Şimdi Ara

anadolujet çift kişilik hediye bilet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 anadolujet çift kişilik hediye bilet
    24 Şubat - 14 Mart 2016 tarihleri arasında AnadoluJet'ten tek seferde alacağınız 2 kişilik gidiş-dönüş uçak biletininin dönüşü hediye edilmektedir.
    Kampanya, indirim kodunu kullanan ve AnadoluJet'ten bileti satın alan ilk 500 kişi ile sınırlıdır. 2 kişilik yolculukları kapsadığı için kampanyadan toplam 1.000 yolcu faydalanabilir.
    GittiGidiyor - AnadoluJet kampanyasından kazandığınız indirim kodunu kullanabilmek için; anadolujet.com'dan uçuşunuzu planlayın, ödeme sayfasına geldiğinizde Kredi Kartı ile Ödeme alanında "GİTTİ GİDİYOR KAMPANYASI"nı seçin, açılan kutucuğa indirim kodunu girerek uygula butonuna basın ve indirimden yararlanın.
    Kampanya, Akbank Axess Puan kampanyası ile birlikte kullanılabilir.
    Kampanya kapsamında indirim kodu ile alınacak uçak biletlerinin ilk uçuş tarihinden en geç 2 gün önce satın alınması gerekmektedir. Kampanya biletlerinde iptal, iade ve değişiklik yapılamaz.
    İndirim kod şeklindedir alan kişiye kod göndercem alcağınız gidiş dönüş çift kişilik biletin dönüş olan kısmı çift kişilik bilet hediye olacak.
    fiyat konuşulur, teklifleri değerlendircem.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.