Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    ellerine ulaştıktan ertesi gün arayıp hat sahibinden tc kn no doğrulayıp sözlü onay alıyorlar. kağıtların tarafından onaylandığını soruyorlar. ertesi gün yada diğer gün ttnetten hizmetleriniz iptal edilmiştir mesajı gelip internet kopuyor 20 25 dakka sonra turknet yeni kullanıcı adı şifre sms atıyor modem ayarlarını düzeltip kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. benim ilk 3 gün internetim süperdi sonra çok sık kopmayalar ve kalıcı olarak bağlantı kesintileri yaşadım. 2 3 defa arıza kaydı oluşturdum çok ilgili ve bilgili bir arkadaş aradı beni. detaylıca konuştuk alt yapınız oldukça kötü ama ben ince ayar yapmaya çalışacam dedi. 4 5 gündür 15 20 saat de bir anca kopuyor tekrar harika internet almaya devam ediyorum ttnetin Allah cezasını versin.
  • arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım adresimin 35 mbps'e kadar vdsl i desteklediğini söyledi. yeni eve çıkacağım için modemim yok bu hızı sağlıklı alabilmem için önerebileceğiniz modem var mı acaba?
  • Benimde telefon bağlantı fakat hala internet gelmedi. Üstüne üstlük telefonu bağlamaya gelen adamlar eski İnterneti kesip de gitmiş onun iptalini daha yapmamıştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesinlikle bulaşmayın. Bunların yüzünden işyerim 10 günden fazla süre internetsiz ve telefonsuz kaldı. Taahhütüm bitince bende bu kampanyaya tav olup abonelik aldım. 2 gün internet kullandım yada kullanmadım. Daha sonra internet bir kesildi 10 gün yok. Müşteri hizmetleri ve rezalet!! İşyerimde ne pos cihazı çalıştı ne sabit telefon Allah'tan mobil pos vardıda işimizi bir şekilde gördük. Çektiğim sıkıntıyı ben bilirim. 11 mart cumartesi iptal dilekçesini gönderdim. Gittim tekrar mecburen Türk telekoma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben şu anda superonlinedayım bu ay sonu bitiyor tahattutum şimdiden başvurmam gerekmi modem alacam daha superonline modemi geri istiyormuş bi yardım lütfen
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Şimdi başvur başvururken taahhüdünün son gününü söyle ve taahhüdün bittikten sonra turknetten hizmet almak istiyorum de, ona göre ayarlıyorlar. Modem olarak sana verecekleri hıza göre bir modem alabilirsin.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz internet hizi vdsl veya hizli bir adsl paketiyse videolari 1080p cozunurlukte otomatik calistirdigi icin kotayi hizli dolduruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknobomb kullanıcısına yanıt
    zyxel vmg3312-b10b bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapisi vdsl desteklemiyen arkadaslara turkneti onermiyorum.60 tl baska bir firmadan ayni hizi alabilirsiniz kota 150 olmasa bile 100 gb olur en azindan daha kaliteli ve kesintisiz hizmet alirsiniz.taadut olayida bize gore guzel avantajli ancak hat uzerinde degisiklik yapiyorlar taadut olmadigi icin keyiflerine gore.Vdsl kullaniyorum 60 mbit hiz aliyorum memnunum ancak kesinti olabiliyor durduk yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    @heavyyear



    Modem arayuzunden sifrenizi kullanici adinizi dogru girdiyseniz bekliyceksiniz arkadaslar mecbur. aynisi banada oldu hic bir hat isigi yanmiyordu modemde turkneti n merkezden acmasi gerekiyor.vdsl kullaniyorsaniz modem vdsl uyumlu olmasi gerekir ip almasi icin yoksa bu bahsettigimiz olay olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasret62 H kullanıcısına yanıt
    Hocam her şey tamam ama ışık yanmıyor. Bugün ekip gelecek bekliyoruz bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveeeet Turknet'i 1 saniye bile internet KULLANAMADAN terk etmek zorunda kaldım çünkü ayın 1'inden beri altyapımın desteklediklediğini söyledikleri 50 mbit hızı veremediler. Bugün 08.30-13:30 arası ekip geleceğini söylediler (3. kez ekip geliyor) ancak gelen giden olmadı maalesef. 14:00 'de arayıp sorduğumda iste bana bilgilendirme yapıldığını(!) ve altyapımın onların söylediği gibi 50 değil SADECE 8 MBIT kaldırdığını söylediler(eski hızım 16 mbite kadardı). Ben de iptal etmek istediğimi söyledim. ( Ayrıca Vodafone 'a gittiğimde de 50 mbit desteklediğini söylüyor.) Saçmasapan iş yapan bir kurum(!) söyledikleri sözlerin arkasında duramayıp üstünden 15 gün geçtikten sonra sizinle dalga geçerek yan çizmeye çalışan bir firma(!) .

