Şimdi Ara

Stereo sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraycelik80

    quote:

    Orijinalden alıntı: cihangules


    quote:

    Orijinalden alıntı: stakanar

    Konu dijital veya analog değil,kaliteli müzik dinlemek. Dolayısıyla yazdıklarınız bana birşey ifade etmiyor ki internetten kayıpsız diye indirdiğimiz flac dosyalar bile bazen cd kalitesinde olmuyor. Teknik veriler bu işte kablolarda,amfilerde,daclarda var fakat iş kulakta bitiyor. Siz mp3 ile mutlu mesut iseniz benim için sorun değil ama mp3 ve cd aynı ses kalitesine sahip derseniz yanlışsınız.

    Ses uzmanı değilim, ancak yaptığım iş ve okuduğum fizik bölümü neticedinde bu konuda çok fazla şey biliyorum, ses dalgaları nedir, nasıl üretilir, nasıl kaydedilir, nasıl tekrar hoparlörde duyacağımız sese dönüşür? Bu sorularla ilgili bir çok araştırma yaptım ve yazdıklarım bilimsel bir çerçevededir.

    Yazdıklarımı okursanız mp3 ve CDnin aynı ses kalitesinde olmadığını zaten söylediğimi görürsünüz. Ancak aradaki fark, genellikle dijital olarak yapılmış kayıtlarda, bilgisayar ile değiştirilmiş ya da düzenlenmiş kayıtlarda ancak pahalı sistemlerde rahatsızlık verecek derecede anlaşılabilmektedir. Genellikle diyorum çünki sabit bir veri yok. Hatta günümüzde bazı orijinal CD ler bile baskı firmasının özensizliği neticesinde kulağa pek de müzik gibi gelmemektedir.

    not: mp3 ile mutlu değilim. neredeyse plak ve canlı müzikten başka birşey dinlemiyorum.








    Kullandığınız
    Pikap (5-10 kg arası ise zaten konuşmak bile abes olcak ama ben gene sormuş olayım )
    Kol
    İgne
    Pikap yükseltecek
    Stereo amp
    Hoparlor

    Ve bunları birbirine bağlayan
    Speeker kablo
    İnterconet
    Power kablo

    Nedir ustat

    Ve sahip olduğunuz plaklar hangi kategori

    180 gr audiophile baskı mı ornek

    Eğer siteminiz belli bir seviye değilse zaten MP3 playerde taksanız pikapta taksanız bos





  • caniggia7 C kullanıcısına yanıt
    Dostum, sorduğunuz Victa serisi fiyatına göre gayet iyi hoparlörlerdir. Fakat Heco marka iki hoparlör kullanmış biri olarak rock müzik dinleyen birisine Heco önermem. Heco'lar daha temiz yada distorsiyonsuz müziklerde daha başarılı. Blues, Caz gibi müziklerde daha iyi olduğuna karar verdim. En iyi olduğu konu ise elektronik müzikler.

    Heco'ların sonu 2 ile biten yeni seri hoparlörlerinde tiz ünitesi yenilenmişti. Benim gördüğüm bu yeni tiz ünitesi biraz daha sert karakterli. Çünkü önceki kullandığım eski seri olan Victa 601 modelinde tizler daha yumuşaktı. Şimdi ise sizin sorduğunuz 702 ile aynı sürücülere sahip Music Style 900 hoparlörlerini kullanıyorum.
    http://www.pelinltd.com.tr/Music-Style-900-BlackBlack,PR-321.html
    Bu yeni hoparlörlerle bazı yüksek tempolu rock ve metal müziklerde, davulcunun hi-hat (yandaki pedallı zil) ile ritm tuttuğu parçalarda bu zilin sesi bazen yorucu olabiliyor. Özellikle Metallica'nın parçalarında bu durum daha da belirgin olabiliyor ve de bu durum beni rahatsız ediyor. Bazılarında ise böyle bir sorun olmuyor.

    Deneyimlerime göre Heco'lar detaylı ve nispeten parlak çalan hoparlörler. Bu sebeple Onkyo gibi daha düz çalan amfi markaları ile daha uyumlu olduğunu düşünüyorum. Misal Onkyo AVR ile bu tizlerin sertliği durumu daha az belirgin. Ama Marantz stereo amfi ile daha belirgin bir hal alıyor. Denon, Yamaha yada farklı markalar ile nasıl olur deneyip görmek lazım.

