Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 gündür kullanıyorum maşallah çok memnunum umarım böyle devam eder :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, hizmetimizde TurkNet olarak hattınızı ankastre kutunuza kadar bağlantı yaptıktan sonra ki süreç tarafınıza aittir. Elektrikçi çağırarak hizmetinizi ankastre kutunuzdan ev içi tesisatınıza bağlatmanız gerekmektedir. Hizmetimize başvuru yaptığınızda sorgulama ekranında 75 Mbps'e tarifemiz çıktıysa o hız üzerinden bağlanıyor olacaksınız. Yeni bir süreç içerisine girdiğimiz için şuan adresinizi kontrol ettiğinizde 35 Mbps'den fazlasını göremezsiniz.

    Bugün tekrar kontrol ettim. Türk Telekom ekibi alttaki kutuya nihayet ismim ve dairem yazılı turknet ibareli kağıt içeren bağlantıyı yapmışlar.

    Fakat ortada 1 adet kablo var. Bir ucu bir yere diğer ucu başka bir yere bağlı. Ortasına da bilgiler yazılı kağıt. Oturduğum ev 2-3 yıllık yani eski bina değil. Alttan muhtemelen bağlantıyı telekom ekibi yapmış Lakin ne ev telefonu çalışıyor nede modem de internet ışığı yanıyor.

    Altta müşteri hizmetlerini ısrarla her aramamda (ki aramaktan gına geldi) bahsettiği boşta olan kabloyu elektrikçi bağlayacak muhabbetine gelince ortada boşta kablo yok. Bağlantı yapılmış. Ama hala sonuç sıfır.

    Benim anlamadığım Adsl veya Vdsl sonuçta telefon kablosu ile bu bağlantı yapılacak. Dairedeki mevcut telefon hattı kullanılacak. Müşteri hizmetleri ısrarla neden ankastre kutusundan daireye hat çekilecek muhabbeti yapıyor. Çekili hat var zaten.

    Fiber olması mümkün değil. Altta Türk Telekom fiber kutusu var ve kime sorsam ttnet fiber paylaşımı yapmaz dedi. Ortada fiber yokken ısrarla fiber hat muhabbeti saçma geliyor.

    16 ağustosta aktivasyon yapıldı. Bakalım daha kadar sürecek.




  • 35 Mbit hız alırken AKK geçilince hız kaça düşüyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgay007

    35 Mbit hız alırken AKK geçilince hız kaça düşüyor?

    16 mbit
  • 3 aydır turknet kullanıyorum genel anlamda memnunum, 5 gün üst sokaktaki ayedaş elektrik çalışması nedeniyle internetim yoktu, turknete başvurarak 5 günün ücretini önümüzdeki ayki faturadan düşüttürdüm.

    fakat tek şikayetim mahallemdeki bütün sokaktaki apartmanlar vdsl hizmeti kullanırken benim oturduğum apartmana adsl hizmeti verebiliyorlar. bunu turknet destek hattına yazdım fakat bana apartmanınızda vdsl kullanan varsa komşunuzdan referans numarası alın biz türk telekoma bildirelim diyorlar yoksa işlem yapamayacaklarını belirtiyorlar. bende komşum vermiyor numarasını elimde referans yok diyorum ve çözüm bulmuyorlar başlarından geçiştiriyorlar kısacası.

    No:18 de oturuyorum - 16 MBİT ADSL veriyor TURKNET bana,

    turknet sayfasındaki sorgulamada çıkan sonuç;
    No:16 - 35MBİT VDSL
    No:17 - 50MBİT VDSL
    No:20 - 50MBİT VDSL
    No:21 - 35MBİT VDSL
    No:22 - 50MBİT VDSL
    No:25 - 50MBİT VDSL
    No:26 - 50MBİT VDSL

    karşı apartmanlar,yanımdaki apartmanlar kısaca tüm sokak VDSL kullanırken,beni ADSLe mahkum ediyor TURKNET,saolsunlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyber tech

    Bu mesaj silindi.
    mgzgn hocam,

    siz elektriciye yaptıracaksınız bağlantıyı hat sizin apartmanın kutusuna kadar gelmiş senin daireye çıkmıyor.daireye kadar da elektrikci halledecek.
    telekomun verdiği hat senin daireye gelen yerde değildir elektrikci onu düzeltecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fetih42 -- 22 Ağustos 2017; 14:7:27 >
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iyi kullanımlar dileriz. Bir sorun yaşarsanız bize bu kanal üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom altyapısındaki Turknet kullanıcılarının portlarının Telekom tarafından güncellendiğini, benim gibi 16 hız alıyorken son 1,5 aydır hızın 4 e düşürüldüğünü ( akn geçilmemesine rağmen) Türk neti defalarca aramama rağmen milyon kere kayıt açıp hızın sistemde 16 gözüktüğünü ama ben gerçekte 4 aldığımı biliyor musunuz ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgzgn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin için ankastre kutunuza bırakılan hattınızın ucu ile ev içi tesisatınıza giden hattın birleştirilmesi gerekmektedir. Bunu da yapabilirseniz deneyin, yapamazsanız elektrikçi vasıtası ile hizmetinizi bağlatın.
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun nedeni ile üzgünüz. Size ben yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    arkadaşımda ayni sorunu yaşadığını söyledi yaptığı testlerde sunu farketmis. torrentte hız 4 e sabit(seedle alakalı değil) ama steamden indirirken 16 mbit görünüyor. port bazlı bi engelleme olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 22 Ağustos 2017; 14:58:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba türk net e başvurmaya düşünüyoruz yorumunuz ne arkadaşlar



    Ek olarak ev telefonumuzu 6 ay dondurduk ama türk net de 1000 dk her yöne diyor o nasıl olacak yeni numara mi acacaklar bize biz telefon paketi istemesek daha ucuza tarife yokmu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Memnun olan olmayan cok kisi var buna sixin karar vermeniz gerekiyor. Ben 8 aydir sorun olmadan kullaniyorum. Telefonsuz daha ucuz paket yok tek paket var sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetiniz için TurkNet olarak size sıfırdan bir hat tahsis edilir ve o telefon hattı üzerinden internet bağlantınızı sağlayabilirsiniz.
  • millet türknetin avukatı olmuş 1 ay ücretsiz kullanacam diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hükümran

    arkadaşımda ayni sorunu yaşadığını söyledi yaptığı testlerde sunu farketmis. torrentte hız 4 e sabit(seedle alakalı değil) ama steamden indirirken 16 mbit görünüyor. port bazlı bi engelleme olabilir mi?

    Türk Telekom yetkilisi aradı bugün hızınız 4 dedi. Dedim nerden biliyorsunuz ? portları güncelledik altyapımızı kullanan diğer operatörler artık eski portu kullanıyor dedi. Gelin sizi yeni porta geçirelim deyip Telekom'un teklifini söylüyor. Turknet eski portları kullananlar benim gibi sorun yaşıyor olabilir. Muhtemelen arkadaşın da bu durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi arayan numarayı ve konuşmaların detayını bize PM üzerinden iletir misiniz?
  • Bilgilendiren arkadaşlara teşekürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk net pismanlıktır durduk yere internet kesilir sinir harbi gecirirsin bana kalsa hayat da turk nete gecmezdim fiyatdan dolayi evdekiler gecdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet neden davet kodu paylaşıyor. O linkten üye olup bağlatınca kazancı ne oluyor? Adamlar 3-5 bişiler alıcam diye burayı floodlamıslar resmen. Her sayfada 2 yorum varsa 5-6 tane de reklam davet kodu var.
  • 
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.