Şimdi Ara

Acil Konu: Galaxy S6 vs. A7 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni telefon alacağım, bütçem max. 2000. Samsung yada Apple arasında kararsızım, fakat Google'ı daha çok sevdiğimden Samsung'ta karar kıldım.

    S6 ve A7-2016 arasında kararsızım. Telefonda çok oyun oynamam, sürekli sosyal medya, whatsapp, mail kullanırım, bir de fotograf performansına çok önem veriyorum. Tavsiyeniz nedir?

    Iphone 6 veya 6S'de bir seçenek.. Ama gönlüm Samsung'ta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxalanne -- 6 Mart 2016; 23:24:25 >



  • Bir S6 kullanıcısı olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim sana telefonumu. Ben genelde amiral gemi modellerini tercih etmeyi daha uygun bulmuşumdur bana daha uzun ömürlü geliyor ama bu tamamen benim görüşüm. Eğer S6 ile ilgili soracakların varsa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bu soruya en güzel cevabı ben vereceğim çünkü sevgilim a7 2016 kullanıyor bense s6 edge.

    Ona telefonu alalı 2 hafta oldu ancak anlatayım durumları.

    S6 nın ekranı a7 den çok daha güzel gözüküyor çünkü ppi değeri ve çözünürlüğü daha yüksek.Ekran boyutu olarak a7 s6 dan bildiğiniz üzere çok daha büyük ve tek elle kullanması zor bir cihaz.Ama beyaz rengi a7 nin daha bir beyaz benimki sönük kalıyor :)

    A7 2016 da şöyle bir problem var cihaz ara ara işlemcisi düşük olduğu için 30-40 saniyelik takılmalar yapıyor.Bunu shiftdeletenin a7 2016 test videosunda 2 ay kullanan birisi de söyledi.Aynı sorun sevgilimde de mevcut.Telefonu yeniden başlatmak gerekmiyor ama bazen can sıkabiliyormuş.Arayüzde akıcılıkta falan çok büyük fark yok.İşlemcisi daha düşük ama oyun oynamadığınız için sorun olmaz.Yeni android 6 güncellemesi geldiğinde bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

    Kameraya gelince gündüz çekimlerinde aham şaham fark yok fakat gece çekimlerinde ve ön kamerada s6 daha üstün.Video kaydını denemedim ama s6 her haliyle kamerada önde.

    Şarja gelirsem bu noktada beni çok şaşırttı a7.Bu akşam görüştük %4 şarjı kalmış ve 7 saat ekran süresi vardı.3G ve wifi karışık internetsiz kullanmadığı dakika yok.1 gün 4 saat boyunca kullanmış ve 7 saat ekran süresi vardı.Benim telefonuma 2.5 kat kadar fark atıyor desem doğru olacak şarj konusunda.S6 da 2550 a7 de 3300 mahlık batarya mevcut.

    Karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 6 Mart 2016; 23:55:24 >




  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Sanırım A7 bir sarj konusunda önde. Telefon elimden düşmüyor, S4'ü powerbank ile günde 3 kez sarj ettiğimi biliyorum.. Ama diğer özelliklerinin tamamıyla S6 öne çıkıyor, doğru mudur?
  • Roxalanne kullanıcısına yanıt
    Bir yerde orta segment bir telefondan bahsediyoruz diğer yerde amiral gemisi.Tabi ki s6 önde.İki cihazı da mağazada inceleyin gene siz elinize alın.A7 nin fiyatının yüksek olması bence tipinden kaynaklanıyor gerçekten çok şık bir cihaz.
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Evet, şıklığına laf yok :)

    Teşekkürler cevabınız için.
  • Roxalanne kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sunu da unutmayalim a7 1800 le s6 da sanirin 2500-2400 le piyasaya girdi.

    Iyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.