    Profilinizden gördüğüm kadarıyla Ankara'dasınız. Heco hoparlörlerin distribütörü olan Pelin LTD'de Ankara'da. Hafta için uygun bir zamanınızda sizin için referans olan birkaç cd yada flac albüm ile bir ziyaret edin. En azından hoparlörleri kendiniz görmüş ve fikir sahibi olmuş olursunuz. Belki bu tiz parlaması olayı sizi rahatsız etmeyecektir.
    http://www.pelinltd.com.tr/index.php?do=static/contactus


    Bunun dışında Heco'ların hassasiyet (db) değeri genel olarak yüksektir ve bu sebeple nispeten daha güçsüz amfilerle bile yeterli ses seviyesine çıkabilirler. Ben daha hiçbir amfimi son ses açamadım, ki ses %70'lerdeyken bile ortalaık inleyecek seviyeye geliyor :-) Eğer yüksek ses seviyorsanız, size uygun olabilir.

    Ayrıca tavsiye edilen amfinin 30-300w verilmesi pek de bir anlam ifade etmiyor. Zaten bu fiyat aralığında 300w gibi bir değer verebilecek bir amfi bulmanız mümkün değil. Ayrıca bu hoparlörlerin hassasiyeti düşük olduğu için 10w'lık T sınıfı çin malı amfilerle bile gayet iyi ve yeterli yükseklikte ses alabiliyorsunuz. Altta bahsettiğim T sınıfı amfi ve önceki Victa 601 hoparlör ile çektiğim videoya bakarsınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=9lwv9GdDbuc

    Bu da şu an kullandığım Music Style 900 hoparlör ile aynı T sınıfı amfi ve Onkyo 828 ev sinema amfisinin karşılaştırması.
    https://www.youtube.com/watch?v=gRt7XeS-Hbo

    Videolar en azından ürünler hakkında fikir verecektir.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir




  • Merhaba, aşağıdaki sistemin uyumu hakkında ne düşünürsünüz?

    Özellikle hoparlör konusunda çok tereddütte kaldım. Salon biraz büyük olduğu için tereddütlerim var.


    Pro-Ject Debut Carbon (DC) Turntable Ortofon OM 10

    http://www.ozzyturk.com...able-ortofon-om-10-8157

    Marantz amfi pm5005

    http://www.ozzyturk.com...5-stereo-amplifier-7903

    Mission MX-3 Hoparlör

    https://www.dukkanhifi....sion-MX-3-Hoparlor.html


    Alternatif Hoparlörler:

    https://www.dukkanhifi....sion-MX-1-Hoparlor.html

    https://www.dukkanhifi....cs-Q-3010-Hoparlor.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtyzc

    Merhaba, aşağıdaki sistemin uyumu hakkında ne düşünürsünüz?

    Özellikle hoparlör konusunda çok tereddütte kaldım. Salon biraz büyük olduğu için tereddütlerim var.


    Pro-Ject Debut Carbon (DC) Turntable Ortofon OM 10

    http://www.ozzyturk.com...able-ortofon-om-10-8157

    Marantz amfi pm5005

    http://www.ozzyturk.com...5-stereo-amplifier-7903

    Mission MX-3 Hoparlör

    https://www.dukkanhifi....sion-MX-3-Hoparlor.html


    Alternatif Hoparlörler:

    https://www.dukkanhifi....sion-MX-1-Hoparlor.html

    https://www.dukkanhifi....cs-Q-3010-Hoparlor.html


    Salon kaç metrekare? Amfi ve hoparlöre toplam ne kadar bütçe ayırdınız? İkinci el düşünür müsünüz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, salon toplam 45 m2, iki bolumden olusuyor. Biri yemek odasi bolumu digeri salonun kendisi ama sekil olarak akustik problemi yasayabilecegimi dusundugum bir yapisi var. Ikinci el dusunmuyorum. Butcem pikap dahil toplam 4500 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyzc -- 20 Mart 2016; 20:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtyzc

    Merhaba, salon toplam 45 m2, iki bolumden olusuyor. Biri yemek odasi bolumu digeri salonun kendisi ama sekil olarak akustik problemi yasayabilecegimi dusundugum bir yapisi var. Ikinci el dusunmuyorum. Butcem pikap dahil toplam 4500 TL.

