Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (923. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asite06 kullanıcısına yanıt
    yapa da degilseniz 35mbitten fazlasini alamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Türk Telekom tarafından aranmaktayım az önce tekrar aynı numaradan aradılar sesimi duyunca konuşmadan kapatıyorlar eminim bunlar özellikle yaşlı insanları kandırmanın peşindeler sistemden insanların bilgilerine bakarak bu yaşlı biri kandırabiliriz kafasındalar bunun başka bir açıklaması yok. İnternet hattı bu işten anlamayan annenizin babanızın eşinizin falan üzerineyse kesinlikle uyarın bunları dikkate almasınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provezza.

    Hala Türk Telekom tarafından aranmaktayım az önce tekrar aynı numaradan aradılar sesimi duyunca konuşmadan kapatıyorlar eminim bunlar özellikle yaşlı insanları kandırmanın peşindeler sistemden insanların bilgilerine bakarak bu yaşlı biri kandırabiliriz kafasındalar bunun başka bir açıklaması yok. İnternet hattı bu işten anlamayan annenizin babanızın eşinizin falan üzerineyse kesinlikle uyarın bunları dikkate almasınlar.

    Fiyat ne diyorlar hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanada turknet kullanan varmi? Memnuniyet duzeyi nedir adana icinde? (adsl ve vdsl) fiber alt yapi yokmus bulundugum yerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x15 kullanıcısına yanıt
    Ağzından evet çıkması yeterli, kullanıcıya sürprizler yapabilmeleri için. Ses kayıtlarında belirtilen şarta bağlı onay vermiş olmamıza rağmen ( babam yaşlı ) sözleşmeyi tanımayıp üstüne ses kayıtlarını da reddeden bir sirket bunlar. Seviyesiz çalışanları da çabası. Her türlü yalan dolan bunlarda. Soyguncu çetesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    49.90 TL sınırsız diyorlar ama 50GB AKN var hız 16mbit adsl telefon hattı falan dahil değil

    şuan 60TL 35Mbit VDSL gerçek sınırsız Türknet kullanıyorum yani AKN'siz + sabit telefon 1000 dk her yöne bedava sabit kullanmasam da ihtiyacı olan için çok iyi ayrıca taahhüt falan yok.

    Paket önerileri kullandığım hızdan 19mbit daha yavaş ve adsl teknolojisi, aylık ortalama 150GB veri kullanımı olan benim için çok saçma olsa da sorun bana paket önermeleri değil insanları yalan söyleyerek aldatmaya çalışmaları özellikle de bu işten anlamayan insanları hedef almaya çalışmaları ne kadar gözlerinin döndüğünü ortaya koyuyor.
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    alamazsın. turknet yapa da olsaydın alabilirdin. veya eskiden olsa 50 mbps kadar alabilirdim ama artık en fazla 35 mbps hız alabilirsin.
  • Encinyır. kullanıcısına yanıt
    ben ataşehir örnek mh de oturuyordum. orada iken bana eski müşteri diye Turk.net 70 mbps bağladılar. 2 yıl kullandım. 2 yıl da 16 mbps kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. asla kopma vs olmuyor.
  • Eve sınırsız internet bağlatacağım en avantajlı hangisi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrullah.

    Hocam tekrardan merhaba. Türknet'e başvurdum, aktivasyon işlemleri başladı. Türk Telekom paketi de iptal edildi. Yalnız şu anda telefonu kullanamıyoruz. Kesilme olmadan geçiş olması gerekmiyor muydu? Sizde nasıl olmuştu? İş yerinde olduğumuz için ve pos makinesi bağlı olduğu için şu anda kredi kartı geçemiyoruz.

    bir kaç gün içinde aktivasyon tamamlanır. kesilme olması normaldir. max 2 gün içinde telefon hattınız tekrardan açılacaktır. sonra internet kurulumu için gelirler.
  • TEKFİDAN kullanıcısına yanıt
    netspeed yada turknet.
  • 3 gündür türknet kullanıyorum. Bağlatmayı düşünenler için biraz yorum yapıyım.

