Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.823
Cevap
288
Favori
1.311.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam da sony nin hedeflediği kitle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Tam da sony nin hedeflediği kitle.

    Ps4 çıktığından beri tüm teknoloji editörleri ömrü kısa olacak bekleneni vermiyor diye belirtiyorlardı.Belliydi zaten kısa zamanda güncelleneceği.Adamlar yeni seçenek sundular ister fazla öde yüksek grafik yüksek fps al ya da daha düşük olanına al.Tüm fanlar konsolundan memnun neo ya çıkacak olan oyunlar 4 e de çıkacak sorun ne.Konsol almak isteyen ancak bu konsolların zayıflığından şikayetçi insanlar var sony nin asıl hedef kitlesi bu.MGS V dışında 60 fps çalışan kaç tane düzgün oyun var ps4 de.Diğer oyunlar 30-20 fps arası geziyor oyun çıkıyor 1 ay performans yaması geliyor sabit 30 fps için.
  • Eğer gercekten soylendigi gibi güçlü bir cihaz geliyorsa bu veriler ile hadi 4k geçtim, 2k 60 fps her oyunu oynatması lazım yada 2k 30 fps. Bende bazı arkdşlar gibi suan ki durumda 4k lık bir cihaz beklentisi yok. Onu büyük ihtimal ps5 anca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4.5 e koy crossfire gpu, koy 2x8 jaguar iki işlemci 400 yerine sat 700 e en azından millet 4k oynasın. 4-5 yıl rahat yetsin. İki yıl sonra yeni masaüstü gpu ların çok gerisinde kalacak konsol. ps4 fiyatına satip ps4 alanları kizdiracagina sonny satsın 700 e süper donanım ile en azından ps4 ün değeri düşmez. Şimdi 1 ay önce ps4 "alan adam, yada almayı düşünen adam az daha beklese 2 kat daha iyi konsolu aynı fiyata alacağını öğrendiğinde sonny ye küfür etmezmi :)


    Pahalı olunca hardcore kitle için düşündük. Parası olan var olmayan var der en azından. Parası olmayan ps4 olan ps4.5 alsın der sonny

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha stabil fps ... yazıklar olsun sony
  • yok 1080p, yok 4k yok bilmem ne kim kimi koparıyor belli değil.
  • TechPowerUp:

    36 next-gen GCN compute units sounds an awful lot like the specs of the Polaris10 "Ellesmere" chip in its Radeon R9 480 configuration, working out to a stream processor count of 2,304 - double that of the 1,152 on the current-gen PlayStation 4.

    http://www.techpowerup.com/221811/playstation-4k-to-feature-a-2-304-sp-amd-polaris-gpu

    DigitalFoundry:

    x1.3 kat daha iyi CPU (silikon ayni)
    x2.3 kat daha iyi GPU
    %24 daha genis bellek bantgenisligi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 22 Nisan 2016; 16:37:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben diablo 2 yi veezy pcmde ses olmadan bitirdim( pcnin dandikliginden ses 10 dakika sonra kaldiramayip gidiyodu ki nasil zevk alirdim o yillarda anlatamam su nesildede o tadi witcher 3 te aldim. Diyecegim sudur adam gibi oyun yapsinlar aldik konsolu soyle icerik olarak doyurucu bi bu oyun hosuma gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony için yapılacak en mantıklı şey 4k blu rayleri oynatacak şeklinde bir sürücüye sahip olan bunun dışında donanımı değiştirilmemiş bir ps4k çıkarmak idi.