    Uzak durun uzak tutun yazıklar olsun. Verdiğim kargo parasına vs'ye de yazık.

    edit : Sırf VDSL modem aldım hatta hızınız destekliyor dedikleri için. Neyse ki iade süresi dolmadı da iade edebilicem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likennyy -- 14 Mart 2017; 14:44:36 >




  • esenyurtta merkezi bi yerde site içerisinde oturuyorum 50mb superonline hizmet veriyor ama turknet vermiyormuş yalan oldu kaldık yine superonline'a
  • turknet tum sorunlarımı 2 gunde cozdu.artık musteri hizmetleri ile işim olmaz insallah.hızım 13 mb 150 gb kota ve 1000 dk bedave.cok iyi.evi de taşısycam turknete.
  • likennyy kullanıcısına yanıt
    Belki yaşadığınız problemler port sorunundan dolayıdır. Bende normalde VDSL olarak başvuru yapmıştım ama port olmadığı için ADSL kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    port sorununu da benim çözücek halim yok açıkcası bir saniye bile dsl ışığı yanmadı söylediklerini gerçekleştirmeleri için elimden geleni yaptım ama onlar yapmadı ve başarılı olamadılar uğraşmadılar. Zaten mentalite ben eskiden 16 kullanırken dalga geçer gibi sizin evinizde 8 var demeleri ki kendileri söylemişti 50 mbiti ben değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likennyy -- 14 Mart 2017; 16:23:53 >
  • likennyy kullanıcısına yanıt
    Altyapı Türk Telekom a ait olduğu için port vermek istemezse vermiyor. İster Türknet ister Superonline olsun fark etmiyor. Ama sanırım sizin sorununuz biraz farklı. Hiç dsl ışığı yanmıyorsa belki ankastre den hat çekmek gerekiyor olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ekipler geldi internette ki arızayı hallettiler. 77mbit tanımlı ve değerlerim şu şekilde sizce iyi mi ?

    Kablolu hızım:
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    Kablosuz hızım:
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    Buda hat değerlerim:
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




  • Geçen hafta telefon ve internet için başvurdum. Arayıp telefon geçiş oldu dediler. Daha sonra internette sorun olduğunu ttnetin alt yapının fiber olduğunu söylemiş türknette iptal ettik dedi o yüzden. Şu anda ne yapabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasret62

    Altyapisi vdsl desteklemiyen arkadaslara turkneti onermiyorum.60 tl baska bir firmadan ayni hizi alabilirsiniz kota 150 olmasa bile 100 gb olur en azindan daha kaliteli ve kesintisiz hizmet alirsiniz.taadut olayida bize gore guzel avantajli ancak hat uzerinde degisiklik yapiyorlar taadut olmadigi icin keyiflerine gore.Vdsl kullaniyorum 60 mbit hiz aliyorum memnunum ancak kesinti olabiliyor durduk yere.





    Benim ay sonunda vodafone net adsl taahhütüm bitiyor ve ay sonuna doğru türk nete geçiş için başvuru yapmayı düşünüyorum. Bana 60 tl ye başka bir alternatif önerebilir misiniz ? 150 gb akn ve taahhütsüz olacak ama. Ayrıca adsl aldıktan sonra ha vodafone ha turknet ne farkediyor ttnet bile olsa altyapı zaten aynı dolaptan aynı vermiyor mu eve gelen kablo aynı değilmi ? Diğer firmadan alınca nasıl daha kaliteli olacak ve nasıl kesintisiz olacak ? Esasında değişen tek şey benim faturayı ödediğim adres.




  • 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.