Şimdi Ara

MSI Oyun Notebookları Neden Daha İyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcılar; öncelikle oynamak istedikleri oyunların türlerine ve daha sonra kullanacakları mobil grafik kartlarının performanslarına göre oyun dizüstü tercihlerini yaparlar. Bütçe belirledikten sonra, kullanıcı deneyimleri, yorumlar ve anketler dahil kapsamlı bir araştırma sonrası nihayet aradıkları dizüsüt modeline ve grafik kartı seçimlerine karar verirler.

     MSI Oyun Notebookları Neden Daha İyidir?


    MSI, oyun notebookları için sürekli olarak gelen ürün anketlerini değerlendirerek tasarımlarını geliştirir. Aynı zamanda MSI, oyun dizüstü modelleride kapsamlı grafik kartı seçenekleri sunar, çünkü bu kullanıcının satın alma aşamasını çok daha kolay hale getirecek bir nedenidir. MSI oyun notebooklarında giriş seviyesi GTX950M'den, masaüstü sistemlerin grafik performansını sunan GTX980'e, MXM yuvaları ile desteklenmiş SLı kombinasyonlarına kadar pek çok grafik kartı seçeneği bulabilirsiniz. Piyasada satılan diğer pek çok modelde bu kadar zengin seçenekler yoktur ve listenizdeki en iyi çözümü almak için bütçenizi yükseltmek zorunda kalırsınız.

     MSI Oyun Notebookları Neden Daha İyidir?


    CPU ve GPU; MSI sadece bu iki faktörün tüm kullanıcılar için ideal bir oyun notebooku ararken odaklandığı temel noktalar olduğunu çok iyi biliyor. Ancak MSI, oyun deneyiminin sadece bu kriter üzerinde oluşmadığını da çok iyi biliyor. Performansın yanında görsellik, ses, kontrol ve akış olmak üzere toplam 5 adet enstürümanı da harika bir oyun deneyimi sunmak için sürekli olarak geliştiriyor. Bu nedenle extreme seviyedeki özelliklere sahip MSI oyuncu dizüstü modellerini piyasada 2,600$ gibi bi fiyata satın alabiliyorsunuz.

     MSI Oyun Notebookları Neden Daha İyidir?


     MSI Oyun Notebookları Neden Daha İyidir?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.