Şimdi Ara

Good year eagle sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hyundai Getz aracıma good year eagle sport 175/65/14 yazlıkclastik almayı düşünüyorum fiyat 125 TL. Kullanan veya bilgisi olan varmı yakıt suruş performansı nasıl tavsiye edermisiniz.



  • Porelli p1
    Goody.efficient g. Compact
    Veya
    Eco contact 5 alin.
    Ozellikle ilk ikisinin fiyati 125 tl den fazla degil azdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lastiği duyduğum, gördügüm kullanan kim varsa hiç memnun değildi. Bir arkadaşıma fabrika çıkışı bu lastikle geldi araba 3000 kilometre zor dayandı değiştirdi. Islak zeminde tutuşunun inanılmaz kötülestiğini söylüyordu arkadaş. Goodyearın bence en alınası lastiği Efficient Grip serisi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyada mercedes te kullanıyoruz 10 bin kmyi geçti. Lastiklerin 2 tanesi garantiden değişti kabuk attı sanki sonradan kaplanmış gibi.

    Islak performansı berbat . frene basmaya korkuyorum ABS sürekli devrede. Kuru performansı fena değil ama güven verdiğini söyleyemem. Sonuç olarak bir daha alır miyim asla! Ayrıca bu lastik 4mevsim diye geçiyor bilginiz olsun.

    Hankok kinergy eco k425 eğer fiyat olarak uyguna bulursanız tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumho ecowing veya kumho kh31 nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuru zeminde fena olmasada cok guven verdigini soyleyemeyecegim islak zeminde kesinlikle kesinlikle guven vermeyen, yolu oldukca cabuk birakan bir lastik. Esp olmasa beni 2 kez yoldan cikaracakti. Ayrica patinaja cok meyillidir kendileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özbekli35

    Kumho ecowing veya kumho kh31 nasıl

    Kumho.kh27 kullandim. İlk sene herşey güzeldi. Sonra sertleşiyor..kizakliyir. benim aracimda oyleydi. Suan.astra h aracimda eagle sport var..memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205 /55/16 eagle sportu 30 bin km dır kullanıyorum.Islak zeminde kayıyor denmiş.Butun lastikleri kullanmış biri olarak söylüyorum diğer lastiklerle üç aşağı beş yukarı aynı.Zaten araba kullanmayı bilmiyorsan ıslak zeminde bütün lastikler kayar.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim sesiz, konforlu ve fren performansı da normal.Gidip diğer lastiklerle fazla para vermeyin.Ucuz olması bizim ülkemizde üretiliyor olmasından.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.