Şimdi Ara

Öncelik her zaman yerli futbolcu olmalıdır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçede yıllardır yerli futbolcuların takımı sahiplenme durumu var. Baktığımız zaman Gökhan CaneR Volkan Şen/Demirel sanki kendi takımlarından çok daha fazlasıymış gibi oynuyorlar. Mehmet Topalın takımı sahiplendiğini düşünmüyorum ama çok iyi bir profesyonel. GS de oynasa da bu performansı sergiler Atletico da da.

    Bu yüzden Nani 2. planda kalmalıdır. Alper ve VOlkan şen 2 maçtır isimlerinin haklarını veriyorlar Nani sezon başından beri direk anahtar oyuncu olarak ilk 11e yazılan isimdi ama oyunu nyavaşlatıp topun arkasında beklemekten başka bir şey yaptığı yoktu



  • Bizim ligin seviyesi çok yukarıda değil o yüzden bu seviyede pek sırıtmıyorlar ama Avrupa'da işler değişiyor biraz.
  • O fark şuradan oluyor ben söyleyeyim. Kim nereden geldi?

    Meireles - Chelsea, RvP - ManU, Nani - ManU, Markovic - Liverpool, Diego - AtleticoMadrid, Alves - Zenit, Kjaer - Lille, Kadlec - Leverkusen, Sow - Lille, Kuyt - Liverpool vs..

    GG - Oftaş, Şener - Bursa, Volkan - Bursa, Alper - Eskişehir, H.Ali - Kayseri vs...

    Bir de şunu sorayım hangileri kendini ispatlamış, hangileri kendilerini ispatlamaya çalışan oyuncular? O farkın birinci sebebi bu.

    İkinci sebebine gelirsek takıma gerçekten kendini adayan futbolcular var. Volkan gibi Emre gibi Alex gibi bugün ki Gökhan gibi. Takımı sahiplenme çabasında olanlar. Bunlar da her takımda bir elin parmağını geçmez hiçbir zaman. Çünkü hem takımın sağlam taraftarı, hem lider özelliği olan biri hem de hırslı olması gerekir.

    Gelelim kendini ispatlamış yerlilere. Mesela örnek verirsek Caner (GS-CSKA). Lider özelliği sıfır. O yüzden hiçbir zaman takımı sırtlayamaz. Bir maç iyi oynarsa bir maç koyverebilir banane dercesine. Ya da Mehmet Topal(GS-Valencia). Gereken hırs yok. Gayet profesyonel bir oyuncu sürekli iyi de oynuyor ama takımı sırtlayamaz.

    Zaten bunlar kaptan özellikleridir. O yüzden Kaptan Alex'tir, Kaptan Volkan'dır, Kaptan Emre'dir, Kaptan Gökhan'dır onlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.