Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Yaklaşık 7 ekim gibi türknete geçiş yaptım sizler gibi bekleme süreci yaşadım ve vdsl desteklemesine rağmen adsl hizmeti alıyorum boş port yok !! muş !!! Herneyse ilk ay 16 mb verdiler fakat sizde bina 16'yı kaldırmıyormuş dendi 12 mb'e sabitlendi download 1.1 mbleri görüyordum benim içinde yeterliydi taa ki geçen hafta cuma günü internetim bakım yüzünden 1.5 gün gidene kadar int gitti 1.5 gün sonra int geldi fakat ne o 3 mb en yüksek hız, defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen geçen gün dönüş oldu Okan bey diye teknik destek elemanı aradı sizin binanızdaki hattınız en fazla 3 mb kaldırıyor dendi ulan geçen hafta 12 mb sorunsuz kullanılan hat birden bire 4'te3 hızı düştü 3 mb'e yüzyüze olsak gırtlaklayacaktım herifi son durum resimdeki gibi sakın taşıtmayın hattınızı bi b*k'a yaramayan salak bir firma TURKNET tek handikapı tahhütsüz olması başkada bi boka yaramaz.. Kısacası TURKNET PİŞMANLIKTIR..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OmeaR

    28 Ekim Cuma: Akşam telefondan başvuru yaptım.

    31 Ekim Pazartesi: PTT ile evrakları kargoladım.

    3 Kasım Perşembe: PTT takipten baktım anca ulaşmış çok yavaş kesinlikle kullanmayın.

    4 Kasım Cuma: Turknet'ten evrakların ulaştığı bilgisi geldi.

    7 Kasım Pazartesi: Evde kimse yoktu. Apartmanın kapısı kilitliydi, apartmanda da kimse yoktu. 12:40 gibi Telekomdan eleman gelmiş beni aradı. "Öğlenden sonra 3-4 gibi gelebilir misin dedim, kurulumlarım var gelemem." dedi. "Abi ben bunu iptal edeyim zaten 2-3 güne tekrar sisteme düşecektir, gelir bağlarım." dedi. İyi dedim bende.

    11 Kasım Cuma: Telekomdan gelen elemanı aradım, abi gelmemiş daha dedi. Turkneti aradım durum bu diye. Aciliyet bildiriyoruz falan dedi. Akşam Turknet'ten aradılar tekrar kayıt açtık dediler.

    15 Kasım Salı: Telekomdan eleman geldi ve yine evde kimse yoktu. Ama apartman kapısını devamlı açık tutuyorduk gelirse diye. Beni aradı, apartman kapısını kapatmış biri, yine halledemedi. Bu böyle olmaz bugün halledelim bunu bi 8 gün daha bekleyemem, 4 gibi eve gelen olacak o zaman gelseniz tekrardan dedim. Tamam abi öyle yapalım dedi. O gün kablolar bağlandı.

    16 Kasım Çarşamba: TurkNet eposta adresinize ait kullanici adiniz: ********@turk.net sifreniz: ******. Internet erisimi icin gerekli kullanici adi ve sifrenizi daha sonra gonderecegiz. Şeklinde mesaj geldi.

    18 Kasım Cuma: Çarşambadan beri ne mesaj var ne birsey, Turkneti aradım ne zaman hallolacak dedim internet başvurunuz yapılmış en kısa sürede hallolacak dedi.

    19 Kasım Cumartesi: Internet basvurunuz yapilmis olup aktivasyon islemleriniz en kisa surede gerceklestirilecektir. Turknet'le Ozgur Iletisimi kullanabilmeniz icin calismalarimiz devam etmektedir. Şeklinde mesaj geldi.

