Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALABİLECEĞİNİZ HIZ

    16 Mbps'e kadar

    Evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade eder.





    böyle görünüyor da bana 75 falan tanımlasalar akn yi aşınca 16 da kalsam olur mu?



    nasıl yapıyorlar altyapı 16 ise 16 diye mi işleniyor. çünkü 16 olursa akn yi aşınca 5mpbs ye düşmesini istemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen cuma evrakları kargoya verdim bu cuma işlemler onaylandı bugün de yüksek hızlı internet geçiş işlemleriniz tamamlanmıştır dedi. Sabah saatlerinde hız 35 mbps civarındaydı şu sıra 2 ile 14 arasında dalgalı sonuçlar alıyorum . Arada bir takılıyor gibi oluyor yavaşlıyor, sayfaları açmıyor. Geçiş aşamasında benzer sıkıntı yaşayanlar oldu mu acaba ? Modem değerlerim ;

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




  • Modem bağlantı hızınıza göre değil paket hızınıza göre hız düşer. Mesela 75 Mb lik pakette hız 24 e düşüyor. Sizin modem 24 te de bağlansa paketiniz 75 Mb olduğu için 24 e düşecek.
  • Bence Amerikan bir ISS bu. Logosuna bakarsanız Dünya'ya dolanmış şekilde Amerikan bayrağı göreceksiniz.



    Neden 100Mbit anlaşıldı . Neyse işimi görsünde nerden gelirse gelsin internet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aydır iyi gidiyordu ama şu son iki gündür aşırı dalgalanmaya başladı yine. Kah 1mbit oluyor, kah 12mbite çıkıyor, bazen hepten duruyor.
  • turknet teknik destek işini düzeltse lider firmalardan biri olur ama ne müşteri hizmetlerindeki çalışanlar birşey biliyor, ne de turktelekom çalışanları turknet'i sallıyor. öyle olunca da turknet'ten sorunsuz internet almak tamamen şansa kalıyor.

    ben turktelekom kullanırken fiyatının pahallı olması dışında hiçbir problemim yoktu, turknet'e geçince net gitti. 9 gün internetsiz bekledikten sonra turktelekom çalışanı gelip beni farklı bir porta aktardı. net geldi. hız ve ping iyi, hat değerleri iyi, herşey turktelekomdaki ile aynı. normal günlük kullanımda da hiçbir sorun yok ama download sırasında 5 dk'da 1, modemin ip ışığı sönüyor ve tekrar yanıp ip değişiyor. böylece her 400 mb'ta bir 10 sn'lik kesintilier meydana geliyor. özellikle torrent kullanırken kesinti sonucu tekrar seederlara bağlanmak zaman alıyor. 1 saatte inecek şey 2 saatte iniyor. belliki beni aktardıkları port arızalı. bunu müşteri hizmetlerine söylüyorum ama dinletemiyorum. geçen hafta ısrar sonucu sık sık kopma olarak arıza kaydı açıldı. turk telekom çalışanları da oturduğu yerden hat değerlerinin iyi olduğunu görüp, sorun yok diye arıza kaydını kapattı. şimdi tekrar ev tesisatımda sorun olmadığını direttikten sonra arıza kaydı açtırabildim. pek ümidim yok ama bakalım ne olacak.




  • merhaba,
    vodafone dan geçişim bugün tamamlandı. hız aynı ping daha düşük gibi geldi bana.
    ayrıca modem değerlerimi koyuyorum yorumlar mısınız? hız artırımı talep edeyim mi?
  • Arkadaşlar kablonet mi uydunet mi ne karın ağrısıysa taahhütüm bittikten sonrası için rezil bir paket ve rezil bir fiyat teklif ettiler, türknete başvurmam durumunda kaç gün içinde hizmeti almaya başlayabilirim? Ankara Cebeci'de oturuyorum.
  • betabahisci1 B kullanıcısına yanıt
    Altyapısal bir problem olmaz ise ve evraklarınızı erken yollarsanız 5 ila 7 gün arası. 2 günde açılanda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realjackal R kullanıcısına yanıt
    65-70 arası kalabilir diye 50 mbpa vermişler. Zorlayabilir 75mbps işinizi görüyorsa hiç heyacan aramayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum olacak. Modem arayüzünde tanımlı 12234 kbps hız görünüyor. Bilgisayar geçtiğimde ise 1000-1100 kbps ile indirme yapıyorum. Ama birkaç indirme yaptıktan sonra ya da birkaç dakika geçtikten sonra bu hız 30-40-50 kbps ye kadar düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Modemden kaynaklandığını düşünüyorum ama boş yere de modem almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Modem marka model : Asus N12E

