Şimdi Ara

Sorunsuz Monster Kullanan Yok Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Monster notebook almak üzereyim uygun fiyatlardan dolayı ama forumlarda gördüğüm kadarıyla abuk subuk ne kadar sorun varsa Monsterda çıkmış. Teknik Servisin de bu kadar övgü almasının ön planda olmasının sebebi de cihazların hep sorunlu olması mı?

    Kime Monster'ı sorsam hemen teknik servisi överek başlıyor lafa bununla ilgili anılarını anlatıyor. Herkesin mi servise işi düştü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaş Güzel Bi konu Açmış arkadaşlar bende bu konuyu takipdeyim memnun kalan kullanıcı varmı merak ediyorum mt güzel fakat bu kadar sıkıntılı olması bir garip
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum hiç bir sorunum yok çok şükür. Şuan Render işlemi yapıyor ve aynı zamanda hiç bir kasma olmadan rahat rahat internet, belge hazırlama vb. işlerimi kolaylıkla yapıyorum.
    Ürün, Abra A5 v5.2.1 alalı yaklaşık 3 ay oldu.
  • Yarışmaya istanbuldan katılıyorum

    sorun yaşadım , sorunlarım teknik servis tarafından halledilmiştir .

    İiyi yarışmalar .
  • Sıkıntı tınne Canavar
  • Sıkıntısız kullanıyorum. Cihazla sürekli oyun oynadığım halde şimdiye kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım.
  • İlk Monster alışım, şuana kadar tek sıkıntım touch pad pek iyi değil. Belki sorundur belki pad dandiktir ama mouse ile kullandığım için pek sıkıntı yapmadım.
  • Abra A7 6.3 Modelini sipariş verdim bugün. İnşallah sıkıntı çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende A7 6.2 kullanıyorum saatlerce bf oynuyorum daha 1 kere kitlenme veya kasma olmadı ayrıca ısı sistemi çok iyi bende acer de var aşşağı yukarı aynı özellikte ama acerin fanı patlıycak gibi oluyo ısınınca
  • abra a7 v6.2.3 alacam inş win8.1 orjinal kurulum ile hayırlısı inş
  • abra a5 5.3 kullanıyorum 1 haftadır, kimsenin alamadığı wifi ları çekiyor, ips ekran ve sonradan kendim ssd taktım "canavar" gibi maaşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalker-190e

    Benim sinif arkadasimda monsterin eski serisinden ust seviye bir laptop. 2 ay once garantiye gonderip temizlettirdi ve sikintisiz kullaniyor.
    Birde forumda bu kadar sikayet konusu olmasinin sebebini soyle tahmin ediyorum: cogumuz bu fotumda tanisdi monster laptop ile ve bi sikinti cikinca direk buraya yaziyoruz.
    Gecen ay kardesime aldigimiz asusun anakarti yandi durduk yerde ama forumda konu acmadim fakat monsterimde bi sikinti ciksa direk donanimhaber forumunda konu acarim affetmem.

    Siparişi verdim ama soru işaretlerim vardı, pek kalmadı gibi. Kargoda şuan yarın teslim alcam. Ben mimar olduğum için çizim programlarını çokça kullanıyorum, bir de oyuncuyum aynı zamanda. O yüzden tercih ettim.




  • Mesajım bulunsun.
  • Arkadaşlar ben bu modeli düşünüyorum. Ne zaman stoklara gelir?


    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR#.VvPYK6CjPqA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tek sıkıntım ips ekran mı alsaydım diye çok ikilemde kaldım 250 TL için değerdi aslında ama elde avuçta bişey kalmayınca malesef :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erosion

    Benim tek sıkıntım ips ekran mı alsaydım diye çok ikilemde kaldım 250 TL için değerdi aslında ama elde avuçta bişey kalmayınca malesef :)

    Sonradan değiştirilebilir diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erosion

    Benim tek sıkıntım ips ekran mı alsaydım diye çok ikilemde kaldım 250 TL için değerdi aslında ama elde avuçta bişey kalmayınca malesef :)

    Oyuncu bilgisayarlarında IPS ekran bulunmama sebebi TN panellere göre gecikme sürelerinin fazla olmasıdır. Mevcut paneller de geniş görüş açıları sunuyor. Dert etmeyin, değiştirmeye değmez.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar gördüğüm en iyi teknik servis hizmetini veriyorlar.

    Sorun yaşadığımı ilettiğim anda çözüm buluyorlar. Notebook'u alalı 14 ay oldu.

    1. Aldığımda RAM'lerden biri arızalıydı. 2.gün 2 yeni ram verildi.
    2. Ekranda ölü piksel vardı, yenisi ile değiştirildi.

    1 yıl sonunda;
    3. Anakart usb portlardaki sorun vardı, ücretsiz olarak yenisi ile değiştirildi. Haliyle ekran kartımda yenilenmiş oldu.
    4. Touchpad arıza sebebiyle değiştirildi.

    5. Servis sonrası 20. günde işlemci fanından ses gelmeye başladı.
    6. Servis sonrası işlemci daha önce ısınmadığı kadar ısınmaya (CS:GO oynarken 97 dereceye kadar çıkıyor) ve throttling yapmaya başladı. Eskiden 75 dereceyi geçmiyordu.
    7. Klavyenin w tuşu işlemci ısısı 75-80 dereceye ulaştığında, elinizi çektiğinde bir süre daha basmaya devam ediyordu.

    Yapılan işlemleri yazayım.

    İşlemcim bir üst modele yükseltilmiş. Yenilenmiş.
    İşlemci soğutma bloğu değiştirilmiş.
    İşlemci Fanı değiştirilmiş.
    Genel Bakım yapılmış.

    Şu anda hiç bir sorunum kalmadı. 14 ay boyunca değişmeyen parça olarak sadece kasa, wifi kartı ve aldığım SSD kaldı. Yep yeni bir bilgisayarım oldu.

    Şimdi aklınıza şu gelebilir. Sürekli arızalandıktan sonra ben o kadar parayı neden vereyim. Aslında biraz can sıkıcı olduğunu ben de kabul ediyorum ancak teknoloji tamamen şans işi. Aynı cihazı kullanıp hiç bir sıkıntı yaşamayan bir çok kullanıcı da var. Önemli olan sorunların hızlı bir şekilde çözülüyor olması.

    Başka marka alsam ve benzer arızalar yaşasam servise gidip gelme süresi, yapılacak işlemler, ücret talep edilip edilmeyeceği gibi bir çok soruyu kendime soruyorum. Fokus bilgisayar servis yönünde gerçekten çok iyi ve hızlı. Kafanızda soru işareti kalmasın.

    Alırsanız mağdur olmazsınız




  • Çok yoğun iş temposu var bu ara. Ofisteki işlere evde de devam etmek için apar topar sipariş verdim. Servise falan gitcekse, mahvolurum. Çok endişeliyim bu konuda açıkcası. 2006 yılından beri bir çok marka laptop kullandım, en fazla 2 kez servise gitmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo az önce geldi ve beklenen oldu. Klavyenin bir tuşu bozuk ve Touchpad arızalı. Galiba bir Monster klasiği bu. Yarın değişim için götüreceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.