Şimdi Ara

dışardan gelen telefon kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli ustalar eve internet çektik dışardan gelen hatta fotoğrafta görüldüğü gibi dört yeşil bir beyaz var benim hangilerini birbirine bağlayıp Splitter başlıklarına bağlamam gerekiyo yardımcı olur musunuz...
     dışardan gelen telefon kablosu dışardan gelen telefon kablosu dışardan gelen telefon kablosu dışardan gelen telefon kablosu dışardan gelen telefon kablosu dışardan gelen telefon kablosu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Özür resimler iki defa geldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirlerine bağlamayacaksın sadece verilen kablo 5 kanallı. Bunlardan iki tanesi hattı taşıyordur yani diğer üç kablo gereksizdir. Sende bu aktif iki kabloyu bulup splitterın bu iki kablosuna bağlayacaksın.
    Deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin. Bir ev telefonunun iki kablosunu sırayla bu kabloları deneyerek değdir ahize kulağında olsun hangi kablo bağlantında kulağına hışırtı gelirse o kablolar aktiftir onları splittera bağlarsın. Veya bu beş kabloyu sırayla diline değdir artı kutup sayesinde pili dile değdirir gibi bir acımsı tat bırakır bu şekildede aktif iki kabloyu bulabilirsin kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 18 Mart 2016; 13:35:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warninbig W kullanıcısına yanıt
    kardeş öncelikle o kablo cat 5 degilse cat 5 çek yoksa sürekli kopar ikinciside kabloyu modeme veya telefona bagla ikişer ikişer bagla çek hangisinde öodeme ışık gelirse odur yada telefona ses .kablo telefon kablosuysa hiç durmadan kopar .
  • aynen dedigin gibi yada avometre varsa milivolta al ölç bak anca öyle bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.