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağbaşı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkayco

    Bir sorum olacak. Modem arayüzünde tanımlı 12234 kbps hız görünüyor. Bilgisayar geçtiğimde ise 1000-1100 kbps ile indirme yapıyorum. Ama birkaç indirme yaptıktan sonra ya da birkaç dakika geçtikten sonra bu hız 30-40-50 kbps ye kadar düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Modemden kaynaklandığını düşünüyorum ama boş yere de modem almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Modem marka model : Asus N12E

    Aramıza hoşgeldin. Çoğu kişinin muzdarip olduğu bir durum bu. Speedtest 10mbit gösterir, ama indirme yaparken 100kb'lere iner, 500'e çıkar, arada bir 1mb'yi zorlar vs. Kafasına göre takılır yani. Turknet'e durumu anlatamazsın çünkü hat değerlerin normaldir, speedtest de normaldir. Ama gel gör ki indirme rezalet kullanıcı deneyiminde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 24 Haziran 2017; 18:48:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    Şimdilik düzeldi gibi bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni abone oldum . Evin girişinde tesadüfen buldum şimdi bu adamlar ne zaman gelmiş napmış belli degil ne haber verdiler ne bişe hala evde internet yok bu arada





    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyoruz kutuya bakın diye boşuna demiyoruz abone olunca 1 bilemedin 2 gün içinde geliyorlar kablo çekmeye denk gelirsen görürsün gelmezsen çekip giderler. Kullanıcı adı ve şifren geldi mi kablo bağlantısını yaptın mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThesadisT

    Diyoruz kutuya bakın diye boşuna demiyoruz abone olunca 1 bilemedin 2 gün içinde geliyorlar kablo çekmeye denk gelirsen görürsün gelmezsen çekip giderler. Kullanıcı adı ve şifren geldi mi kablo bağlantısını yaptın mı?

    hocam ben 14.06 tarihinde başvurdum üniversitedeyken. Eve gelmeden hallolsun diye atıp gitmişler o kartı tesadüfen buldum yeni kablo çekilmemiş direkden gelen kablo evin balkonundaki kutuya doğru gidiyor.Önceden beri vardı o kablo yeni bir kablo çekmemişler yani abonelik aktivasyon felan herşey var kulanıcı adı ve şifre vs ama modemi takınca adsl ışıgı yanmıyor telefonu takıyorum calısmıyor. Önceden internetim vardı kapattırmıstım evde hazır hatda döşeli neden calısmıyor anlamıs değilm tekrar arıza kaydı bıraktık. Bayramdan sonraya kaldı mecbur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 25 Haziran 2017; 0:38:58 >




  • Arkadaşlar turknet kullanıyorum AKN 3 aylığına 300 gb çıktı. Eğer sistem sıkıntı çıkmadan çalışırsa. 300 olarak devam edecekmiş. Bana gelen telefonda öyle söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı tarihi 24 yazıyor her halde yanlış görmedimse belki aktif etmemiştir telekom. Bide sen kutuya bakabiliyor musun? İçini görebiliyor musun? Dışarı kablo çekmiyorlar zaten. Kutunun içinde ufak kablo bırakırlar. Eski kabloyu genelde bağlamazlar ama bazı yerlerde yapıyorlar iyi adama denk gelirsen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 25 Haziran 2017; 10:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThesadisT

    Bağlantı tarihi 24 yazıyor her halde yanlış görmedimse belki aktif etmemiştir telekom. Bide sen kutuya bakabiliyor musun? İçini görebiliyor musun? Dışarı kablo çekmiyorlar zaten. Kutunun içinde ufak kablo bırakırlar. Eski kabloyu genelde bağlamazlar ama bazı yerlerde yapıyorlar iyi adama denk gelirsen.

    Direkden gelen kablo kutuya direk bağlı şekilde hocam direkden gelen kabloyla ilgili bir sıkıntı var sanırım kart bırakıyolar ne işlem yaptıkları yazmıyor çarşamba gününe kadar bekliycez mecburen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.