Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    quote:

    Orijinalden alıntı: TurkishCoder

    marttan beri kullanıyorum alacak arkadaşlara fikir olması açısından tek dezavantajı kredi kartına otomatik ödeme vermeniz bu kadar. ben ttnet kullanıyordum ev telefonuyla beraber ayda 100 tl ödüyordum simdi 16mbit 150gb akn 1000dk heryöne 60 tl cok fark var yarı yarıya nerdeyse ve nerdeyse hiç kesilmedi diyebilirim 2 ayda bir kesildi internet sanırım o kadar doominsert hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum birçok soruma cevap verdi yardımcı oldu sorduk cevapladı sağolsun.

    Rica ederim hocam lafı mı olur, yanlız artık talimat zorunluluğu yok biliyorsunuz kredi kartı için

    yani şimdi otomatik ödemeyi iptal etsem bi sıkıntı olmaz mı?




  • Abiler memleketteki eve internet baglaticamda suan piyasadaki en uygun paket bumudur bundan uygunu varmi anne baba kullancak ara sira dizi izlerler bide whatsapptan aramalari var okadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 günden fazla internetsiz ve telefonsuz kalıp açtığım 3 arıza kaydınada iç tesisatınız arızalıymış yanıtını aldıktan sonra türknet aboneliğini iptal edip ilgili firmaya geçtim. Sonuç hattım ertesi gün açıldı ve ne kadar şaşırdım bilseniz iç tesisatta arıza yokmuş. :) Kısacası türknet avantajlı kampanya sunuyor tartışmasız ama sahada ekibi yok.Hattınız bozulursa işiniz Allaha kalmış.Kalanlara bol şanslar.Benim deneyimim kötü oldu.Ha kapanışa kadar bi güzel parasınıda alıyor.Bakalım vakit bulabilirsem şikayet edecem.
    Düzeltme notu.Konuya yazarak tekrar üste çıkarıyor ve gündeme getiriyorum.Hiç arzu etmediğim bir durumdu oysa.Firmayı salık vermiyorum.Sadece neticeyi yazmadığım için önceki yazdığım sorunlarımın çözüldüğü intibasının oluşmasını istemedim.Arkadaşlar paket güzel ama firma arkanızda değil.İyi düşünmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamizah -- 24 Temmuz 2016; 1:38:16 >
  • ya bizim kutuda arıza var internet sürekli düşüyor. şimdi TTNET şikayet etsek de ilgilenmiyor. bu arkadaşlara geçsek sonuç gene aynı olucak. sizce ne yapalım. elektrikçi 200 TL falan istiyor en aşağı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salih-amel

    ya bizim kutuda arıza var internet sürekli düşüyor. şimdi TTNET şikayet etsek de ilgilenmiyor. bu arkadaşlara geçsek sonuç gene aynı olucak. sizce ne yapalım. elektrikçi 200 TL falan istiyor en aşağı?

    Hocam, kutu arızası derken bina girişindeki ankestre kutusu mu?Telekom o kutu bir kereye mahsus veriyor çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karamizah

    20 günden fazla internetsiz ve telefonsuz kalıp açtığım 3 arıza kaydınada iç tesisatınız arızalıymış yanıtını aldıktan sonra türknet aboneliğini iptal edip ilgili firmaya geçtim. Sonuç hattım ertesi gün açıldı ve ne kadar şaşırdım bilseniz iç tesisatta arıza yokmuş. :) Kısacası türknet avantajlı kampanya sunuyor tartışmasız ama sahada ekibi yok.Hattınız bozulursa işiniz Allaha kalmış.Kalanlara bol şanslar.Benim deneyimim kötü oldu.Ha kapanışa kadar bi güzel parasınıda alıyor.Bakalım vakit bulabilirsem şikayet edecem.
    Düzeltme notu.Konuya yazarak tekrar üste çıkarıyor ve gündeme getiriyorum.Hiç arzu etmediğim bir durumdu oysa.Firmayı salık vermiyorum.Sadece neticeyi yazmadığım için önceki yazdığım sorunlarımın çözüldüğü intibasının oluşmasını istemedim.Arkadaşlar paket güzel ama firma arkanızda değil.İyi düşünmek lazım.