    Öncelikle türknete geçecek olanlar 200 liralık asus modemi kesinlikle alsın. Ben tp-link w9970 modem aldım pişmanım. Uydunet'in docsis 3.0 modeminden daha kötü kablosuz performansı.

    Uydunet taahütüm bitmesine 15 gün kala işlemleri başlattım. Türknet kısa bir zamanda aktivasyon işlerini halletti. Ben belgeleri bilerek biraz geç yolladım. Belgeler ellerine ulaştıktan 2 gün sonra internetim açıldı. 3. gün 2 farklı servis geldi. İlk gelen özel bir şirketti akıllarınca hattı buldular. sinyal bir geliyo bir gidiyor filan dediler. 1 gün içerisinde sinyal gelir dediler içime pek sinmemişti. Bekleyelim dedim kendi kendime. Ben beklerken 3 4 saat sonra türk telekomun yetkili arkadaşları geldi. Hiç beklemiyordum şaşırdım. Arıza kaydı için geldik dediler. Ben kayıt bırakmamıştım. Sanırım türknetin bir müdahalesiydi. İyi de oldu. Türk telekom dan gelenler anında sorunu cözdüler doğru kabloları ayarladılar ve anında internetim geldi. Sinyal değerlerimde oldukça iyi ping 8ms hız da 33mbps lerde. kopma ve yavaşlama yaşamadım 3 gündür. Merkezi yerde bulunmamın avantajı sanırım.

    Şu anda evde telefon yok. Telefon siparişi verdim taktım ama çalışmadı. Hatta mı bir soruna var telefonda mı anlamadım orasını.

    Ben açıkçası hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hızdan ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Umarım böyle devam eder. Online işlem merkezi oldukça kolay anlaşılır. Kolaylıkla arıza kaydı bıralabilirsiniz yada farklı işlemler yapabilirsiniz.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 25 Şubat 2018; 13:52:37 >
  • 2 gün önce Türktelekomdan Türknete terfi ettim ilk deneyimlerim ; Bir siteye gireceğim zaman ilk tıkladığımda açılmıyor ikinci kez tıkladığımda açılıyor her site için durum aynı . Birde 35 mbit hız alırsınız dendi speed testte 5 mbit gözüküyor ? Sırf gidip asus ac51 modem satın aldım vdsl uyumlu ama hız konusu şuan vasat . Var mı benzer sorunu olan ve tavsiye olarak ne yapmak lazım ? Teşekkürler


    Edit : Asus ac51 modem de gem 2ghz hemde 5ghz WiFi bağlantısı aktif bitanesini kapatamıyor muyuz ? Standart her ikiside açık kalmak zorunda mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 25 Şubat 2018; 13:45:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş 2 aydır turknet kullanıyorum çok şükür hiç sorun yaşamadım. ama burada olanları görünce allah göstermesin diyorum. gerçekten müşteri hizmetleri olmaması fena bir durum.
  • benim bir arkadaş buna geçmiş. 1 günde bağlanmış bir kaç gün kullandıktan sonra genel bir arıza olmuş bölgede. komple bağlantı kopmuş ama düzeldikten sonra herkesin geri gelmiş ama onunki gelmemiş. 1 hafta 10 gündür interneti yok. arıyor falan ama bir türlü sorun çözülmedi. ne yapması lazım?
  • Bende 4 ay türknet kullandım yeni iptal ettirdim sebepleri İnternet hızım hiç stabil değil bazen bakıyorum 65-70 mb bazen bakıyorum 5 mb bu kadar da düşme olmaz yani madem benim İnternet hızım 70 mb leri görüyor neden sabit tutulmuyor sürekli dalgalanma yaşıyorum hadi onuda geçtim İnternet kesildi aradım kayıt bıraktım 2 gün sonra geldiler kutuya bakıp gittiler sorun yok diye kimse içeri girip bakmadı bu nasıl hizmet böyle ben uydunette arıza olunca arıyordum en azından karşımda birisi ile muhatap oluyordum ve adamlar gelince evin içine kadar bakıp kontrol ediyorlar ama gel gelelim türknet te bu hizmet yok sıfır İnternette sorun yaşarsanız ki mutlaka oluyor o zaman gerçek ortaya çıkıyor açıkçası ben hiç memnun kalmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ac51 kullanan arkadaşlar ayar konusunda bir yardımcı olur musunuz ? Turktelekomun modemi ile 11 mbit alabilirken Asus ac51 ile 4-5 mbit alabiliyorum yanlış yaptığım nokta neresi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11-01-2018 gününden beridir heriflerle yazışıyorum. Hala hızım 1mb.
    Başka sağlayıcıya geçerim ha diye tehdit mesajları yazdıktan sonra iki kere arandım.
    Adam arlanmadan 16mbite kadar zaten diyor.
    16mbit bir senedir veriyonda şimdi mi 1mb oluyor dedim gıkı çıkmadı.