    22 Kasım Salı: Turkneti aradım telefon numaranız aktif ******** numaradır. İnternet başvurunuz yapılmış aktifleşmesini bekliyoruz dedi. Aciliyet falan bildirdim. Geri aradılar bir kaç saat sonra, o da aynı şeyi söyledi, 1 ay olacak artık ne zaman aktifleşecek bu neden aktifleşmedi dediğimde; ne zaman bilmiyoruz not düşmemişler sisteme dedi. Aciliyet bildirdim, aciliyet sırasına aldığını söyledi. (Aciliyet işi tamamen sizi oyalamaca, nabız düşürme)

    Bekliyoruz bakalım ne olacak. Şu an ılımlı gidiyorum. Çok az zamanları kaldı suyun kaynaması için

    Güncelleme

    23 Kasım Çarşamba: Öğlen saatlerinde Telefon numarası , modem kurulum kurulumu için kullanıcı adı ve şifre geldi.

    Modemim ve ev telefonum olmadığı için deneme fırsatı bulamadım. Cuma günü elime ulaşacaklar, deneyimlerimi buraya not düşeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: khedira_34

    quote:

    Orijinalden alıntı: khedira_34

    Arkadaslar suan evde olmadığım için net olarak yazamicam yardimci olucak olan arkadasa tesekurler şimdiden..

    Ev telefonu annemin üzerine
    İnternet benim üzerime

    Gerekli evrakları gönderdim 20 gün falan geçmiştir suan ev telefonu kesilmiş Türk telekom başvurun benzeri bir mesaj var evde olmadığım için mesajı tam bilemiyorum başına bole bsy gelen varmı ?

    Arkadaşlar önerilere açığım musteri hizmetlerinden biri aradı Arza kaydı dedi inanmalimiyim ?

    (Edit) arkadaşlar telefon hattı taşınmış durumda suan turknet internet hala Türk telekom kaç gün sürer bu işlem bilgisi olan varmı ?

    Bu süreci yaşamış arkadaşlar kaç gün sürer tahmini ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lokasyon: Pendik
    Sıfırdan basvuru
    Başvuru ve kargo yollama:22.11.2016
    Evraklarin teslim alınması:23.11.2016
    Telekom ekibinin gelmesi :25.11.2016

    Ben bugün evde yoktum 15 yaşlarında bir çocuk gelmiş evde tesisat yok diyip gitmiş . Telefonla konuştum girişe uc bırakacak.
    Bakalım yarın ugrasiriz yada elektrikçi cagiririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dk önce türk telekom ekibi geldi, hattınız vdsl tanımlı ama modeminiz adsl dedi, turkneti arayın cozerler dedi, aradım turkneti hattınız ADSL dedi, vdsl hiç tamamlanmamış.

    hala kullanamiyoruz.

    ayın 9unda başvurmuştum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun evrakları gönderdim. Vdsl modeme butcem olmadigindan adsl hizmeti sectim. Adsl modem alacagim ogrenci isi. Sistemi hizlandirabilmenin bir yolu yok mudur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dk önce türk telekom ekibi geldi, hattınız vdsl tanımlı ama modeminiz adsl dedi, turkneti arayın cozerler dedi, aradım turkneti hattınız ADSL dedi, vdsl hiç tamamlanmamış.

    ayın 9unda başvurmuştum
    hala kullanamiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanandac -- 25 Kasım 2016; 12:7:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızı nasıl arkadaslar tavsıye edermısınız ben vodafoneda cok sıkıntı yasıyorum rezalet
  • tcancan kullanıcısına yanıt
    Yanlış konuya yazmadiniz umarım Turknet'ten bahsediyoruz.Hızlandırmak mı? Bağlanırsa şükür edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın belası firmanin çağrı merkezini arayıp VDSL alt yapım yokmuş ADSL sinyal verin diyorum, talebiniz alınmıştır aranacaksınız diyor arayan soran yok kaç gündür. Sövdürecekler artık dayanamıyorum.
  • 3 aydır falan kullanıyorum türknet sabit 60 mb hız alıyorum çok memnun yalnız başıma enteresan bir olay geldi.

    İlk aboneliği başladığım ay fatura 50 tl geldi. Bir kaç gün geç kullanmaya başladığım için. Daha sonra bir baktım hem 50 tl hemde 59 tl 2 fatura kesilmiş. İkisinin de hesap kesim tarihi ve son ödeme tarihi ayni.



    Aradım müşteri hizmetlerini bana 59 tl olan faturayı öbür AY ödemem gerektiğini söyledi. Ben eminmisiniz dedim evet efendim dediler.

    50 yı ödedim bir geldim eve net yok. Borcumdan dolayı neti kesmişler. Müşteri hizmetlerini aradım ön ödemeli çalışıyorlarmış falan anlattılar durumu 59 uda ödedim. Net hemen açıldı.



