Şimdi Ara

29.000Tl ye E39, sizce bu arabayı alayımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba şu an 2012 Passatımız var babamla ortak kullandıgımız.Ancak benim yaş biraz genç oldugundan bu araba bana ağır kaçıyor.Arkadan çekişli çocuklugumdan beri sevdigim E39 kasa BMW 528i bakıyorum.

    Bu arabalarda millet deli gibi otomatik arıyor ve ısrarla stock bmw almıyorlar. 300 liralık M tamponlu araçlara bakıyorlar.Artık bende öyle yapmaya başladım çünkü orjinal arabayı alıp modifiye etmek istemiyor kimse..

    Benim buldugum araba manuel.Ben bilewrek manuel istiyorum manuel 528in hızlanma süresi otomatik 528 ve otomatik 530a göre daha üstün + yakıt açısından az ve masraf açma oranı düşünk. Buldugum arabanın içi dışı tertemiz önceki 2 sahibini tanıyorum bizzat.Ondan öncekileri bilmiyorum.Bu arabanın iki üç eksiği var. Hafızalı koltuk elektrikli koltuk yok. ve kilometre 400.000de. Katlanır ayna koltuk ısıtma , deri, sanruf, yağmur sensörü,dijital klima vs var.

    Sağ çamurluk değişmiş 4 5 parça boya var.Kilometrede düşüürülmüş biraz. belkide 500binde bilemiyorum ama yürüyeni içi dışı çok güzel.

    Sizce alınır mı? çocuklugumdan beri hayalini kurdugum araba. manuel olması tam aradıgım tek kafama takılan kilometre. 1 2 sene sonra satarken elimde kalırmı korkusu.

    Birde şöyle bir imkanım var.Gürcistana gidip orada çok ucuz fiyatlara komple motor on düzen arka düzen ne varsa revize şansım var.

    Aracın birkaç fotografını koyuyorum.

     29.000Tl ye E39, sizce bu arabayı alayımmı?


     29.000Tl ye E39, sizce bu arabayı alayımmı?


     29.000Tl ye E39, sizce bu arabayı alayımmı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.