Şimdi Ara

SX1 fw7 türkçe olmuyosa,bizde midilerin sesini yükselte(lim)mezmiyiz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aklıma bişi geldi ama olurmu olmazmı bilmiyorum.. ben diyorum ki madem fw7 ye bazı nedenlerden dolayı dönemiyoruz türkçe olmaması ve bazı eksiklerinden dolayı o zman bizde SX1 in yeni türkçe firmwarelarinde kullanacağımız midilerin sesini herhangi bir programla yükseltip öyle kullanamazmıyız yani fw7 yi türkçeleştirene kadar (ki inşallah yakında Xcientist arkadaşımız yapıcak bu işi)

    yani sonuç olarak şunu diyorum tabi bunun için mutlaka ayrı bi midi bulup onun sesini yükseltip telefona atıp kullanmak böylece fw7 nin açığını biraz olsun kapatmak elimizde değilmi..

    yani madem telin sesi az çıkıyo bizde midilerin yada wavların sesini yükseltip öyle kullanırız.. understand??

    iyi anlatabildimmi acaba?

    eee arkadaşlar ne diyosunuz bu konuda??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 3 Ekim 2004, 19:14:54 >







  • Hoparlorden sesin az ciktigi halde wav in sesini yukseltsen ne olacak ki.. Hoparlor un sesi kisik..
  • şimdi diceklerimi iyi okuyun bana hak verirsiniz..

    ranilin kardeş,
    bence yanlış düşünüyosun donanımsal olrak daha fazla ses çıkartabilir ama firmware sadece bunu yazılımsal olrak engeller yani bi şekilde kilitler..


    daha en başta yani fw7 ile yüksek ses veren bi alet daha sonraki versiyonlarda sesi azalmışsa bunun nedeni doğal olarak firmeware dır ve bu yazılım olduğu için eski haline döndürüleribilir yada sesi yükseltilmiş melodi konulurak biraz olsun halledilir..

    bakın size şunu söyliyim motorola C336 kullananlar bilir bu aletlerin sesi fabrika çıkışı olarak az çıkıyo yani yeni yazılım yüklesende motorola c336nın sesi düzltilmiyodu.. çünkü adamlar donanımsal olrak hoparlörünü zayıf koymuş ama SX1 de donannımsal bi sorun yok.. sadece yazılımsal bi sorun var ve bu yüzden sesi yükseltilmiş midi yada wav durumu biraz olsun kurtarabilir..




  • Simdi yazilim konusunda haklisinda cihaz yuklendigi yazilimla sesi kontrol ederek sesini ozellikle kisiyor. Yani bence sen yuksek seste bir wav yapsanda o kontrol edip gene kisacaktir gibime gelmekte.. (bence tabi)

    Firmware 7 de demekki o kontrolu kaldirmislar hoperlorlerden maksimum ses veriyordu, sonraki versyonlarda ise kulaga zarar gelmesin vs.. yuzunden kontrol koyulmus (sesi kisilmis)

    Bana wav ve gerekli dosyalarin download linkini verin deniyeyim en azindan icimizde kalmasin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.