Şimdi Ara

Giyim Mağazası Hızlı Satış ve Stok Takip sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GENEL AÇIKLAMA
    MandaliPos Giyim mağazası ve şubelerin stoklarını ,satışlarını Dokunmatik Pc ,Tablet, Barkod Okuyucu Yardımı ile Hızlı Satış Yapabileceğiniz kullanıcı Dostu Ara yüzüyle Bilgisayar Kullanması Bilmeyenlerin Bile Hakim olacağı Profesyonel Bir Sistemdir..

    Yazılım Özellikler ve Modülleri:
    Stok Takip Modülü,Raf Modülü,Hızlı Satış Modülü,Kullanıcı Atama Modülü,Raporlama Modülü,Kategori Oluşturma Modülü,Grafiklerle istatistik Modülü,Kasiyer ,Müşteri Temsilcisi,Şube Müdürü,Sistem Yöneticisi Modülleri,Gelir Gider Modülü,Tedarikçi Modülü,Kampanya ve İndirim Modülü ve Daha Bir Çok özellik Hepsi Bir Arada

    Bir Ve Birden Fazla Şubeyi Nasıl Takip Edebiliriz?
    MandalinPos Lisansını Aldıktan Sonra Belirliyeceğiniz Şubeleri Açıp Onlara Kullanıcı ,kasiyer, Ürün Tanımladıktan Sonra Dünyanın Her yerinden Bilgisayardan,Tabletten,İphone'dan Tek Tuşla Tüm Mağazaların Satışlarını Stoklarını,Net Kasaları,ciroları Listeliyebilir ,Görsel Grafikle de Görebilirsiniz.

    Kampanya Ve indirim Oranı Nasıl Çalışır?
    Ayarlar Modülünden Nakitte ve Kredi Kartından Yapılacak Yüzdelik İndirimleri ayarlıyabilir ,ister Toplam Fatura Üzerinden Hesaplatabillir ister her ürün için ayrı ayrı indirim kurguluyabilirsiniz. Kampanya içinde 3 al 2 öde gibi örnek bir kampanyayla anlatmak isteriz.

     Giyim Mağazası Hızlı Satış  ve Stok Takip sistemi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.