    Öbür ay bir fatura geldi 85 tl. Aradım açma kapama cezası imiş. Şikayet kaydı oluşturdum. Beni yanlış yönlendirdiler ödemek zorunda kalırsam üyeliğimi iptal edeceğim dedim (konu para değil kandırılmak)

    2 gün sonra aradılar ses kayıtları dinlenmiş özür dilediler. Ama bu faturayı ödemem gerektiğini öbür ay faturanın 25 tl indirimli olacağını söylediler. Bende pek önemsemedim kabul ettim. Bekliyorum bakalım fatura ne kadar gelecek. Ama sorunuma hemen çözüm buldular.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazdik buraya hersey mukemmel diye som agzimizi actik iyi mi dunden beri netim yok. Santral calismasi mi ne varmis modem 57mbit hiz aliyor 5.5 up aliyor ama net isigi yanmiyor. Kafayi yedirtecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlarin birazini okudum hepsini okumam mumkun degil ve vazgectim bu macera baslamadan bitmis oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santralde çalışma ayağına 2 gündür net hizmeti verilmiyor, bu 2 günün parasını da alır bunlar.
  • Ulan şöyle okuyorumda yazılanları allahtan bulaşmadım bu şirkete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rLzApex


    quote:

    Orijinalden alıntı: kocaballi

    Benim evrak da ulaşmış, düz posta ile göndermiştim, 6 günde gitmiş...

    Mevcut internetiniz yoksa sıfırdan abone ise Turknet baglatamayanlar kulübüne hoşgeldiniz :)) 2,3 mesaj ustte basiniza gelebilecek herşeyi rehber niteliğinde yazdım.

    Bir bilmecem var Teknik sorunla başlar boş port yok ile biter nedir nedir nedir ?

    5 dakika önce Ttelekom görevlisi aradı, telefon hattınızı bağlıyorum dedi....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c_a_l_99

    17 Kasımda başvuru yaptım
    21 Kasım belgeler ulaştı, sonrasında klasik olarak aciliyet bildirimi yaptım.
    23 Kasım kullanıcı adı ve şifrem geldi ancak modemde hareket yok... Müşteri hizmetleri çok tutarsız bilgiler veriyor. O yüzden net bilgiye ulaşmak zor.

    Yaklaşık 30 yıllık mağaza numarası üzerine başvuru yaptım, umarım numaranın başına bi iş gelmez

    24 Kasım arıza kaydına istinaden telekom görevlisi geldi, fiber kutusunu kontrol etti, sonra işyeri içi tesisatı kontrol etti ve kopuk bi kablo varmış onu buldu, modem kurulumuna kadar yapıp gitti sağolsun... Yapmayabilirdi de :)

    Şuan sorunsuz, umarım böyle devam eder...





  • Bugun aramışlar duymadımm tekrar ararlar heralde. Telekomuda aradım verdiğim dilekçenin durumunu öğrenmek için kentsel dönüşüm noktasında olduğunuzdan böyle bir sorun va rport sayımız yetmiyor arttırılacak dedi. Hayır kardeşim belli değilmi port sayısının yetmeyeceği 2 katı yıkıp 5 katlı bina yapıyorsunuz, alim olmaya gerek yok. İlla yumurta kapıya gelmesimi lazım.

    Şimdi başka biryerdende açtırsam bu port sorunu devam edecek, ne yapacam bilmiyorum. Turknet fatura çıkarmazsa internet gelene kadar bekleyeceğim heralde. Tel var internet yok hale bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatbad -- 25 Kasım 2016; 15:10:2 >
  • Arkadaşlar önerilere açığım musteri hizmetlerinden biri aradı Arza kaydı dedi inanmalimiyim ?

    (Edit) arkadaşlar telefon hattı taşınmış durumda suan turknet internet hala Türk telekom kaç gün sürer bu işlem bilgisi olan varmı ?

    Bu süreci yaşamış arkadaşlar kaç gün sürer tahmini ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    Merhaba hocam, aynı adrese iki hizmet verilememektedir. Abonelik başvurusunda bulunmanız durumunda geçiş işlemleriniz TurkNet tarafından yapılmaktadır.

    Netten abonelik başvurusu yapıp evraklarımı kargoladım. Artık Türknet'ten geçiş işlemleri için haber bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.