Şimdi Ara

Havuz medyası yine birbirine girdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ''ATV'nin yayınları toplumun ahlakını bozuyor!
    Reyting uğruna yapmadıkları kepazelik kalmadı... Yeri geldi PKK sevicilerini yeni dizilerine yönetmen yaptılar, yeri geldi PKK sempatizanlarını dizilerinde oynatıp tepki gelince de oyuncuları diziden kovdular. Gezi isyanına katılanlar ise kanallarında cirit atıyor... Ama böylesini kimse beklemiyordu!''

    http://www.yeniakit.com.tr/haber/atvnin-yayinlari-toplumun-ahlakini-bozuyor-149333.html

    Bu islamcılarda komedi valla birbirlerine sataşmadan duramıyorlar







  • Cemaatle olan kavgaları gibi. Acaba yine hangi ihaleyi ya da devlet kurumunu paylaşırken anlaşmazlık yaşadılar?
  • Esra erola yaptiklari sansure gulmekten oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esra Erol Gözümden yaş gelecek gülmekten. Akit takipçileri o bölgeleri görünce fena tahrik oluyorlar heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyete parantez, devrimlere enkaz, cinsel hazine odası hareme okul diyen kafa bu işte. Ülkeden 2 ayda bir canlı bomba patlıyor, etrafımız yangın yeri, kavga etmediğimiz ülke kalmamış, bunların mesele ettiği şeye bak! Sorunun kaynağını dışarıda aramaya gerek yok, ortadoğu coğrafyası bu yüzden yanıyor işte.
  • Ahkam kesmeden önce biraz kitap okuyun, ne bileyim biraz literatürü takip edip bişeyler öğrenin. Daha İslamcı, dindar, liberal, merkez sağ, muhafazakar vs. gibi kavramlardan bi haber, gelmiş başlık açmış. Sen önce ne nedir, ne neğildir, hangi ideoloji neye karşılık geliyor onu öğren. Sağın en merkezinde duran bir gazete ile, diğer gazete olan bırakın liberal dindar olmayı, İslamcılığın en uç noktasındaki bir gazeteyi aynı kefeye koyan bir insanı muhatap alıp bir şey yazmaya bile değmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolunu sansürlemişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Şu olaya bile Atatürkçülük'ten yana pay biçmişsiniz ya helal olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 18 Mart 2016; 15:02:41 >
  • Şşşşşt.. Sessiz olun. Bırakın birbirlerini yesinler yobaz tayfası.

    Esra'nın hali ne la öyle

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensar Vakfı, Deniz Feneri gibi ahlak timsali kuruluşlar bu tarz olaylara ivedlikle el atsınlar!
  • Cayi koyduk izliyoruz.bakalim atvden ne cevap gelecek.cok keyifli ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rdiesel

    Şurada ki güruhlari güldürecek yayinlar yapanlar İslam'i bir reyting amaci olarak kullananlar sizde hesap vereceksiniz,burada sırıtanlarla beraber!

    Ilımlı İSLAM sacmaligini bu memlekete yemek yedirir gibi yedirenler ve bu algiya kapilanlari Allah a havale ediyorum...

    Ilımlı İSLAM falan yok! İSLAM var bitti kurallari kaideleri belli ,inan inanir inanmayan inanmaz,kimsenin İSLAM'ı elestirmeye ,kucuk dusurmeye,kendine alet etmeye hakki gibi bir ahlakszilik yapmasina izin veremeyiz.

    Buradan mesajima altinti yapip sacmalayacak ateist,sekuler,ilimlilar bosuma zahmet etmeyin sakin ola cevaplamayin konusacaginiz her kelime havaya uflenmis rezil sigara dumanindan farki yok....

    Bu sayfalarda olup gercekten mümin olan kardeslerime sesleniyorum eger bunu okuyan varsa ; bu tarz ahlaksizliklara sessiz kalmayin,agzi kotu kotu kokan ,İSLAM'i kucuk dusurmeye calisan guruhlara gerekli cevabi bize yakisan bir sekilde verin, mevcut duzenin verdigi haklari sonuna kadar kullanin ,biliyorsunuz Allah bizimle beraberdir...

    Kesinlikle %100 haklısın.Bu yazdığınız belki tatlı su hümanist özgürlükçü romantik kesimi hizaya getirir belki.''mevcut duzenin verdigi haklari sonuna kadar kullanin'' cümlesinde vermek istediğiniz mesajı anlarlar belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Mart 2021; 18:12:25 >




  • bende aşırı solcu olup gezici olup para için 180 derece dönüp evet gezi hataydı rte yi yıkmaktı asıl hedef diyen sanatçılara kıl ve uyuz oluyorum atv den bolum başı 50.000 tl+ alıncamı aklına geldi....çok yapmacık para ve güç kısaca...çevremdeki akpliler tepkili buna saf kandırıyolar sanki
  • Bu Tayyip-Davutoğlu kavgasıdır beyler. Fuatavniyi okuyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esra Erol'un kolunu sansürlemişler la

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının saç telinden tahrik olan kitleden ne bekliyorsunuz? 9 yaşında çocukla yatağa girmeyi, 4 kadınla evlenmeyi, öz kızından tahrik olmayı, aç kalınca karısını yemeyi normal sayarlar da, kadının ayak bileğini gördü mü bağırırlar ahlak elden gidiyor diye. IŞİD'in amacını meşru, yöntemlerini normal bulan %30'a yakın bir kitle var ülkede... Allah onların insafına bırakmasın insanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 18 Mart 2016; 17:25:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulkibey

    Cumhuriyete parantez, devrimlere enkaz, cinsel hazine odası hareme okul diyen kafa bu işte. Ülkeden 2 ayda bir canlı bomba patlıyor, etrafımız yangın yeri, kavga etmediğimiz ülke kalmamış, bunların mesele ettiği şeye bak! Sorunun kaynağını dışarıda aramaya gerek yok, ortadoğu coğrafyası bu yüzden yanıyor işte.

    Hepsine katılırım da Cumhuriyet döneminin veya Uşaklıgil'in Cumhuriyet'i ile alakası yok şimdikilerin. Ayrıca harem konusunda da doğru söylüyor diğer saçmalıkları bir tarafa bırakırsak. Harem seks mekanı falan değildi saray kadınlarının yaşamını sürdürdüğü eviydi. Haremde çamaşırcısından yemek yapanına kadar herkes bulunur, haremdeki kadın gayet iyi derecede eğitim alır ve daha da önemlisi kültürlüdür musikisine kadar öğrenilir ve icra edilir. 2 veya 3 istisna olay dışında da haremde öyle cinsellik falan da olmamıştır. Ev orası ev sarayın kadın nüfusunun evi padişahın istediği gibi gidip gözüne estirdiğiyle ilişki kurduğu kerhane diye bildiğimiz yerler ile alakası yok şunu insanlar bir öğrensin önce.




  • Alma yetimin hakkını, çıkar aheste aheste...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.