Şimdi Ara

Sigortam.net firmasından şikayetçiyim! Bu adamlar dolandırıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl önce sigortam.netten kredi kartımla arabamın kaskosunu ve trafik sigortasını yaptırdım. Kasko ve sigortanın süresi dolmadan aracı sattığım için poliçeleri iptal ettirdim. Sigortam.net ile hiç bir alakam kalmadığı halde 1 hafta önce bu firmanın kredi kartımdan 252 TL tutar çektiğini gördüm. Çağrı merkezini aradım talep oluşturdular ve halen hiç bir karşılığı olmadan çektikleri parayı iade etmediler. Her aramamda muhasebeden haber bekliyoruz diyorlar. (Muhasebe departmanını sanırım farklı bir evrene kurmuşlar, evrenden haber bekliyorlar.) Anlayacağınız bu firma tüm müşterilerinin kredi kartı bilgilerini sistemde izinsiz olarak tutup istediği zaman para çekiyorlar. Eğer ekstreyi kontrol etmezseniz de bir güzel ödüyorsunuz.

    NOT : 252 TL nin peşinde değilim. Yapılan iş çok yanlış adamlar bildiğin post modern dolandırıcılık yapıyorlar. Tvlerde boy boy dönen reklamların paralarını sanırım çarptıkları paralarla ödüyorlar. Bu adamlar yüzünden kredi kartımı iptal ettirdim. Yıllardır yurtdışından alışveriş yaparım hiç başıma böyle bir şey gelmedi! Siz siz olun mağdur olmamak için gidin bir sigorta acentesine zaten ücret çok fark etmiyor işleminizi halledin.



  • kredi kartı bilgilerini generalide tutuyor,yenileme yaparken kart bilgisi istemeden kattan çekebiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye 252 tl nin peşinde değilsin. Tabi ki olacaksın hakkınla çalıştığın kazandığın para 2 lira bile olsa bırakma bunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ,

    1 Lira bile olsa sizin paranız.Peşinde olmanızda hakkınızdır.

    Bununla birlikte neden kredi kartı bilgisi tutmuyorsun diye soran değerli dostlarıma bu durumu gösteriyorum.
  • Bende 3 ay önce trafik sigortası yaptırmıştım. 3 ay sonra aynı tutar herhangi bir işlem yaptırmama rağmen tekrar kartımdan çekilmiş. Sorunu çözmek için yetkili kimseye ulaşamıyorum. sigorta yaptırken 30 dakikada bir arayan firma konu şikayet olunca ulaşılmaz oluyor. Uzak durulmalı
  • bu tür durumlar için kredi kartı harcama itiraz dilekçesi ile bankanıza başvurup paranızı iade alabilirsiniz. Her banka için bu form mevcut genelde bankanın internet sitesinden ulaşılabiliyor. Doldurup imzalayıp faxla ya da şubeye elden teslim edin.
    Sitenin bu yanlış davranışını değiştirmez ama sizin mağduriyetiniz %99 çözülür.
  • Sigortam.net yaptırırken çok iyide başına bişey geldimi hiç ilgilenmiyorlar.
    poliçe iptal etmeyi hiç istemiyorlar. Direk yokuşa sürüyorlar işi. Allah kurtarsın ne diyeyim.
    Herzaman yüz yüze acente ile çalışmak daha iyidir.
  • Sigortam.net yaptırırken çok iyide başına bişey geldimi muhattap bulamıyorsun.
    Poliçeyi iptal etmek istemiyorlar işi yokuşa sürüyorlar.
    Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.
    Her zaman normal yüz yüze acente ile çalışmak daha iyidir. Heleki ters bişey geldiğinde başımıza
  • sigortam.net ten yaptırdığım poliçenin son 2 ayı kala arkadaşıma arabayı sattım. telefonla sigortam.net i aradım çok beklemeden mh bağlandım durumu anlattım durumla ilgili not düştüm dedi ve noter satış örnegini sigortam nete mail olarak fotosunu istedi. bende scanırda taratarak mail adreslerine durumu bildiren yazıyla yolladım. 1 gün sonra kartım kalan kısmı yollamışlardı sistemde görünmesi 4-5 gün aldı.. iptalde prosedürü izledikten sonra mecbur kalan kısmı iade etmek zorundalar etmezlerse sigortabirliği ve başbakanlık müsteşarlığına şikayet edin sorununuz çözülür...
  • sigortam netten son bir ay içinde farklı tarihlerde 2 kere kasko 2 kere trafik sigortası yaptırdım ayrı tarihlerde kaskonun ikisini trafik sigortasının bir tanesini iptal ettirdim kredi kartıma bütün işlemlerde bir günde geçti yalnız ben kartımı internette alışveriş yaptıkdan sonra hemen sanal ortama ve mail ordera kapatıyorum konuyu görünce yazmak istedim
  • Arkadaşlar kesinlikle uzak durun bence bunlar dolandırıcı sigorta yaptırmaya gelince sürekli arıyorlar ama sizin bir işiniz oldumu iptal vs gibi ilgilenen olmuyor banada teklif verdiler onayladım ve kart numaramı verdim ama 10 gün geçti poliçenin maili gelmedi en az bi 30 kere falan aramışımdır ama takan yok şikayette ettim heralde şikayetleride kendi içkerinde çözüyorlar en sonunda kurtulduma ama kredi kartımın bilgilerinin onlarda olduğunu söyledim onlarda silineceğini söylediler ama inşallah bende de aynı sorunlar olmaz anlaşılana göre durduk yere para çekiyorlar kartlardan dikkatli olmak lazım ekstreleri düzgünce kontrol etmek gerekiyor burası Türkiye dolandırıcılık desteklendiği için şikayetlerinizde hiçbir ile yaranıyor!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hırsızlık resmen
  • bende piyasadan çok aşağı sigorta yaptırdım umarım bişey olmaz valla
  • Dolandırıcı mı değil mi bilemem ama müşteri azarlayan çağrı merkezi çalışanlarına sahip oldukça bunlardan bir yol olmaz.
  • bu firmadan kasko poliçesi satın alma gafletinde bulundum. poliçemi göndermemelerinin yanında işleri yokuşa sürmek için ellerinden geleni yaptılar ve bunun üzerine dalga geçen personel tuzu biberi oldu. Daha satın alma sürecinde böyle iken, hasar anında neler yaşağacağız tam bir muamma. Hiç bulaşmamış olanlara tavsiyem, 3-5 fazla olsun tanıdığınız bildiğiniz acente olsun.
  • Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama siz paranızı ve hakkınızı arayın ve gerçekten işini doğru yapan yeri yurdu belli olan acentelerle çalışmaya devam edin.
    tekrar geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.