kümede kalma mücadelesi veren gaziantep deplasmanda paket yaptı .

    O röportajı atar mısın?


    Sen Bursa için de küme düşer diyordun devreyi 5. bitirdi. Batalla,Harun diyordun hoca gitti ikisi de nal topluyor.

    Bide sana konuşmaları mı bulayım.Adam ntvsporda söyledi. git araştır. Çok zor birşey sanki.



    Hamza hocan gittiği tüm takımların içine edip gidiyor ne 5.liğinden bahsediyosun sen ? Osmanlı patates ettiler 3 puan sayesinde sondan 3.lüğe yükseldi gaziantep

    Yok çünkü uyduruyorsun. Osmanlı'yı da seneye konuşuruz.

    He canım he.



    Osmanlıyı niye seneye konusuyoruz ? İşine gelince şampiyon oldu diyon ama. Şampiyon olduğu sene kaçıncı haftada gelmiş. Demekki hiç parmağı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zlatan'dan mesaj var.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10791080108110821083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.