Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (857. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.935
Cevap
154
Favori
711.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burc_oker

    hadi bakalim cok bekletme benim level 62 ye geldi :)

    oo sen baya yürümüşsün helal



    neyse bir basladim mi su gibi akip geciyo zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps ve aim becerisi olan arkadaşları squadımıza bekleriz.. ID: r4tuk ses programı:Discord

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ATERS

    Fps ve aim becerisi olan arkadaşları squadımıza bekleriz.. ID: r4tuk ses programı:Discord

    16 cigolayt rami ve ssd kaptık.. tam bf1 indirdik oynuyak derken oyun dosyaları kayboldu.. evet bildiğin kayboldu.. başına gelen varmı.. tekrar indiriyorum yarına ancak oynuyabileceğim ((
  • ATERS kullanıcısına yanıt
    valla normalde beni de alin derim ama ben ses programi kullanmiyorum yine de eklemek isterseniz JagermeisterB benim id. 62 level oldum genelde aggresive recon oynarim, onun haricide assault.
  • Ping dalgalanması yaşayan var mı?Sadece bende mi var yoksa?
    Bu arada rastlayan oldu mu bilmiyorum ama tankı vurduğum halde bazen vurulmamış olarak gösteriyor.Hasar yazısı falan çıkmıyor.
  • arkadaş bu uçaklarda 3rd person kamerada sorun çıktı bende kamera bir ileri bir geri gidiyor first personda acayip çalkalanıyor kamera neden böyle oldu önceden yoktu bunun çözümünü bilen var mı? sadece uçaklarda oluyor bu.
  • Oyunda çok arkadaşım yok birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyin ArnoSefa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu haber edilen güncelleme ne zaman gelicek? tahmini olan varmı
  • toytonum T kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde fps yi gösteriyormu bunu yapınca yoksa sadece menüdeykenmi gösteriyor ? Birde cfg dosyasına yazmamız lazım galiba bunu değilmi.
  • makik kullanıcısına yanıt
    Onu ben de yaşıyorum. Yabancı forumlara biraz baktım Frostbite'ın bir sorunu diye konuşuluyor. Tanka 3 tane vurduğumu hiç hasar vermediğimi biliyorum.
  • bence Haftaya Pazartesi.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    makik kullanıcısına yanıt
    aslinda sen hasar veriyorsun ekranda hasar verdigine dair imlec cikmiyor sadece kucuk bir bug diyebiliriz
  • Sanmıyorum öyle olduğunu çünkü aynı durumu ben de yaşıyorum bazen. Karşımdaki tankla karşı karşıya kaldığımızda net ve bariz bir şekilde bana vuruyor, fakat hasar almıyorum.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    yok hasar veriyorsun ben test ettim onu hasar aliyor karsi taraf.
  • Durumlar farklı olabilir. Defalarca denedik, denk geldim sürekli tank oynuyorum neredeyse zaten. Kill sayımın %65'i tank ile. Öyle söyliyeyim. Gerçekten bir problem var bu konu ile ilgili. Hasar alınmıyor ve verilmiyor bazen. Bir örnek vereyim, Monte Grappa'da oynuyoruz mesela, C bayrağının oradayız mağaranın içinde. Benim toplarım bitmiş ve reload oluyor yani adama vuramıyorum o an. Fakat karşımda ve bana vuramaması imkansız birşey çünkü tampon tampona diye tabir edilen şekildeyiz neredeyse. Bana vuruyor, aracım sallanıyor fakat hiç bir şekilde hasar almıyorum. Benim top reload oluyor ve vuruyorum o da hasar almıyor. Hasar alınmmadığına ve verilmediğine eminim bu durumlarda çünkü çok fazla yaşadım. Hasar veremiyorsanız ve sıkıştırdılar ise geri geri sisi basıp kaçmak en doğru hareket oluyor..
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    belki de haklisin olabilir cok emin konusmayayim yine de. insalalh duzeltirler en kisa zamanda, henuz patch gelmedi buyuk bir update gelecek dice instagramdan falan yazmis giant shadow haritasiyla birlikte, suez haritasindaki base sayisi artacak falan vs. vs. muhtemelen cogu seye ayar getirecekelr.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Ooo sen gelene kadar millet binbaşı. albay. genaral olur level atlar sınavında kolaylıklar dilerim hocam.
  • Tank mevzusu gercekten bazen can sikiyor ama ben bu hasar almama sorununu sadece agir tankta yasiyorum bunun disinda ucaksavara nerf gelmesi lazim ya atis hizini dusursunler ya da mesafeyi azaltsinlar hele operasyonlarda ucak kullanamiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Sürekli dile getiriyorum bu anti-air gun mevzusunu ama pek rahatsız olan yok sanırım. Çok seri, fazla vuruyor ayrıca kontrolü kaybettiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    O zaman intel işlemcilerde mi problem yaratıyor dx12,arkadaşlar işe yaramadı daha da kötü oldu diyordu.

    Edit:hocam yalnız videoda dx12 yaklaşık 10fps daha az veriyor.

    intel ile amd arsında bir fark yok. Bu oyunun dx12 perfromansı berbat ,verilen link deki bir kullanıcı yorum yazmış adamda rx 480 ve fx 8370 var dx 12 de perfornmasn çok kötü diyor çok nadiren rahat oyun oynayabiliyorum diyor.Bende hemen hemen aynı sistem var fx 8350 ve gtx 1060 bende dx 12 moduna aynı sorunları yaşıyorum fps düşüyor titreme oluyor


    I have a 8370 and a RX480, and the FPS fluctuations when using DX12 are pretty bad. Lots of hitching. Very rarely do I get smooth gameplay. Using the latest GPU drivers.

    https://community.amd.com/community/gaming/blog/2016/11/02/directx-12-unleashes-amd-fx-processors-in-battlefield-1?sf41412424=1




  • 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.