    Hocam bu tarz arızalarda, ekiplere ısrarcı olunmalı yoksa kutuya köşeden bakıp giden ekipler var, bu konuda teknik ekiplerin işini iyi takip edip abonenin birazda sabretmesi gerekiyor.Yakında bu sorunda kurtulucaz yüksek oranda bekleyin ve görün diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doominsert -- 24 Temmuz 2016; 10:43:23 >




  • doominsert nickli arkadaşın dedikleri de yalan oldu. O da oyalıyor telefondakiler gibi malesef. Bugün de bir hareketlilik yok. Aradım ve son aşamalarında dedi, zaten 8 gündür son aşamasında, ne kadar sürer dedim, haftaya açılır büyük ihtimal diyor. Ettiğim masrafa yazık sırf ondan bekliyorum. Ama bunlar anca oyalıyorlar haberiniz olsun. Yeni kayıt yaptıracaklar uzun süre bekleyemeyeceklerse yaptırmasınlar bence. Sürekli 3 gün 5 gün 2 gün oyalayıp duruyorlar. Hayır deseler şu tarihte işlem bitecek en azından beklemem o tarihe kadar. Ama müşteriyi böyle aptal yerine koymak hiç hoş değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sage12 -- 24 Temmuz 2016; 13:46:14 >
  • Engelliler için 45 liralık tarife var onda yalın internet ücreti ekleniyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnakresss

    Cok teşekkür ederim hocam. bu arada ben hizmetten gayet memnunum. en ufak bir sorun yaşamadım.

    Rica ederim hocam, iyi günlerden kullanmanız dileğiyle
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    https://turk.net/engelsiz-tarife/

    HIZ* KOTA AKN** TELEFON*** KAMPANYA FİYATI
    32 Mbps’ye kadar Sınırsız 150GB 1000 dk. 44.99 TL

    TurkNet’in engellilere özel olarak hazırladığı, Engelleri Aşan avantajlı internet kampanyaları TurkNet’te. Sizde eğer engelli, şehit yakını ve gazi vatandaşlarımızdansanız, size özel indirimlerle sunduğumuz avantajlı internet paketlerimizle sınırsız internet hizmetinden faydalanabilir, paketiniz dahilindeki dakikalarınızla ev telefonunuza sabit ücret ödemeden günün her saati özgürce konuşabilirsiniz.

    Başvurmak için hemen arayın: 0850 288 80 80

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4 Temmuz'da internet başvurumu yaptım, bugün 24 Temmuz hala internetim bağlanmadı. Sözde 5 iş günü içinde bağlanacaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