    Eğer kurulum doğru olursa odanın şekline rağmen iyi müzik dinlemek mümkün. Hoparlörleri pikaptan uzağa, dinleme bölgesine göre simetrik bir şekilde bakacak yerlere koyabilirseniz (önlerinde sese engel olacak bir eşya bulunmaması gerekiyor), duvarlara da mümkünse uzak olacak şekilde, gayet iyi ses alabilirsiniz.

    Bütçe bu kadarsa en azından amfi için ikinci el düşünmelisiniz. Çünkü artan para ile çok daha iyi bir hoparlör hatta pikap bile alıp keyif çatmak mümkün. Bir kaç önerim var izninizle. Hifi-Engine sitesinden bu cihazların teknik özelliklerine bakınız, satın almayı düşündüğünüz amfiyle kıyaslayınız. Özellikle kanal başına verdikleri güce ve harmonik distorsiyona bakarsanız neden ikinci el önerdiğimi görebilirsiniz. Sadece bunlar değil, uygun fiyata bir sürü şaheser bulabilirsiniz.

    YAMAHA AX-596

    PIONEER SA-950

    AKAI AM-69

    AKAI AM-55

    Şu anda Dolar ve Euro çok yüksek, 70-100 watt verecek bir sıfır amfi gerçekten ateş pahası. Ben olsam aynı markanın Mission VX-4 hoparlörünü alıp amfiyi ikinci el alırdım. Bu durumda pikaba neredeyse 2000 lira kalıyor. Seçtiğiniz pikap 1300 lira civarında, kalan paraya da örneğin Ortofon 2M Blue gibi bir cartridge alıp keyif yapardım.




  • Onerdiginiz yamaha amfiyi tercih edebilirim fakat urunler cok eski oldugu icin ankarada guvenilir bir satici bulmak ve bu urunlerin beni kac yil daha goturebilecegi konusunda tereddutlerim var. Birsey daha sormak istiyorum. 2x 40 watt 8 ohm marantz yeni modelinden alacagim performans onerdiginiz amfilerden alacagim performans arasinda nasil bir fark olur bilemiyorum. Sonucta cok yuksek watt lara cikmayacagim, evde dinleyecegim. Sizce marantzin bu amfisi mission mx3 veya mx4 hoparlorleri beslemekte yetersiz mi kalir? Bu yeni model amfilerle eskileri arasinda ne gibi performans farklari oldugunu her ikisinide test eden arkadaslardan ogrenilbilsek ne guzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtyzc

    Onerdiginiz yamaha amfiyi tercih edebilirim fakat urunler cok eski oldugu icin ankarada guvenilir bir satici bulmak ve bu urunlerin beni kac yil daha goturebilecegi konusunda tereddutlerim var. Birsey daha sormak istiyorum. 2x 40 watt 8 ohm marantz yeni modelinden alacagim performans onerdiginiz amfilerden alacagim performans arasinda nasil bir fark olur bilemiyorum. Sonucta cok yuksek watt lara cikmayacagim, evde dinleyecegim. Sizce marantzin bu amfisi mission mx3 veya mx4 hoparlorleri beslemekte yetersiz mi kalir? Bu yeni model amfilerle eskileri arasinda ne gibi performans farklari oldugunu her ikisinide test eden arkadaslardan ogrenilbilsek ne guzel olur.

    Çok güzel yere değindiniz. Watt güç birimidir. Hoparlörün sürücüleri gereken sıklıkta titreşip müziği üretebilmek için güce gereksinim duyarlar. Sesi biraz daha açmak isterseniz daha yüksek bir genlikte titreşecek güce ihtiyaç olur. Genel olarak kısık seste ginleseniz bile dolgun bir ses için sürücüleri çalıştıracak güç gereklidir. Bu yüzden amfiyi hoparlörün kapasitesi içerisinde mümkün olduğunca güçlü seçmekte fayda var. Bu durumda kısık seste dinlemek isterseniz kısık seste dinlersiniz. Sesi açmak istediğinizde rahatlıkla açarsınız. Hoparlör verimli çalışır ve ömrü de uzun olur.

