Şimdi Ara

Söylenti: 4K oyun çalıştırabilecek Playstation 4 modeli geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Söylenti: 4K oyun çalıştırabilecek Playstation 4 modeli geliyor
    Bu nesildeki konsolların güçsüz olduğu bazı oyuncular tarafından sürekli söylenip durur. 1080p ve 60 fps'de oyun çalıştırmakta zorluk çeken Playstation 4 ve Xbox One'da donanım güncellemesi yapılması gerektiği söyleniyordu. Bu konuda ilk adımı Microsoft atmıştı ve Xbox One'da donanım güncellemesi yapılacağı açıklamıştı.
     
    Şimdi de Sony'nin benzer planları var gibi görünüyor. Daha önce bir çok söylentisi doğru çıkan Kotaku, Sony'nin şu an bazı geliştiricilerle 4K oyun çalıştırabilecek kadar güçlü bir Playstation 4 modelini konuştuğunu birkaç kaynaktan teyit ettirmiş. Playstation 4.5 olarak adlandırılan (resmi adı değil) bu cihazın Playstation VR oyunlarını da rahatlıkla çalıştırması bekleniyormuş.
     
    Aynı kaynaklar cihazın şu an araştırma aşamasında olduğunu yani bu yılın sonunda bile piyasaya çıkamayabileceğini söylüyor. Eğer cihaz 2017'nin sonunda çıkarsa Playstation 4'ün piyasaya çıkışının üzerinden 4 yıl geçtikten sonra yeni bir konsol duyurulmuş olacak.
     
    Tabi şu an Playstation 4.5 olarak adlandırılan bu cihazın standart Playstation 4'le aynı oyunları çalıştırıp çalıştırmayacağını bilinmiyor. Örneğin standart Playstation 4 oyunu 1080p'de çalıştırırken, Playstatition 4.5 ise 4K ve daha iyi grafiklerle çalıştırabilir.
     
    Playstation 4'ün fiyatı geçen sonbaharda Kuzey Amerika'da 400 dolardan 350 dolara düşmüştü. Eğer 4K destekli bir Playstation piyasaya çıkarsa bu defa fiyatı hiçbir konsolda olmadığı kadar pahalı olabilir. Hatırlarsanız Sony, Playstation 3'ü 600 dolardan piyasaya çıkarınca konsolun ilk dönemlerinde zor günler geçirmişti. O nedenle burada konsolun fiyatı da büyük önem taşıyacaktır.
     







  • 20fps de oynatır tabiki

  • PS 4s

  • 1 Nisanı bekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K 60fps bir cihaz üretsinler de çoğu pc sahibinin oynamadığı grafiklerde oyun oynayalım..





    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemişim 4K yı önce bi 1080p adam akıllı 60 fps de oynayalımda.

  • bu donanımda zorlama yapmadan 4k oyun oynatabilir, eğer bir donanım güncellemesi yapacaksa, ssd , 4k, wifi değişimi, gibi birkaç güncelleme olabilir

  • playstation 4k olur ismi.
    4k 60fps. oyun oynattıktan sonra başka cihaz çıkarmalarına gerek kalmaz.

    bence en az 2-3 senesi var.
  • Yemişim 4K'yı. 2K benzeri bir çözünürlükte 60fps sabit verebilsin herkese yeter. Böylece VR da göz başına full hd görüntü verir, bizde pixel saymak zorunda kalmayız.

  • Böyle birşey yaparsa daha Sony ürünü almayı düşünmüyorum. Şuanki cihazı yeni aldık zaten. Çıkalı 2 sene oldu olmadı. Normalde PS4'ün zaten 4K 60 fps ile çıkması lazımdı hata yaptılar diye bunun acısını neden konsolu ilk alanlar çekiyor. Birçok kullanıcı gibi benimde konsolu almamdaki amaç 10 sene kafam rahat son çıkan oyunları oynamaktır. İlk çıktığından beri PS3'te olduğu gibi kullanıldığı dönem boyunca hep son grafikleri destekleyerek çıkması gerekirdi PS4'ünde.

    Bence asıl hata da ps3 işlemcisini ps4 te geliştirilerek kullanılmaması. Tüm büyük oyun geliştiriciler o mimariyi öğrendi adamlar gitti mimariyi değiştirdi.

    Aslında eleştirecek çok şey var bluetooth bile 2.1 koymuş adamlar wifi ac yok. Bunlar çok büyük maliyetler değil. Koy Bluetooth 4.2, wifi ac. Daha söylenecek çok şey varda. Zamanında ps forumda çok tartıştık bunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 19 Mart 2016; 11:27:43 >




  • Bende 4K tv sahihiyim bu sene ps4 almayı düşünüyorum ama 1080p ile 4K tvde nasıl sonuç verir bilmiyorum. Beklemek en iyisi olacak gibi..

  • Abi bu komsolların gelişmesini neden istemiyorsunuz.Kusura bakmayın,sony aynı donanıma VR verse busefer ps2 grafikleriyle oynuyacaz .s.s yapıyorsunuz.Adamlar 4k da 60fps görüntü verecek bir güncelleme yapsınlarki VR oyunları adam gibi oynayabilin.Yaptığınız kıskançlık bence.Adamlar Ps4'e desteği kesiyoruz demedilerki.Güncel teknolojiden geride kaldığı belli ps4 ünde xbox one'ada donanım güncellemesi gerekiyor.microsoftta yapması gerekeni yapıyor,sonyde yapacak siz yeni aldığınız için konsolu yeni teknolojinin bu kadar hızlı gelmesini sindiremiyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 19 Mart 2016; 11:58:28 >
  • Abi nedir bu 4k hastalığı ya kaç kişi bilgisayarında 4k 30-60 fps oyun oynuyor ?? Full hd 60 fps olsun fiyatıda 400 dolar/euro olsun yeter..

  • SöylentiHaber.com

  • hahahha. xbox konusundaki arkadaşları buraya alalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane PS4'ü bir köprü ile bağlayıp Crossfire yapsınlar.

  • Çok da mühimdi sanki.

  • 4k icin ciddi manada guclu bir makine olmasi lazim , sony kendi gpu,islemci tasarlamiyor bir yerden alicak ucuz olmasi imkansız gibi.zaten 4k yapicam diye yapmanın manasıda yok, cunku aynı kapasiteyle yapilacak fhd bir oyun cok daha iyi gozukecektir 4k'ye gore.4k 3-4 sene sonra cikacak ps5'in cozunurlugu olmali.seneye 4k icin surulecek bir makinanın beklentileri karsilaması zor. ayrica bu alet satilmaya baslandigi zaman muhtemelen 60 milyon olacak ps4 kullanıcısında tepkisini cekebilir.
  • Bu çok güzel bir adım lakin ps4 sahiplerine büyük darbe olacak Sony tarafından,bu biraz problem olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya yaziyorum en genc ps4 4k vex1 4k , sonbahar 2017 de raflarda yerini alacak belki bu sonbahar da olabilir, diyelim ki cikti sen alirmisin diye sorarsaniz ,evet alabilirim lakin ilk ciktiginda degil 1-2 sene sonra

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.