    4 Temmuz'da internet başvurumu yaptım, bugün 24 Temmuz hala internetim bağlanmadı. Sözde 5 iş günü içinde bağlanacaktı.

    Müşteri numarasını iletirmisin hocam yardımcı olalım.
  • önceden 3 defa Türknet aboneliği yaptım evraklar ulaştıktan sonraki gün açılıyordu. ben hafta basında yolladım. bakıyorum foruma herkes mağdur. firmanın epey eleman Alimi yapması gerekiyor sanırım. ben en iyisi yol yakınken doneyim. heyecana gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Hizmetiniz hala açılmadıysa gözlerinin yaşına bakmayın hocam. Öncelikle btk ya sonrasında bimer e şikayet edin. Ardından sözleşmeye aykırılıktan, müşteriye yaşan yanlış bilgi vermek, kandırmak ve oyalamaktan, açılması gereken süre içinde internetin açılmamasından doğan maddi manevi zararlarınız için turknete dava açın.
    Hem firmaya hem de müşteriye yaşan yanlıs bilgi verip oyalayan müşteri hüzmeti temsilcisi kılıklı dolandırıcılara ders vermiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir aydır evde yokum köydeydim, bugun eve geldim baktım hız 2 megabiti geçmiyor, adil kullanım kotasına daha 149 gb var, aradım kayıt oluşturdular ne zaman çözülür belli değil, bu ay kapatıyorum aboneliğimi ayın 1'ine kadar ne kullansam kardır bulaşmayın sakın TürkNet'e.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Wiggle kullanıcısına yanıt
    binbeşyüzseksenbeşbin kez söyledim. Buradan prim yada benzeri cart curt birşey almıyorum. Burada suan TurkNet başlığı var ve ben buradan takılan noktaları yada kangiren olan adımları çözmeye çalışıyorum.Bunu genel merkezden yapıyorum. Başka firmaların böyle bir desteği olamaz, olanlarda bayilerdir vs. Hiç mi dikkatinizi çekmedi bu olay. Sadece abonelik işlemleri yapılmıyor bu baslıkta her soruna bakılmaya çalışıyor.

    Ben uslubundan ve iletişiminden zaten para veriyoruz=hizmet vereceksin ben her istediğimi söyleyebilirim vs. sadece böyle iletişim olunca üzülüyorum. Firma ile ilgili yorumlarını ilet. pozitif negatif. vs burada satış hizmeti yok. İnsanlar bunu anlayamadı. Netflix, spotify gibi hizmet orada al yada iptal et. tüm süreçleri müşterinin kontrolünde.

    Sonuç itibari ile hizmeti veren TurkNet ve firma yetkilisi ise yapıştır gitsin :) İnan neyi nereye şikayet edeceğinden çok. Bu kadar sana yazı yazdıran geren, olay olduğu için canım sıkılıyor.

    Tüm samimiyetimle söylüyorum. Dava açacağım diyince süreçler hızlanmıyor. Daha doğrusu öyle bir ne direktif nede bir süreç var. Sadece ve sadece müşteri memnuniyeti için süreçler esner. Müşteri eğer bu lafı söylüyorsa kötü bir deneyimi vardır. Bu noktada TurkNet'in süreci sunu söyler, müşterinin dediğini yapabildiğiniz kadar yapın.

    her deneyimden ders çıkarılması lazım. Tabi eksiklikler var. Her adımı bilgilendirememiş olabilirim. Benden yana bir hata varsa özürlerimi kabul et lütfen.




  • 35 günlük bekleyişimin ardından internet sonunda aktif oldu. Hız testi aşağıdadır hız açısından gayet tatmin etti. Ama sıfırdan başlayacak arkadaşlar için önerim en az 1 ayı gözden çıkarın. Türk Telekom ekipleri işi çok yavaşlatıyor bağlanma sürecinde. Evimde uydu interneti olduğu için ben sabredebildim 1 ay. Başka bir alternatifiniz yoksa hemen de bağlansın istiyorsanız TTNet den başka şansınız yok. TT ekipleri geldikten 2 gün sonra interneti aktif ettiği için Turknet'e teşekkür ederim yine de.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




  • k_koray K kullanıcısına yanıt
    Hocam bir talep/şikayetin olursa ben buradalardayım yardımcı olmaya çalışırım. Güle Güle kullan..
  • Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce internet bağlatacaktık ama boş port bulunmadığı için turk telekoma başvuru yaptık hayla bekliyoruz. Turknet'i aramıştık onlar sormadan biz port olayını söylemeseydik muhtemelen bekliyor olurduk net neden bağlamıyorlar diye. Sizde bağlatmadan önce port u bir sorun derim. 1 ay oldu nerdeyse ama port bağlatmadı hayla turk telekom. 2016 nın ortasında İstanbulun orta semtinde net 1 aydır yok bakalım ne zaman gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • binaya altyapı yeni geldi, türk telekomdan elemanlar gelmiş sözleşme yapıyormuş. siz devreye girebiliyor musunuz bu durumda? @doominsert
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.