    Çok daha zor ama 2. en mantıklı seçenek ps4 oyunlarını birebir grafik kalitesinde 4k çözünürlükte oynatacak yaklaşık mevcut konsoldan 3.5 kat belki daha fazla güce sahip daha pahalı bir konsol çıkartıp her kullanıcıya aynı deneyemi yaşatıp 4k tv'sinden tam keyif almak isteyen müşteriye daha pahalıda olsa bir seçenek sunmak olurdu. (3-4 kat donanım bu seçeneği zorlaştırıyordu)

    Ama sony büyük ihtimalle mali sıkıntıda olmasından da ötürü en karlı kolundan biraz daha para çıkarma düşüncesi ile kullanıcıları arasında devasa bir ayırıma yol açacak bir tercih yapmış bu lunmakta. 2.2 kat güç farkı demek ya oyunlar çok daha akıcı yada grafikler arasında devasa fark demektir. Mesela biz yeni GT'de sabit olmayan 30fps ile göz 24 fps sonrasını algılamıyormuş ya der iken neo kullanıcıları 60fps sabit şekilde online yarışlarda ve single deneyimlerinden çok daha keyif alabilecekler. Yada benzer şekilde yeni last of us ın oyun fuarı trailerına ağzımız açık bakar iken oyun piyasaya çıktığında neo kullanıcıları ile aynı parayı verdiğimiz halde trailerdan açık ara farkla çok daha kötü grafikle oynayarak downgrade yememiş abi ya şeklinde cümlelerle kendimizi kandırıyor olacağız. Neslin sonlarına doğru hard disksiz konsolların düştüğü duruma düşerek oyunlarda sıkıntı yaşamamız olası. Galiba gta V belli bir update'den sonra hard diski olmayan konsollarda online konusunda çok sorunlar yaşatmıştı. O nesil HDD takıp sorunu çözebildi ama biz okadar şanslı olmayacağız maalesef.




  • anlamadığım nokta şu ben şuan elimde olan ps4 ile driveclub, the order, battlefront,division, mgs pp, far cry4, batman arkham knigt,mad max, second son, just cause 3 gibi grafik anlamında fazlasıyla tatmin edici oyunlar oynadım. ben öyle 900p 1080p arasında ki farkı anlamıyorum.battlefront 900p driveclup 1080p her iki oyunda muazzam bu oyunlardaki grafik yeterli geliyor bana.konsol mantığıda bu değil midir zaten pc ye göre daha uygun performans olarak biraz daha düşük.nerden çıktı şimdi pc ile yarışmak.belki ps3 ilk çıktığı dönem pc den üstündü kabul ama bu devirde bunu yapmak imkansız.yaparsın ama bu sefer fiyat uçar gider buda konsol mantığına ters ki zaten bu yarış kısa ömürlü olur pc sürekli kendini upgrade ederken konsol sabit donanımı ile yavaş yavaş geriye düşecek.bence oyun yapımcıları optimizasyon olayını yapamıyorlar bütün sorun bu.hem pc hem konsollarda çıkan oyunlar performans sorunlu çıkış yapıyor yapımcılar oyunu hemen piyasaya süreyim cebimi doldurayım telaşında. canları istese, uğraşsalar çok daha güzel şeyler ortaya çıkabilir.şuan ara konsola gerek yok yapımcıları oyunları daha düzgün çıkarmaya ikna etmek gerek. illa konsol çıkaracağım diyorsan gider ps5 ya da xbox 720 yada two neyse onu çıkar.açıyorum her gün battlefront, driveclub oynuyorum bu grafikleri veren konsol güçsüz falan değildir. sadece yapımcı uğraşmak istemiyordur.




  • İşe yaramaz xbox one yı bide ps4 ü sattıkmı 4.5 g ye geceriz iyice pcye benziyorlar konsolları artık pc ileride oyun için sadece alternatif olcak demedi demeyin. Oyun yapımcılarınında bana göre oyunlarının sıkıntılı yamaya muhtac bırakmaları bu yüzdendedir konsol her zaman daha karlı hele x86 mimarisi oyun yapımcıları bu nesil için işin kaymağı olmuştur artık bir geçiş dönemindeyiz eski konsol dönemi artık bitmiştir bence ps4.5. Satarsa eğer iphone gibi artık her 2 en kötü 3 senede bir yeni konsol görebilmemiz mümkün ki şu an gidişatı bu bide 6 sene geriye uyumluluk garantisi verilirse sony daha batmaz 4,5 in çıkış nedenin çoğunlukla vr için olduğu belli ortalıkta 1080p cilerde olduğu malum vr ın patlıyacagı kesin ama ya vr tutarsa vede 4,5 te satarsa? Denemek lazım :) yazdıklarım kendi düşüncem ve fikrimdir ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yeni cihaz, yeni sorunlar olacak.
    neo kit'i ile hazırlanan oyunlar eski makinede sorunlar çıkarıcak donmalar, aşırı fps düşüşleri vs gibi.
    pc platformunda sıkça yaşanan oyunun sorunlu bir şekilde sunulup günlerce patch yolları gözlenmesi burada da yaşanır artık.

