Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.823
Cevap
288
Favori
1.310.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • müşteri temsilcilerine bakarsak amazonun da tr için hb yada gg dan bir farkı olmayacağını anlamış olabiliriz, umarım her konuda böyle değillerdir, eğitim vesaire veriyorlardır, müşteriye verilecek bir cevabının olması önemli olsa gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    amazon dan yurtdışından baya bi şey aldım. müşteri temsilcilerinden çok memnun kalmıştım. bakalım belki ilerleyen zamanlarda daha iyi olur türkiye şubesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam n11 den yakin fiyata eurasia garanti pro bulabilirsiniz. simdi baktim 2900 civari birçok pro var. 1000 lira uzeri 40lira kupon veriyor. bununla beraber 2860liraya alinabilir. veya 2950ye teknosadan alin kafaniz rahat etsin. amazon ismi sizi yaniltmasin tr için yeni bir oluşum. amazon.com ve amazon.de ile kıyaslamayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    biraz önce siparişi vermiştim iptal mi etsem ki?



    ama amazon.com.tr satıyor euresia garantilidir o ya. n11 de baya sorublu sipariş olabiliyor hem.



    iade etmek istersem amazon daha iyi gibi. şimdilik iptal etmiyim ben bu siparişi. teşekkürler yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şiparis versiyseniz kalsin tabi hocam dediğiniz gibi iade etmesi amazona daha kolay olur. hayirli olsun şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam keşke ilk çıktığında alsaymışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Bu sorun kutudan sıfır çıkan PS4 Prolarda bile var aslında bi sorun değil.3 tane Pro geçti elimden birisinde kutudan çıkınca direk yaşadım diğerinde sonradan oldu en son 7116B aldım neyseki bunda olmadı şu ana kadar ama olacağından eminim.Başta yaşamayanlar bile sonradan yaşıyor bunu genel bi durum sıkıntı edilecek bi durum değil yani.
    Benimki de 7116B ve tam 1 ay sonra bu sesi çıkarmaya başladı. Senin cihaz alınalı ne kadar oldu? Bir de servise versem tamir edilme olasılığı var mı yoksa bunda problem yok deyip geri mi gönderirler?
  • Arkadaşlar, cihazı dikey olarak kullanın.. sesin azaldığını kullandıkça göreceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim şu anki cihazımda 7116B'de bu sorun yok sorunu yaşadığım önceki iki cihazım 7016'ydı onlar..Birisi kutudan çıkınca direk yaptı diğeride yanlış hatırlamıyorsam 3-4 ay sonra yapmıştı.Garantiye vermemiştim servisi aramıştım o zaman onlarda bu bi sorun değil biliyoruz çok kişi geldi bunun için demişlerdi.Sadece bizde değil avrupadaki sony servisleride bunu sorun olarak görmüyor.Bir arıza olmadığı için doğal olarak tamir veya değişim söz konusu değil.Merak etmeyin ayrıcada o ses artmaz veya azalmaz cihazada herhangi bi olumsuz etkisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 30 Eylül 2018; 10:33:7 >
  • JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Ben de her ne kadar dikey kullansam da dikey kullanmayi pek tavsiye etmiyorum. Dikey kullaninca ps4 yataya gore hava girisi zorlandigi icin biraz daha fazla ısınıyor. En iyisi yatay olarak koselerine 2.5 litrelik siselerin kapaklarini ( illa kapak olmak zorunda degil 1 2 parmak yukseltmeniz yeterli ) koyup kullanmak daha iyi gibi. Benim yatay kullanmak icin yerim olmadigi icin dikey kullanmak zorunda kaldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evren377

    teşekkürler hocam keşke ilk çıktığında alsaymışım.
    Hocam sürümü nedir acaba bilginiz varmı? exc oyunlar için bende almayı düşünüyorum eğer kırılabilen sürümse iyi olacak benim için.Malum oyun fiyatları alım gücümüzü zorluyor.
  • rdksr725 R kullanıcısına yanıt
    sürüme hiç bakmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sürümü tarih olarak öğrendim 7 ocak 2017 imiş .
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak bu teknosa pro cuh serısı cuh 7102 b bu ne demek ?Ayrıca e so çıkan sürümle cok farkı var mı ? Bir de pro ile ps 4 göruntu fps farkı var mı?not: ben de 4k monıtor yahut tv yok.Bir de teknosada kı bu ps4 pro sizce alıyım mı?Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAKANKALLA

    Arkadaşlar birkaç sorum olacak bu teknosa pro cuh serısı cuh 7102 b bu ne demek ?Ayrıca e so çıkan sürümle cok farkı var mı ? Bir de pro ile ps 4 göruntu fps farkı var mı?not: ben de 4k monıtor yahut tv yok.Bir de teknosada kı bu ps4 pro sizce alıyım mı?Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim...
    cuh-7102b eski sürüm oluyor, son çıkan cuh-7116b sürümüne göre daha gürültülü çalışıyor. görüntü ve fps farkı var tabi, görüntü farkını 4k tv olmadan çok farketmiyosun ama fps farkediliyor.
  • Arkadaşlar ps4 pro mu 2018 e girerken almanya amazon dan almıştım daha sonra vr da edindim birkac aydir vr la birlikte kullanıyorum cihazı cuh-zvr1 de 4k hdr geçişi olmadığı için sürekli tak çıkar yapıyordum daha sonra ikili dişi hdmi alıp denedim ve ekranda karlanma olmaya başladı çıkardım normal sisteme bir döndüm sorun halen devam ediyor simdi vr ünitesini de görmüyor cihaz baska ps4 de denedim calisti sorun ps4 ün hdmi girisinde olsa gerek baska hdmi ler le de denedim 1080 de normal 4k cözünürlük de görüntü de karlanma oluyor hadi onu geçtim vr a görüntü gelmiyor ne yapabilirim amazon dan alalı 10 ay kadar oldu garantisi vs devam ediyormudur memlekette playstation ustası bulmak da zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerem -- 1 Ekim 2018; 6:5:45 >
  • arkadaşlar ps4 pro aldım.
    kabloyla ps4'teki dosyaları ps4 pro'ya aktardıktan sonra oyunlar hemen 4K çalışacak mı yoksa ekstra bişeyler indirmem lazım mı?
    bir de yapmam gereken önemli ayarlar nelerdir biraz yardımcı olur musunuz? tv 4k.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 1 Ekim 2018; 9:47:51 >
  • Sistem oyunları algılayıp Pro için güncellemeleri varsa onları indirecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpererez kullanıcısına yanıt
    Hocam CUH7102b eski model degil. CUH70xxb surumleri eski modeller oluyor. CUH71xxb ler yeni model. Son 2 hane hangi bolgeye ait oldugunu söylüyor. 02 ile bitenler avusturalya/yeni zelanda bolgeleri iken 16 ile bitenler Avrupa bolgeleri oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anil.K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.