    Başka bir sağlayıcıya geçeceğim de iptal et git başvur orada da farklı birşey yaşayacakmıyım belli değil.

    Malesef Levent abinin dediği gibi. Bu memlekette güzel şeyler olmaz.
    Malesef olmuyor.

    Turknet samimi birşey başlattı belki iş boyunu aştı.
    Belki bu sorunların kökeninde Türk Telekom var gibi geliyor bana.
    Bilerek baltalıyor olabilirler.
    Belki öyle belki böyle
    Sonuçta olan tüketiciye oluyor.
    Ben evimde adam gibi internet kullanamıyorum.
    Malesefte elimden gelen hiç bir şey yok.

    Turknet'e Ne yazarsam yazayım her türlü ağır laflara dahi yazdıkları bunlar.


    Gelen mesajlar
    11.01.2018
    Merhaba, Türk Telekom saha ekibi santral ve binanızdaki ankastre kutusu arasında bulunan fiziksel bağlantıyı kontrol ederek sorunu çözdü. Hizmetinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

    11.02.2018
    Merhaba, hizmet kontrol talebinize istinaden hattınızda ekiplerimizin yaptığı incelemelerde herhangi bir sorun tespit edemedik. Modem,bilgisayar ve kullandığınız donanımları kontrol etmenizi rica ederiz.

    17.02.2018
    Merhaba , Bildirmiş olduğunuz arıza kaydını incelemeye başladık. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.

    20.02.2018
    Merhaba , Bildirmiş olduğunuz arıza kaydını incelemeye başladık. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.

    21.02.2018
    Merhaba, Bildirmiş olduğunuz arıza kaydını incelemeye başladık. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.

    22.02.2018
    Merhaba, Bildirmiş olduğunuz arıza kaydını incelemeye başladık. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.

    23.02.2018
    Merhaba xxxx numaradan görüşme sağlamıştık çalışmalaramız devam etmektir . tekrar bilgilendirme yapılacaktır. İyi günler dileriz.

    24.02.2018
    Merhaba, Bildirmiş olduğunuz arıza kaydını incelemeye başladık. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.

    26.02.2018
    Merhaba, Performans Problemi arıza kaydınız saha ekiplerimiz tarafından incelenmektedir. Konu ile ilgili en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.



    Bitmez...
  • Turk net müşteri konusunda çok kötü bir firma kampanya yaptılar birisini davet et diye arkadaşımı davet ettim

    adam 1 ay kullandı fatura ödedi sonra turknetten memnun kalmayıp TTNET'E geçmiş

    fakat turknet arkadaşın ttnet geçti diye hediyemi vermedi iyide adamı uye yaptım mı?
    üzerine kullandı ilk fatura ödedi mi?
    yani ben olması gereken herseyi yapmışım

    siz müşterinizi memnun edemiyorsanız bu benim problemim değil ki kaç tane yere yazdım cevap yok kısacası oyuna gelmeyin ben geldim.
  • başvurumdan 2 gün sonra internetimi aktif ettiler ama bir sorunum var. Başvuru esnasında modem aldım. Kargoya bile vermediler daha sanırım. Sorun değil elde yoktur tedarik edilir vs ama twitter üzerinden attığım mesajlar cevaplanmıyor. Aradığımda da bir türlü açmıyorlar telefonumu. Bu durum hoşuma gitmedi.
  • 
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.