    olayı şuna benzetiyorum iphone 6 ve iphone 6s arasında baktığın zaman sadece donanımsal az bir gelişme var.
    ama kitleler koşa koşa gitti yenisini aldı. siz oyuncular kötü fpsler alıyorsunuz diye daha gelişmişi geliyor sanıyorsanız yanılırsınız.
    amaç cepleri doldurmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

    Bence sırf 1080p 60 fps olsun diye bu tantanya giriyorlar 4K yı unutun.

    4K yı şimdi verirse PS5'e verecek birşeyi kalmaz zaten.

    Ve 4K yı verirse PS4'ü de resmi olarak öldürmüş olur ki böyle bişeyi yapmazlar şuan için.

    Hocam kimse 4K oyun oynatacak demiyor ki zaten.4K'ya upscale edecek sadece.

    Konsolun GPU gücü hem saf güç açısından 2 kat daha hızlı hemde verimlilik açısından bir sürü yeniliğe sahip.O yüzden sadece 1080P/60FPS standart olmayacak aynı zamanda yep yeni grafik ayarları kullanilabilecek Naughty Dog çıkıp Uncharted 4'ün singleplayerındaki grafikleri çok daha ileri taşıyabilecek.Driveclub hem 30 fps den kurtulacak hemde AA eksiği giderilip tırtık tırtık oynanmak zorunda kalmayacak örneğin.

    Gölge,kaplama,uzak çizimi,ışıklandırma gibi önemli detayların hepsinin önü açılmış olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden konsolu alır oyunu takardın olur biterdi, sonra işin içine internet girdi xbox aylık ücrete bağladı online oyun oynamak isteyenleri adamlar bunu haklı buldu parayı bastılar, PS3 de bedava olacak denildi ki zaten oyunu aldıysan sana bu hizmeti sunmaları gereklilik olmalı.

    Sonra geldik DLC saçmalıklarına, millet yine oo süper yeni içerikler haritalar bilmemneler aldılar aldılar , sonra online password çıktı bir süre bu vurgunu da yaptı firmalar sonra kaldırdılar.

    Günümüzde tam olarak çıkması gereken oyunun nerdeyse yarısını kilitleyip bu herşeyi haklı görüp para veren aptal kitle sayesinde dlc olarak satıyorlar.

    Oyun duyurulmadan DLC ler duyuruluyor , Unutmadan Sony de baktı bu kadar çok aptal insan var bende Plus ı zorunlu kılayım nasılsa aptal bunlar PS4 ile gözlerini boyar itelerim dedi haklı çıktı herkes kuzu kuzu plus alıyor ne için ? satın aldığın oyunu online oynamak için (süper sebep)

    DLC lerle çıkışını yapan oyunlar alel acele çıktıkları için binlerce bugla ve stabilizasyon sorunlarıyla çıkmaya başladılar bir oyuna 11 15 gb patch gelir oldu hala aptal kitle ses etmedi dövüş oyunu çıkardılar hikaye modu içinde yok :) adamları da oyun parası ile satıyorlar haa oyun parası ile kim uğraşır dediler yine Season pass i itelediler.

    Artık her oyunun birde deluxe editionn ı çıkıyor aptallar çok mutlu çünkü normalde normal ücret ödeyerek edineceği içeriğe daha fazla para vererek kendilerini mutlu hissedeceklerdi buda oldu.

    Şimdi ise sıra konsollara geldi PS4 ün yeni bir konsol olmadığını çıktığı günden beri net şekilde ifade ettim , nasıl olsa adımız ismimiz var yine alır bunlar dediler satış rekorları kırdı.

