Şimdi Ara

Pc bağımlısıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunlara bagimliyim.Oynamayi çok seviyorum ve hiç bıkmıyorum.Lise 3 deyim.ders çalişmam lazım ama çalışamıyorum.Bugun arkadaşlarim beni dışarı çagirdi ama gitmedim sirf biraz daha fazla oynayayim diye.Arkadas,sevgili hicbirsey bana pc oynamanin zevkini vermiyor.Hiç bıkmıyorum 24 saat oynasam bikmam.Mesela yemek yiyorum diyelim aklıma oyun geliyor ve yemegi hizli yemeye basliyorum yemek yerken zevk alamiyorum psikolojik olarak doymuş hissetmeye basliyorum.Yemek yemeyi birakiyorum.Pc hayatimi ele gecirmis durumda.Yemek sadece bir ornekti baska bir sey yaparken de aklim hep pcde ve o işe odaklanamiyorum.Çabucak bitirmeyr calisiyorum.

    Hiçbirsey ama hicbirsey bana pcnin verdigi zevki vermiyor.10 saat oynasam yarim saatmis gibi geliyor zaten.zamanlar bana yetmiyor.birturlu hevesimi alamiyorum.surekli oynama istegi var.Nasil kurtulacagim

    Edit:Birde sanki herşey yalan sadece oynadigim oyun gerçekmiş gibi hissediyorum.Bu yüzden hiç birakamiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B9EFA7FE -- 6 Mart 2016; 21:09:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Oynadıgın oyunlar neler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu bu değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 e gidiyorum ve bu durum bende de vardı bunun nedeni zamanı önemsemediğin için oluyor. Cuma ile pazartesi arasında ki tatil yokmuş gibi yaşarsın . Normal insanları anlamazsın. Çözümü ise hayata olumlu bakmak zamanın kıymetini bilmek 80e gelince tüm hayatımı pc de geçirdim dememek hayatta ki diğer şeylere yönelmek.

    Önceden tüm cuma cumartesi bilgisayar oynar geceleri uykunun geliğini bile hissetmezdim. Şimdi tüm cuma cumartesi kitap okuyorum ve sadece pazar günü bilgisayarda geçiriyorum.

    Okulda derste hoca konuyu anlatırken bu gün eve gidince ders çalışıcam dün de oynadım ancak bir şey kazanmadım diye bir duygu var sa Benim yaptığımı yap 1-2 hafta bilgisayarı sök rahatla
  • Peki hiç gerçek hayatta bir şeyler denedin mi? Biyerlere tırmanmak, yüzmek, koşmak...

    Ne kadar kaliteli grafiklere sahip olan oyunlar da oynasan, asla gerçek hayatın yerini tutamaz. Bence gerçek hayatta biraz istediğini bulamamış birisisin. Ancak bu böyle devam etmez. Denemekten vazgeçme. Hayatını yaşa. Kimse sana oynama demiyor. Ancak gerçekliğe de biraz zaman ayır.
  • Keşke gerçek hayatta birşeyler yapmamis olsaydim,kurtulmam daha kolay olurdu.Amma velakin yüzme,koşma,futbol,basketbol,gezme-dolaşma,bunlarin hepsini yaptim ve yaparken de bir an once eve gidip pc oynamak istedim.Yani hiçbiri beni pc kadar mutlu etmedi.Konuda da yazdigim gibi arkadaşlarımla çok takıldım dışarıda eğlendim ama pcnin verdigi zevki vermiyor bir an once pc oynamak istiyorum.
    Sevgilim bile var.Dışarı çıkalım diyor,çıkmıyorum.Pc yuzunden.Sevgilimle eskiden
    çok gezdik dolastik eglendik ama aslinda mutlu oldugum şey akşam eve gidince pc oynayacagim dusuncesiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayolupoğaça

    Keşke gerçek hayatta birşeyler yapmamis olsaydim,kurtulmam daha kolay olurdu.Amma velakin yüzme,koşma,futbol,basketbol,gezme-dolaşma,bunlarin hepsini yaptim ve yaparken de bir an once eve gidip pc oynamak istedim.Yani hiçbiri beni pc kadar mutlu etmedi.Konuda da yazdigim gibi arkadaşlarımla çok takıldım dışarıda eğlendim ama pcnin verdigi zevki vermiyor bir an once pc oynamak istiyorum.
    Sevgilim bile var.Dışarı çıkalım diyor,çıkmıyorum.Pc yuzunden.Sevgilimle eskiden
    çok gezdik dolastik eglendik ama aslinda mutlu oldugum şey akşam eve gidince pc oynayacagim dusuncesiydi.



    Aslında bunu demek istemezdim ama belkide tek ihtiyacın pc dir. Başka bir şeye ihtiyacın yoktur. Bir bağımlılıkdan öte ihtiyacın odur. Her insan aynı değil ve belkide sen hayatında istediğin şeyi çokdan keşfetmişsindir.

    Sadece bir sorum var. Bugünlerde böylesin peki gelecekte bunun seni hala mutlu ediceğine ya da mutlu olmana sebep olucak şeylere yardımcı olucağını düşünüyor musun? Eğer evet se diyecek bir şey yok. Yine de düşün.




  • Oynadığın oyunlar neler? Bu konuyla alakalı, eğer Mmorpg türü oyunlar oynuyorsan ona göre yardımcı olabilirim.
  • Lise1e gidiyorum oynamayı çok istediğim halde canım istemiyor çok garip bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seninle ayni durumdaydim.6 ay once fitness a basladim ve yavas yavas oyunlardan uzaklasmaya basladim.1 ay once java kursuna basladik arkadaslarla.Her yeni aktivite beni oyunlardan 1 adim uzaklastiriyor.Onemli olan pc den uzaklasman degil oyunlardan uzaklasman.Pc yi yararli islerde kullanabilirsin.Sarki dinle arastirma yap ve abartmadan oyun oyna.Oyunlarin yararli yonleri oldugu aciklanmis bisey sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üni 2 deyim, lise bittikten sonra o kadar çok oynadım ki, artık oynayacak bişeyim yok, bıktım, oyun oynamanın yerini saatlerce facebook gruplarında dolaşma, twitchte ıvır zıvır şeyler izleme aldı.3-5 arkadaş var en azından arada toplanıp buluşuyoruz falan da, keşke her akşam ortamlarda olsam diye yakınıyorum.
  • Sağlam bi tokat lazım sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.