    40 Watt amfiyi de takıp mx3 ya da mx4 te müzik dinlersiniz. Zira hoparlör teknik özelliklerine göre bu güçte de çalışır. Ancak diyelim ki canınız o an istedi ve sesi biraz yükselttiniz. Volume düğmesinin 10 üzerinden 4 ya da 5 ine getirdiniz. O an duyacağınız şey arka planda bir hışırtı olacak. Ve bunu ne kadar çok yaparsanız uzun vadede hoparlör bundan zarar görecek. Çünkü o hışırtı daha yüksek genlikte titreşmeye çalışan fakat güç alamadığı için bunu yapamayan sürücüden kaynaklanır.

    İkinci el kolay bir mesele değil, bunu kabul ediyorum. Biraz şans ve araştırmak gerekiyor. Satıcı güvenilir ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. En iyisi test edip almak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangules

    quote:

    Orijinalden alıntı: umtyzc

    Onerdiginiz yamaha amfiyi tercih edebilirim fakat urunler cok eski oldugu icin ankarada guvenilir bir satici bulmak ve bu urunlerin beni kac yil daha goturebilecegi konusunda tereddutlerim var. Birsey daha sormak istiyorum. 2x 40 watt 8 ohm marantz yeni modelinden alacagim performans onerdiginiz amfilerden alacagim performans arasinda nasil bir fark olur bilemiyorum. Sonucta cok yuksek watt lara cikmayacagim, evde dinleyecegim. Sizce marantzin bu amfisi mission mx3 veya mx4 hoparlorleri beslemekte yetersiz mi kalir? Bu yeni model amfilerle eskileri arasinda ne gibi performans farklari oldugunu her ikisinide test eden arkadaslardan ogrenilbilsek ne guzel olur.

    Çok güzel yere değindiniz. Watt güç birimidir. Hoparlörün sürücüleri gereken sıklıkta titreşip müziği üretebilmek için güce gereksinim duyarlar. Sesi biraz daha açmak isterseniz daha yüksek bir genlikte titreşecek güce ihtiyaç olur. Genel olarak kısık seste ginleseniz bile dolgun bir ses için sürücüleri çalıştıracak güç gereklidir. Bu yüzden amfiyi hoparlörün kapasitesi içerisinde mümkün olduğunca güçlü seçmekte fayda var. Bu durumda kısık seste dinlemek isterseniz kısık seste dinlersiniz. Sesi açmak istediğinizde rahatlıkla açarsınız. Hoparlör verimli çalışır ve ömrü de uzun olur.

    40 Watt amfiyi de takıp mx3 ya da mx4 te müzik dinlersiniz. Zira hoparlör teknik özelliklerine göre bu güçte de çalışır. Ancak diyelim ki canınız o an istedi ve sesi biraz yükselttiniz. Volume düğmesinin 10 üzerinden 4 ya da 5 ine getirdiniz. O an duyacağınız şey arka planda bir hışırtı olacak. Ve bunu ne kadar çok yaparsanız uzun vadede hoparlör bundan zarar görecek. Çünkü o hışırtı daha yüksek genlikte titreşmeye çalışan fakat güç alamadığı için bunu yapamayan sürücüden kaynaklanır.

    İkinci el kolay bir mesele değil, bunu kabul ediyorum. Biraz şans ve araştırmak gerekiyor. Satıcı güvenilir ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. En iyisi test edip almak.


    Verdiğiniz bilgiler epey yararlı oldu. Biraz daha araştırmaya karar verdim. Son sorum MX3 veya MX4 hoparlörleri beslemek için amfinin optimum gücü sizce kaç olmalı?

    2x70 den aşağısı olmasın vs. gibi bir bilgi işime yarar.




  • Şöyle bir bilgiye ne kadar katılırsınız? Bu bilgilerde yanlış veya eksik olan birşey var mı sizce?

    http://www.teknomani.com/2014/08/kac-watt-ses-kuvvetlendiriciler-ve.html


    Benim bu yazıdan çıkardığım sonuç ile, 2x40 wattlık bir amfi ile aşağıdaki özelliklere sahip bir hoparlörden iyi bir performans alabileceğimi düşündüm. Ama arkadaş bu yazıda çıkacak olan sesin kalitesine pek fazla değinmemiş galiba.



