Şimdi Ara

Kıskanmaktan Öleceğim Yardím

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binamizda bir aile var, ayni benim ailemde olduğu gibi bir kiz, bir ogullari var. Oyle tatlilar ki anlatamam. Ailevi ilişkileri olsun, birbirlerine soyledikleri olsun asiri kiskaniyorum. Sosyal medyadan arada bakiyorum adamin profiline maşallah diyorum ya. Arada agladigim oluyor beyler neden boyle ailem yok diye. Surekli bi yerlere gidiyorlar, sarılmişlar fotograf cekilmişler. Cok kiskaniyorum oyle boyle degil. İki cocugu da lisede, anneleri ev hanimi. Dusunmekten, sorgulamaktan ve kiskanmaktan bir sey olacak bana bu gidişle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Okumayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa.berk

    Binamizda bir aile var, ayni benim ailemde olduğu gibi bir kiz, bir ogullari var. Oyle tatlilar ki anlatamam. Ailevi ilişkileri olsun, birbirlerine soyledikleri olsun asiri kiskaniyorum. Sosyal medyadan arada bakiyorum adamin profiline maşallah diyorum ya. Arada agladigim oluyor beyler neden boyle ailem yok diye. Surekli bi yerlere gidiyorlar, sarılmişlar fotograf cekilmişler. Cok kiskaniyorum oyle boyle degil. İki cocugu da lisede, anneleri ev hanimi. Dusunmekten, sorgulamaktan ve kiskanmaktan bir sey olacak bana bu gidişle.

    Hoş geldin arkadaşım senin ailen dürüstlüğü öğretmiş sana açtığın konuda dürüstce herşeyi yazmışsın boşu boşuna başkasının ailesini kıskanma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailem bana bakma sorumluluğuna bile girmedi direkt dedemin yanına postaladılar kardeş okula başladığımda da parayı koydular yolladılar okula bir gün bile oğlum bir sorunun varmı? demediler karar verdiklerinde hiçbir zaman bana sormadılar sormayı geçtim haber bile vermediler ailedeki herkes benim uslu ve akıllı olduğumu söyler ama ailemin gözünde gerizekalı ve işe yaramazmışım halbüki bana bakmadılar bile nasıl bilebilirler bunu? okullarda veli toplantısı falan olur ya hani herkes ailesi ile sırada oturur falan ben onuda hiç yaşamadım işte eniştemin uyarısına rağmen saçma sapan yerlere tayin verdiler hayatımı iyice zehir ettiler kardeşim senelerdir hergün moralim bozuk yaşıyorum mutlu olduğum şeyler çok az ve onları bile eksik yaşıyorum ailem küçüklükten beridir kavga ediyor ayrılıyor mahkemeye gidiyor mutlu aile istemiyoum kavga etmesinler yeterli sınava çalışıyorum üniversite için evdeki gürültü konserlerde yok yemin ediyorum ayrıldıklarında da ikiside bakmayacak bana çünkü ben küçükkende bakmadılar üniyi kazandığımda gidicem şehir dışına birdahada arayıp sormam ziyarete falanda gelmem neyse içimi döktüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okumayın kıskanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ileride kendine bir söz ver.
    Ve o aile gibi bir aile kur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nükerbüker

    ailem bana bakma sorumluluğuna bile girmedi direkt dedemin yanına postaladılar kardeş okula başladığımda da parayı koydular yolladılar okula bir gün bile oğlum bir sorunun varmı? demediler karar verdiklerinde hiçbir zaman bana sormadılar sormayı geçtim haber bile vermediler ailedeki herkes benim uslu ve akıllı olduğumu söyler ama ailemin gözünde gerizekalı ve işe yaramazmışım halbüki bana bakmadılar bile nasıl bilebilirler bunu? okullarda veli toplantısı falan olur ya hani herkes ailesi ile sırada oturur falan ben onuda hiç yaşamadım işte eniştemin uyarısına rağmen saçma sapan yerlere tayin verdiler hayatımı iyice zehir ettiler kardeşim senelerdir hergün moralim bozuk yaşıyorum mutlu olduğum şeyler çok az ve onları bile eksik yaşıyorum ailem küçüklükten beridir kavga ediyor ayrılıyor mahkemeye gidiyor mutlu aile istemiyoum kavga etmesinler yeterli sınava çalışıyorum üniversite için evdeki gürültü konserlerde yok yemin ediyorum ayrıldıklarında da ikiside bakmayacak bana çünkü ben küçükkende bakmadılar üniyi kazandığımda gidicem şehir dışına birdahada arayıp sormam ziyarete falanda gelmem neyse içimi döktüm

    Kusura bakma kardeş bunlari anlatmani istemezdim inan bana.
    Ama bazi durumlarda birleşiyoruz. Tamamen sevgiye eksiğim. Babamla gercekten hic bir zaman karsilikli sohbet etmemisizdir. Anneme der diyecegini, annemde bana soyler. Lisedeyken kafama koymuştum üniversiteyi farkli sehirde okuyacagim, buralardan gidecegim diye. Tercih zamani duygusal degil realist bakinca Ankarada kaldim. Acı veriyor artik ya son zamanlarda dayanilmaz hale geldim. Bu konuyu, mesaji bu yuzden yaziyorum.
    Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yaradan sormucak mı bunlara nazar değer de başlarına bir şey gelirse?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlamak güçlülük belirtisidir.Buraya yazıp dürüst olduğuna ve güçlü biri olduğuna göre sakin pes etme . İlerde bi iş sahibi olduğunda kendi eşine ve çocuklarını mutlu etmeyi hedefle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TommyVito

    Ağlamak güçlülük belirtisidir.Buraya yazıp dürüst olduğuna ve güçlü biri olduğuna göre sakin pes etme . İlerde bi iş sahibi olduğunda kendi eşine ve çocuklarını mutlu etmeyi hedefle.

    Tesekkur ederim guzel yorumun icin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga bee açtığım konuya bakın

    Şimdi o anlattığım aile resmen benim ikinci ailem, üvey evlat olarak aldılar beni aralarına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 18 Ağustos 2018; 2:28:46 >
  • Maşallah de bari başkaları mutlu olsun 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.