    Paraya doymayan aç firmalar toplandı dediler biz artık 3 yılda bir bi konsol yapıp bu aptal kitleye iteleyelim belki tutar? Birde aptal bir başlık furyası çıkarırız nasıl olsa her çıkanı almak için kuyruğa giren aptallar sürüsü var dediler.

    ve bu konsol da bu aptal insanlardaki doyumsuzluk hissini kısa süreliğine tamamlamak için çıkmış olacak . Beyni aklı fikri düşüncelerini ifade şekli yerine aldığı arabanın pc nin telefonun konsolun ıvırın zıvırın reklamı ile toplumda bir statüye kavuştuğuna inanan ve çığ gibi büyüyen bu embesil sürüsü de şimdiden sabırsızlanıyor ilk alan ben olayım videosunu bilmemnesini çeker popüler olurum belki edasıyla ;)

    Sonuçta firmalar para için varlar bu kadar bilinçsiz bir neslide yakalamışken asla bırakacaklarını sanmam PS4 ü belki gelecek hali ile çıkaracakken gerek duymadılar çünkü her yıl zarar etmekten risk almak istemedi sony .

    Bakalım daha ne gibi saçmalıkları görüp izleyeceyiz merakla bekliyorum.




  • https://www.technopat.net/2016/04/20/playstation-2-klasikleri-playstation-4-icin-geliyor/

    ps 2 klasikleri ps 4 için geliyormuş adamlar resmen konsolcuları enayi yerine koyuyor adam akıllı 2 oyun çıktı ps 4 te gerisi yok ps 3 yok ps 2 oyunları şimdide ps .4.5

    ohhh ne güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdevil35

    https://www.technopat.net/2016/04/20/playstation-2-klasikleri-playstation-4-icin-geliyor/

    ps 2 klasikleri ps 4 için geliyormuş adamlar resmen konsolcuları enayi yerine koyuyor adam akıllı 2 oyun çıktı ps 4 te gerisi yok ps 3 yok ps 2 oyunları şimdide ps .4.5

    ohhh ne güzel.

    PC Fanboyu... Kıskanma. Bu eski haber. Çoktan gelmişti zaten.
  • İkisinin farkını nasıl anlayacağız ?

    Çünkü çakallık yapacak spotçular olacaktır illa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde çokda güzel fiyata sattım kurtuldum iyce cılkı çıkmıştı bu yeni nesil diye iteledikleri makineyi yukarıda bi arkadaş çok güzel uzunca üşenmemiş yazmış ben şahsen üşendim aynı ve fazlası fikirlere sahibim düzinelerce exc oyun çıkmadıkça konsol olayına girmem daha makine neslinden ziyade her verilene atlayan insan nesli olduğu sürece bu firmalar daha çok kandırır milleti .Eskiden biz ateri kaseti değiştirmeye para bulamazdık be az akıllı olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 21 Nisan 2016; 8:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony allah belani versin net.

    Ulan madem ps4 ve ps4.5 ayiracaksin. Ps4 ciktiginda yapsana bunu. En bastan de ki kardesim biz sizin paranizi boyle boyle cukkalamayi dusunuyoruz. Adam gibi ps4.5 yap, oyle yuzde bilmem kac degil. Baya her konuda iki kat guclu ps4.5 yap en basindan itibaren. Biz de ona gore karar verelim hangisini alacagimiza.

    2013'te ps4 cikarken de ki bize paran yoksa ps4 paran varsa da al sana ps4.5 yaptik iki kat guclu iki kat pahali.

    Biz de ona gore alalim.

    Bu ne lan kopek mi oynatiyorsun 3 senede yeni konsol? Dallamaya bak. Su kazandiginiz paralar sonunuzu getirir umarim en kisa surede. Bat kurtulalim ulan be bu ne. Sanki bir halt yapabilen tek sen varsin piyasada.

    Ah gabe newell bir konsol isine girse, adam gorseler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Nisan 2016; 8:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ağladınız be kardeşim, durun adamlar resmi bir açıklama yapsın tanıtsın ondan sonra başlayın yaygaraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.