    Kabin Tipi 2-yollu refleks
    Frekans Cevabı (+/- 3dB) 48 Hz - 20 kHz
    Hassasiyet (SPL/M @ 2.83V) 89 dB
    Kabin Hacmi 32.9 litre
    Empedans 8 Ohm
    Önerilen Amplifikatör Gücü 25 - 150 W
    Ölçüler (YxGxD) 815 x 172 x 340 mm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtyzc

    Şöyle bir bilgiye ne kadar katılırsınız? Bu bilgilerde yanlış veya eksik olan birşey var mı sizce?

    http://www.teknomani.com/2014/08/kac-watt-ses-kuvvetlendiriciler-ve.html


    Benim bu yazıdan çıkardığım sonuç ile, 2x40 wattlık bir amfi ile aşağıdaki özelliklere sahip bir hoparlörden iyi bir performans alabileceğimi düşündüm. Ama arkadaş bu yazıda çıkacak olan sesin kalitesine pek fazla değinmemiş galiba.



    Kabin Tipi 2-yollu refleks
    Frekans Cevabı (+/- 3dB) 48 Hz - 20 kHz
    Hassasiyet (SPL/M @ 2.83V) 89 dB
    Kabin Hacmi 32.9 litre
    Empedans 8 Ohm
    Önerilen Amplifikatör Gücü 25 - 150 W
    Ölçüler (YxGxD) 815 x 172 x 340 mm.

    Çok iyi oldu bu.
    Ben de araştırdım biraz ses basıncı hassasiyeti - güç ilişkisini ve daha da detaylı olan şu yazıyı buldum.
    quote:

    http://www.psbspeakers.com/articles/Guide-to-Speaker-Specifications


    Daha önce çok da doğru bir yorum yapmamışım sanırım

    Beraber öğreniyoruz

    Biraz hesap yaptım, o zaman seçtiğiniz 89 dB lik basınç hassasiyeti olan hoparlör şu güçlerde şu seviyelere çıkacaktır:

    1 W - 89 dB
    10 W - 99 dB
    20 W - 102.01 dB
    40 W - 105.02 dB
    60 W - 106.78 dB
    100 W - 109 dB
    150 W - 110 dB

    40-50 den sonra seste büyük bir değişim gözlenmiyor evet.




  • Bu durumda ben ilk tericihimi denemeye değer buluyorum. İkinci el konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm için, aşağıdaki kombinasyonda karar kıldım. Sıkıntı yaşarsam bir üst seviye marantz amfiye(pm7005) geçmeyi düşünüyorum. Marantz'ın pm5005 amfisi hakkında çok iyi yorumlar duydum, deneyerek alma şansım olmayacak, bekleyip göreceğiz :)


    Pro-Ject Debut Carbon (DC) Turntable 2m red ortofon

    http://www.ozzyturk.com...able-ortofon-om-10-8157

    Marantz amfi pm5005

    http://www.ozzyturk.com...5-stereo-amplifier-7903

    Mission MX-3 Hoparlör

    https://www.dukkanhifi....sion-MX-3-Hoparlor.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtyzc

    Bu durumda ben ilk tericihimi denemeye değer buluyorum. İkinci el konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm için, aşağıdaki kombinasyonda karar kıldım. Sıkıntı yaşarsam bir üst seviye marantz amfiye(pm7005) geçmeyi düşünüyorum. Marantz'ın pm5005 amfisi hakkında çok iyi yorumlar duydum, deneyerek alma şansım olmayacak, bekleyip göreceğiz :)


    Pro-Ject Debut Carbon (DC) Turntable 2m red ortofon

    http://www.ozzyturk.com...able-ortofon-om-10-8157

    Marantz amfi pm5005

    http://www.ozzyturk.com...5-stereo-amplifier-7903

    Mission MX-3 Hoparlör

    https://www.dukkanhifi....sion-MX-3-Hoparlor.html


    Umarım memnun kalırsınız. Pikap için Project yerine ben olsam TEAC TN-300 ü kullanım kolaylığından ötürü tercih ederdim. Debut larda 45lik ve 33lük plak için her seferinde kayışı elle değiştirmek gerekiyor. Bir de TEAC ın dahili pre amfisi var, esneklik sağlayacağını düşünüyorum.

    http://www.teac.com/product/tn-300/overview/




  • Tekrar merhaba,
    Bir süre önce ilk mesajımda yazdığım sistemi aldım yani;
    Denon pma 720ae anfi, dcd 720ae cd çalar ve dnp 730ae network player. Hoparlör olarak da Heco victa prime 702 modeli.

