Şimdi Ara

makrolar buraya (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.626
Cevap
1
Favori
138.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CHATPATH

    buraya foto nası eklenio sayfaya yane



  • @sauron : su damlası çalışmanı beğendim..hatta dün gece gördükden sonra hemen gidip bende aynı denemeyi yaptım gördüklerime inanamadım desem yeri var çünkü kullandığım makine Nikon 2200 çok şahane çekmiş ama netlikde biraz sorun olunca buraya koymak istemedim..en kısa sürede aynı tarz bi çalışmamı burda paylaşacam..

    @farukbaba : çok güzel çekmişsin..bilhassa cep tel.daki tuşun oyukları dahi belli oluyor..tuvalet kağıdı ise çok güzel olmuş ama bence bide beyaz tuvalet kağıdını dene derim


  • valla gayet güzel
  • @farukbaba : olayı abartmışsın walla..iiyike bi güzel çektin dedik..başka bişey bulamadınmı yaws
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sutozu

    @farukbaba : olayı abartmışsın walla..iiyike bi güzel çektin dedik..başka bişey bulamadınmı yaws


    senide anlayamadım gitti herşeye muhalefet yapıyon sen çek de bak ben neler buluyom


  • Arkadaşlar,

    Galiba siz benim yukarıda yazdığım öneriyi okumadınız....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mtkn3

    Sevgili Arkadaşlar,

    Sizlerinde gördüğü üzere macro fotoğralar çekmek gerçekten çok zevklidir. Çekilen fotoğraflarda normalde göremediğimiz detayları incelemek daha da zevklidir. Ancak her çektiğimiz macro fotoğrafı burada paylaşmak yerine paylaşacağımız fotoğraflarda daha seçici davranarak, sanatsal bir nitelik taşıyan fotoğrafları paylaşmak daha güzel olmaz mı? Böylece hem bu konuyu takip edenlere bir göz ziyafeti çekmiş oluruz hem de post kirliliğinin de önüne geçmiş oluruz.

    Ayrıca fotoğraf çekmeden önce mutlaka aşağıdaki link'i dikkatle ve sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum. Okuduktan sonra eminim çok daha güzel fotoğraflar çekebileceksiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_1304283/tm.htm




    birincisi her çektiğimiz fotoğrafı burda paylaşmıyoruz zaman(çalışan insanlarız 7 de evdeyiz) ve mekan kısıtlı olduğu için bu tür fotoğrafları koyuyoruz ve her çektiğimizi koyduğumuzu söyleyemesin çünkü mükemmel olmasalarda bir nesneyi çekmek için baya bir zaman harcadığımız söylemek isterim.

    yukarda farukbaba anlatmış ben bu resimlerin topic kirliliği yaptığı kanatinde değilim , insanları bazı zevklerden soğutmak yerine daha yapıcı konuşmayı denesen daha iyi olur.




  • Konuyu uzatmak istemiyorum... Teşekkür ederim.

    EDIT: Topic kirliliği değil, post kirliliğinden bahsetmiştim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 12 Mart 2005, 1:01:21 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X


    quote:

    Orjinalden alıntı: sutozu

    @farukbaba : olayı abartmışsın walla..iiyike bi güzel çektin dedik..başka bişey bulamadınmı yaws


    senide anlayamadım gitti herşeye muhalefet yapıyon sen çek de bak ben neler buluyom


    her makroyu beğenmek zorunda değilim.. nasıl beğendiğimi belirtiyor isem beğenmediğimide rahatlıkla belirtiyorum.. ayrıca her çekilen nesne makro değildir bunuda belirtmek isterim..mesela @farukbaba gibi sende su damlalarını gösteren veya çiçeklerin yakından çekimini yapabilirsin..yoksa cep tel.farklı açıdan çekmek makro çalışmak değil fotoğrafı başka bir açıdan çekmekle eşdeğer oluyor gibi geliyor bana.. istersen bu sayfanın en başına git ve orda çekilmiş olan makro çalışmaları bir incele derim..ne demek istediğimi sanırım daha iyi anlayacaksın..bundan dolayı dostum Mertkan her çektiğimiz çalışmayı makro diye buraya koymamamızı istiyor ok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutozu -- 12 Mart 2005, 16:42:50 >




  • yeni kameram ile bir klozet çalışması

    Panasonic Lumix DMC-LC5

    F-8

    1/978 sn

    7mm

    Flaşlı

  • Panasonic Lumix DMC-LC5

    F-7.2

    1/957 sn

    14mm

    iso 100

    Flaşlı


  • İlk makinemle ilk makrom

  • f: 2.8
    s: 1/100
    flashsiz
    iso 50
    pozlama telafisi: +1

  • f: 4.0
    s: 0.8"
    flashsiz
    iso 50
    pozlama telafisi: 0

  • Asenkron Yukarı Sayıcı :)

  • @hemera : fotoğrafların gayet güzel ve net çıkmış..tebrikler.. ama en çok klozet çalışman güzel olmuş güzel bi düşünce..

    @aguney : makinen hayırlı olsun bide makineni yazsaydın daha ii olurdu..çalışmanda biraz netlik sorunu var gibi sanki..daha iilerini bekliyoruz..

    @matador : ilk olarak oyuncak dinazor fotoğrafın pek beğenmedim..komposizyon hoş değil..ikinci kamyon çalışman ise güzel çıkmış ama daha güzel bir komposizyon kullanılabilirdi diye düşünüyorum..

    arkadaşlar burda değerlendirme yapıyorum ama sakın benim çok iyi fotoğraf çektiğimi falan düşünmeyin topu topu 1 aylık dig.fotoğrafçılık bir geçmişim var..ama 1 ay içinde oldukça yol katteğimi düşünüyorum..bundan dolayı değerlendirmelerimi yermek yerine yapıcı olarak yapmaya dikkat ediyorum..bunu belirtmek isterim..yoksa kimsenin fotoğrafına çok iyi yada çok kötü diyecek bir bilgiye sahip değilim..sadece kendimce değerlendiriyorum ok..




  • Nikon Coolpix 8800 ü aldım, pilin şarjı tamamlanır tamamlanmaz evde çekecek bişiler aradım alın işte macro ; bu bir biblo kız ve bir çocuk var kızın elindeki ayıcığı çektim :) mtkn3 hocam sanatsal olsun istemişti denedik bişiler umarım iyi bir sonuç çıkmıştır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 12 Mart 2005, 23:29:43 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Speed-Step

    Nikon Coolpix 8800 ü aldım, pilin şarjı tamamlanır tamamlanmaz evde çekecek bişiler aradım alın işte macro ; bu bir biblo kız ve bir çocuk var kızın elindeki ayıcığı çektim :) mtkn3 hocam sanatsal olsun istemişti denedik bişiler umarım iyi bir sonuç çıkmıştır.





    helal ne diyelim benim makina bu kadar iyi değil , millet makrodan saymıyor bizimkini




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.