    Sistemden gayet memnunum. Sadece mp3lerde ve Flac dosyalarında tam istenilen dakikayı girip çalmaya oradan devam ettiremedim. Uzun 1-2 saatlik tek parça flac albümlerinde istediğim parçayı dinlemek zor oluyor. Bunun dışında bir problem yok.

    Başka başlıklarda anlatıldığı şekilde hoparlör altına uygun ve kalın granit kestirttim ve granitlerin de altına titreşim engelleyici zımbırtıdan aldım. Hoparlörleri duvardan mümkün olduğunca uzaklaştırdım. Başka tavsiyeniz var ise memnuniyetle okurum.

    Şimdi de bu sisteme uygun kablo satın almak istiyorum. Kablo sistemin genel kalitesi ile uyumlu olmalıymış. Gereğinden ucuz kablo sesi kötüleştirir, gereğinden pahalı kablo ise sistemin potansiyeli daha düşük olacağından gereksiz olacaktır.
    Siz benim sistemimle uygun çalışacak hoparlör ve interconnect (interconnect diyorsunuz sanırım bu cihazlar ile anfi arasındaki kırmızı beyaz uçlu kablolardan bahsediyorum) kablo olarak ne önerirsiniz? fiyatlar ne civardadır? Şu an için 20 TL ye aldığım bir hoparlör kablosu ve cihazların içinden çıkan kırmızı-beyaz uçlu kabloları kullanıyorum.




  • caniggia7 C kullanıcısına yanıt
    O uzun tek parça halinde olan flac parçaları foobar ile bölebiliyorsunuz.

    İndirdiğiniz torrentin içinde 3-5kb'lık bir imaj dosyası olur. O dosyayı foobarın çalma listesine atın. O zaman tüm parçalar ayrı ayrı gözükür.

    Daha sonra o albümün tüm parçalarını seçip sağ tıklayın ve açılan sayfada convert seçeneğini seçin. Orada dönüştürme ile ilgili yeni bir sayfa açılacak. O sayfada MP3, wav, flac vs dönüştürme seçenekleri ve diğer özel ayarlar mevcut. Gerekli ayarları yaptıktan sonra bütün flac albümlerinizi 5-10sn içinde parçalara bölebilirsiniz. Bu sayede şu saniyeye git demekle uğraşmazsınız.

    Gün içinde müsait olunca Nasıl yapıldığı ile ilgili resim de ekleyebilirim.

    Hoparlör kablosu olarak ise kullanma şansı bulduğum black rhodium jive ve supra ply 3.4s modellerini önerebilirim. Şahsen ikisi arasında supra'da biraz daha baslar belirginleşiyor. Diğerinde ise sanki bazı parçalarda ses daha bir canlı gibi geliyordu. Ama bu bahsettiğim farklar çok çok küçük farklar halinde hissedilebiliyor.
    Belki de bendeki cihazlar giriş seviyesi sayılabileceği için başka fark varsa da görememiş olabilirim ama bizimki gibi sistemler için her iki kablo da gayet yeterli. O yüzden ikisini de tercih edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    merhaba onur bey

    parçaları bölme işlemini bilmiyordum yeni öğrendim bilgi için teşekkür ederim peki bende auto olarak wav yapıyor başka bir işlem yapmam gerekiyor mu ? yoksa bu şekilde kalsın mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 24 Nisan 2016; 1:36:43 >
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Emre

    ismimi karıştırmışsın ama sorun değil, insanlık hali

    Alttaki linkte dilimin döndüğünce bu flac albümleri ayırma ve dönüştürme işlemini anlattım. Konuyu baltalamamak adına buradan sadece linkini paylaşıyorum. Bir sorun olursa o taraftan yardımcı olmaya çalışırım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_116329560//tm.htm#116329560
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim Onur Bey 2 iş birden yapmaya çalışınca oluyor arada kusura bakmayın konu güzel olmuş ellerinize sağlık iyi geceler kalın sağlıcakla ....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.